Umiejętności
HACCP
Micros
Microsoft Excel
Microsoft Office
Microsoft Word
SAP
ServSafe
Microsoft PowerPoint
zarządzanie zmianą
Zarządzanie zespołem
Obsługa klienta
Zarządzanie restauracją
Zarządzanie Sprzedażą
Prawo jazdy kat B
Selekcja kandydatów
People Management
Rekrutacja pracowników / szkolenia
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Assistant Manager
-Odpowiedzialność za funkcjonowanie restauracji
-Zapewnienie światowej klasy pracowników poprzez rekrutację trening i retencję aby zapewnić doskonałość operacyjną i wyjątkową obsługę Gości.
-Rekrutacja i utrzymanie optymalnego poziomu zatrudnienia
-Motywacja, rozwój i szkolenie podległego zespołu
-Zapewnienie optymalnych kosztów pracy: planowanie, analiza i kontrola kosztów COL
-Tworzenie przyjaznej atmosfery pracy, dbanie o wizerunek pracodawcy i 100% zadowolenie Gości
-Współpraca ze wszystkimi działami firmy oraz budowanie pozytywnych relacji z kontrahentami
-Zapewnienie światowej klasy pracowników poprzez rekrutację trening i retencję aby zapewnić doskonałość operacyjną i wyjątkową obsługę Gości.
-Rekrutacja i utrzymanie optymalnego poziomu zatrudnienia
-Motywacja, rozwój i szkolenie podległego zespołu
-Zapewnienie optymalnych kosztów pracy: planowanie, analiza i kontrola kosztów COL
-Tworzenie przyjaznej atmosfery pracy, dbanie o wizerunek pracodawcy i 100% zadowolenie Gości
-Współpraca ze wszystkimi działami firmy oraz budowanie pozytywnych relacji z kontrahentami
Product Manager
- Planowanie, kontrola i optymalizacja kosztów SEMIS
- Konserwacja sprzętu, dbanie o najwyższy poziom stanu technicznego urządzeń i budynku
- Negocjowanie umów z kontrahentami zewnętrznymi
- Współpraca z serwisami utrzymującymi funkcjonowanie restauracji
- Utrzymanie najwyższego poziomu czystości restauracji.
- Planowanie, kontrola i optymalizacja kosztów: Cost Of Sales
- Zarządzanie łańcuchem dostaw produktu
- Zapewnie optymalnego poziomu produktu
- Delegowanie i egzekwowanie realizacji powierzonych zadań
- Dbanie o wysoki poziom gościnności oraz zapewnienie 100 % satysfakcji Gościom
- Konserwacja sprzętu, dbanie o najwyższy poziom stanu technicznego urządzeń i budynku
- Negocjowanie umów z kontrahentami zewnętrznymi
- Współpraca z serwisami utrzymującymi funkcjonowanie restauracji
- Utrzymanie najwyższego poziomu czystości restauracji.
- Planowanie, kontrola i optymalizacja kosztów: Cost Of Sales
- Zarządzanie łańcuchem dostaw produktu
- Zapewnie optymalnego poziomu produktu
- Delegowanie i egzekwowanie realizacji powierzonych zadań
- Dbanie o wysoki poziom gościnności oraz zapewnienie 100 % satysfakcji Gościom
Specjalista ds. Inwentaryzacji Ciągłej- Praktykant
- Prowadzenie inwentaryzacji ciągłej
- Wyjaśnianie rozbieżności w stanach magazynowych
- Kontrola jakości i kompletności towarów w magazynie
- Opracowywanie i wyjaśnianie reklamacji związanych
z obsługą magazynu
- Raportowanie do przełożonego o uszkodzeniach
w magazynie i codziennej pracy
- Wyjaśnianie rozbieżności w stanach magazynowych
- Kontrola jakości i kompletności towarów w magazynie
- Opracowywanie i wyjaśnianie reklamacji związanych
z obsługą magazynu
- Raportowanie do przełożonego o uszkodzeniach
w magazynie i codziennej pracy
Koordynator d.s. Logistyki- Praktykant
Żar Huta Szkła s.j. w Radomiu
-Koordynacja i nadzór nad wszelkimi działaniami związanymi
z dostawą i wysyłka towarów
-Zapewnienie terminowej i optymalnej kosztowo realizacji zamówień od dostawców
-Zlecanie transportu produktów, towarów i surowców
-Przyjmowanie dostaw i weryfikacja faktur
z dostawą i wysyłka towarów
-Zapewnienie terminowej i optymalnej kosztowo realizacji zamówień od dostawców
-Zlecanie transportu produktów, towarów i surowców
-Przyjmowanie dostaw i weryfikacja faktur
Junior Shift Manager
-Prowadzenie zmian w restauracji
-Zapewnianie 100% satysfakcji Gości
-Zapewnienie najwyższej jakości obsługi
-Dbanie o przestrzeganie standardów i procedur przez wszystkich pracowników restauracji
-Zapewnienie najwyższej jakości produktów
-Odpowiedzialność za szkolenie pracowników w restauracji
-Prowadzenie dokumentacji szkoleniowej
-Obsługa klienta oraz sprzedaż oferowanych produktów
-Zapewnianie 100% satysfakcji Gości
-Zapewnienie najwyższej jakości obsługi
-Dbanie o przestrzeganie standardów i procedur przez wszystkich pracowników restauracji
-Zapewnienie najwyższej jakości produktów
-Odpowiedzialność za szkolenie pracowników w restauracji
-Prowadzenie dokumentacji szkoleniowej
-Obsługa klienta oraz sprzedaż oferowanych produktów
Wolontariusz
Radomskie Stowarzyszenie Sportu i Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych START Radom
-Pomoc w codziennej działalności stowarzyszenia ( prace porządkowe, zaopatrzenie, prace biurowe)
-Pomoc w organizacji imprez i zawodów sportowych o zasięgu regionalnym, krajowym oraz międzynarodowym.
-Zabezpieczenie logistyczne imprez sportowych w tym transport
i zaopatrzenie.
-Koordynacja i nadzór nad prawidłowym przebiegiem imprez sportowych, różnych form zajęć ruchowych osób niepełnosprawnych.
-Pomoc w organizacji imprez i zawodów sportowych o zasięgu regionalnym, krajowym oraz międzynarodowym.
-Zabezpieczenie logistyczne imprez sportowych w tym transport
i zaopatrzenie.
-Koordynacja i nadzór nad prawidłowym przebiegiem imprez sportowych, różnych form zajęć ruchowych osób niepełnosprawnych.
Szkolenia i kursy
Przywództwo sytuacyjne
Przyjmowanie i udzielanie Feedbacku
ServeSafe
Przyjmowanie i udzielanie Feedbacku
ServeSafe
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Rozwój osobisty
Zainteresowania
Muzyka
Kulturystyka i fitness
Dietetyka
Podróże
Kulturystyka i fitness
Dietetyka
Podróże
Grupy
EXCEL w praktyce
Pytania, wskazówki, odpowiedzi, komentarze, usprawnienie pracy w EXCELu. Cel: wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń, propozycje usprawnień pracy
Logistyka
Celem tej grupy jest kontakt osób zainteresowanych logistyką szeroko rozumianej. Wymiana wiedzy i doświadczenia z tej dziedziny.