Katarzyna Gościańska

Specjalista ds. Marketingu, easyFairs Polska Sp. z o.o.

Wypowiedzi

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Hotelarze i Gastronomowie w temacie Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO
    3.11.2015, 12:54

    Już jutro rozpoczną się 23. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®, 14. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD® oraz 13. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO® i potrwają do najbliższego piątku (04-06.11.2016).

    W jednym miejscu spotkają się profesjonaliści z branży hotelarskiej, gastronomicznej i winiarskiej. Ponad 350 firm z Polski i zagranicy zaprezentuje kompleksową ofertę wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych, zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, a także żywność, napoje oraz wina z całego świata. Na stoiskach wystawców zaprezentowane zostaną nowości oraz innowacyjne rozwiązania, które mogą skutecznie usprawnić pracę w gastronomii i hotelarstwie. Nowości Wystawców

    Targi HoReCa to trzy niezapominanie dni podczas, których będzie można nie tylko poznać trendy na najbliższy rok, ale również sposoby pozwalające na wyróżnienie się na tle konkurencji. W tym roku organizatorzy Targów zapraszają, bowiem do Akademii HORECA. To cykl spotkań i warsztatów podzielonych na 6 grup tematycznych: Kuchnia Mistrzów, Jak ugryźć…Wnętrza ze smakiem, Marketing w Internecie, Dobra Kawa – Zysk w pakiecie, Akademia Wina ENOEXPO, Tematy zawsze na czasie – Finanse, Sprzedaż, Zarządzanie. Wydarzenie skierowane jest do osób, które planują działalność w hotelarstwie i gastronomii oraz tych, które chcą podnieść swoje kompetencje w zakresie zarządzania, sprzedaży, marketingu oraz wiedzy o winie. Warsztaty i prezentacje poprowadzą najlepsi szefowie kuchni, bariści, sommelierzy, designerzy, architekci, projektanci wnętrz, specjaliści od marketingu, PR i social media, sprzedaży, zarządzania, zasobów ludzkich, a także autorytety świata kulinariów i wina m.in.: Robert Makłowicz, Torsten Vildgaard, Sasu Laukkonen, Kris Basznianin, Ivo Varbanov, Bogdan Trojak i wielu innych.

    Nie zabraknie również przestrzeni dla miłośników piwa. Beer & More to specjalnie przygotowane miejsce, gdzie swoje produkty zaprezentują firmy związane z piwem i browarnictwem. Jest to doskonały czas, aby zainteresować swoją ofertą przedstawicieli branży hotelarskiej i gastronomicznej oraz posmakować wyjątkowych trunków.

    Ciężko wyobrazić sobie targi gastronomiczne bez aromatu kawy i herbaty. Dlatego podczas targów zapraszamy do Salonu Kawy i Herbaty. To idealne miejsce do nawiązania kontaktów biznesowych z przedstawicielami branży oraz okazja do nauczenia się sztuki parzenia i przygotowania kawy i herbaty.

    Tradycyjnie podczas Targów odbędzie się 5. Krakowski Bieg Kelnerów. Kto zdobędzie tytuł "Najszybszej i Najsprawniejszej Obsługi Kelnerskiej w Mieście"? Tego dowiemy się już pierwszego dnia Targów.

    Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO 2015
    Kiedy? 04-06 listopada 2015 r.
    Gdzie? EXPO Kraków, ul. Galicyjska 9
    http://horeca.krakow.pl
    http://enoexpo.krakow.pl

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie w temacie Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO
    3.11.2015, 12:52

    Już jutro rozpoczną się 23. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®, 14. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD® oraz 13. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO® i potrwają do najbliższego piątku (04-06.11.2016).

    W jednym miejscu spotkają się profesjonaliści z branży hotelarskiej, gastronomicznej i winiarskiej. Ponad 350 firm z Polski i zagranicy zaprezentuje kompleksową ofertę wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych, zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, a także żywność, napoje oraz wina z całego świata. Na stoiskach wystawców zaprezentowane zostaną nowości oraz innowacyjne rozwiązania, które mogą skutecznie usprawnić pracę w gastronomii i hotelarstwie. Nowości Wystawców

    Targi HoReCa to trzy niezapominanie dni podczas, których będzie można nie tylko poznać trendy na najbliższy rok, ale również sposoby pozwalające na wyróżnienie się na tle konkurencji. W tym roku organizatorzy Targów zapraszają, bowiem do Akademii HORECA. To cykl spotkań i warsztatów podzielonych na 6 grup tematycznych: Kuchnia Mistrzów, Jak ugryźć…Wnętrza ze smakiem, Marketing w Internecie, Dobra Kawa – Zysk w pakiecie, Akademia Wina ENOEXPO, Tematy zawsze na czasie – Finanse, Sprzedaż, Zarządzanie. Wydarzenie skierowane jest do osób, które planują działalność w hotelarstwie i gastronomii oraz tych, które chcą podnieść swoje kompetencje w zakresie zarządzania, sprzedaży, marketingu oraz wiedzy o winie. Warsztaty i prezentacje poprowadzą najlepsi szefowie kuchni, bariści, sommelierzy, designerzy, architekci, projektanci wnętrz, specjaliści od marketingu, PR i social media, sprzedaży, zarządzania, zasobów ludzkich, a także autorytety świata kulinariów i wina m.in.: Robert Makłowicz, Torsten Vildgaard, Sasu Laukkonen, Kris Basznianin, Ivo Varbanov, Bogdan Trojak i wielu innych.

    Nie zabraknie również przestrzeni dla miłośników piwa. Beer & More to specjalnie przygotowane miejsce, gdzie swoje produkty zaprezentują firmy związane z piwem i browarnictwem. Jest to doskonały czas, aby zainteresować swoją ofertą przedstawicieli branży hotelarskiej i gastronomicznej oraz posmakować wyjątkowych trunków.

    Ciężko wyobrazić sobie targi gastronomiczne bez aromatu kawy i herbaty. Dlatego podczas targów zapraszamy do Salonu Kawy i Herbaty. To idealne miejsce do nawiązania kontaktów biznesowych z przedstawicielami branży oraz okazja do nauczenia się sztuki parzenia i przygotowania kawy i herbaty.

    Tradycyjnie podczas Targów odbędzie się 5. Krakowski Bieg Kelnerów. Kto zdobędzie tytuł "Najszybszej i Najsprawniejszej Obsługi Kelnerskiej w Mieście"? Tego dowiemy się już pierwszego dnia Targów.

    Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO 2015
    Kiedy? 04-06 listopada 2015 r.
    Gdzie? EXPO Kraków, ul. Galicyjska 9
    http://horeca.krakow.pl
    http://enoexpo.krakow.pl

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie HoReCa gastronomia w temacie Targi gastronomiczne Food-to-GO
    30.12.2014, 13:58

    V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 4-5 lutego 2015r., Gdańsk

    W ramach wydarzenia odbywają się tzw. seminaria learnShops™- pokazy, prezentacje, warsztaty.

    W ramach nadchodzącej edycji warsztaty poprowadzą m.in.:

    Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa, stale udzielający się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: „Kawa czy Herbata”, „Smacznego Go” czy „Pytanie na Śniadanie”. Był również jurorem w pierwszym polskim cukierniczym show "Polski Turniej Wypieków" nadawanym na kanale TLC.

    Diana Volokhova - Finalistka programu „MasterChef”, autorka bloga „Smak Armenii”.

    Jola Słoma & Mirek Trymbulak - Autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

    To co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty wystawców, bogaty program towarzyszący obejmujący zakres trzech stref tematycznych:

    STREFA DESEROWYCH INSPIRACJI
    Strefa dedykowana lodziarniom, cukierniom i kawiarniom. Zapach świeżo zmielonej kawy, wyjątkowy smak czekolady i aromat świeżo zaparzonej herbaty sprawią, iż każdy chodź na moment zapomni o codzienności. Zadbają o to przedstawiciele firm posiadający w swojej ofercie m.in. urządzenia i maszyny do produkcji lodów, wafli, jogurtów mrożonych, dekoracji i galanterii cukierniczej, koncentratów i mieszanek smakowych oraz dodatków do deserów. Nie zabraknie również producentów i dystrybutorów maszyn do lodów i bitej śmietany, dodatków i mieszanek cukierniczych, oraz sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady.

    STREFA BEZGLUTENOWA
    Podczas targów FOOD-to-GO po raz trzeci poruszony zostanie problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób na diecie bezglutenowej. Rosnące zainteresowanie tematem zaowocowało powstaniem strefy, która w ubiegłym roku cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem ze strony gości targowych oraz mediów.

    STREFA REGIONALNA
    Swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Przedstawiciele poszczególnych regionów podpowiedzą jak można wykorzystać prezentowane dania w menu restauracji.

    Szczegóły na temat wydarzenia można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Hotelarze i Gastronomowie w temacie Targi gastronomiczne Food-to-GO
    30.12.2014, 13:56

    V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 4-5 lutego 2015r., Gdańsk

    W ramach wydarzenia odbywają się tzw. seminaria learnShops™- pokazy, prezentacje, warsztaty.

    W ramach nadchodzącej edycji warsztaty poprowadzą m.in.:

    Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa, stale udzielający się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: „Kawa czy Herbata”, „Smacznego Go” czy „Pytanie na Śniadanie”. Był również jurorem w pierwszym polskim cukierniczym show "Polski Turniej Wypieków" nadawanym na kanale TLC.

    Diana Volokhova - Finalistka programu „MasterChef”, autorka bloga „Smak Armenii”.

    Jola Słoma & Mirek Trymbulak - Autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

    To co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty wystawców, bogaty program towarzyszący obejmujący zakres trzech stref tematycznych:

    STREFA DESEROWYCH INSPIRACJI
    Strefa dedykowana lodziarniom, cukierniom i kawiarniom. Zapach świeżo zmielonej kawy, wyjątkowy smak czekolady i aromat świeżo zaparzonej herbaty sprawią, iż każdy chodź na moment zapomni o codzienności. Zadbają o to przedstawiciele firm posiadający w swojej ofercie m.in. urządzenia i maszyny do produkcji lodów, wafli, jogurtów mrożonych, dekoracji i galanterii cukierniczej, koncentratów i mieszanek smakowych oraz dodatków do deserów. Nie zabraknie również producentów i dystrybutorów maszyn do lodów i bitej śmietany, dodatków i mieszanek cukierniczych, oraz sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady.

    STREFA BEZGLUTENOWA
    Podczas targów FOOD-to-GO po raz trzeci poruszony zostanie problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób na diecie bezglutenowej. Rosnące zainteresowanie tematem zaowocowało powstaniem strefy, która w ubiegłym roku cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem ze strony gości targowych oraz mediów.

    STREFA REGIONALNA
    Swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Przedstawiciele poszczególnych regionów podpowiedzą jak można wykorzystać prezentowane dania w menu restauracji.

    Szczegóły na temat wydarzenia można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie w temacie Targi gastronomiczne Food-to-GO
    30.12.2014, 13:55

    V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 4-5 lutego 2015r., Gdańsk

    W ramach wydarzenia odbywają się tzw. seminaria learnShops™- pokazy, prezentacje, warsztaty.

    W ramach nadchodzącej edycji warsztaty poprowadzą m.in.:

    Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa, stale udzielający się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: „Kawa czy Herbata”, „Smacznego Go” czy „Pytanie na Śniadanie”. Był również jurorem w pierwszym polskim cukierniczym show "Polski Turniej Wypieków" nadawanym na kanale TLC.

    Diana Volokhova - Finalistka programu „MasterChef”, autorka bloga „Smak Armenii”.

    Jola Słoma & Mirek Trymbulak - Autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

    To co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty wystawców, bogaty program towarzyszący obejmujący zakres trzech stref tematycznych:

    STREFA DESEROWYCH INSPIRACJI
    Strefa dedykowana lodziarniom, cukierniom i kawiarniom. Zapach świeżo zmielonej kawy, wyjątkowy smak czekolady i aromat świeżo zaparzonej herbaty sprawią, iż każdy chodź na moment zapomni o codzienności. Zadbają o to przedstawiciele firm posiadający w swojej ofercie m.in. urządzenia i maszyny do produkcji lodów, wafli, jogurtów mrożonych, dekoracji i galanterii cukierniczej, koncentratów i mieszanek smakowych oraz dodatków do deserów. Nie zabraknie również producentów i dystrybutorów maszyn do lodów i bitej śmietany, dodatków i mieszanek cukierniczych, oraz sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady.

    STREFA BEZGLUTENOWA
    Podczas targów FOOD-to-GO po raz trzeci poruszony zostanie problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób na diecie bezglutenowej. Rosnące zainteresowanie tematem zaowocowało powstaniem strefy, która w ubiegłym roku cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem ze strony gości targowych oraz mediów.

    STREFA REGIONALNA
    Swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Przedstawiciele poszczególnych regionów podpowiedzą jak można wykorzystać prezentowane dania w menu restauracji.

    Szczegóły na temat wydarzenia można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdańsk/Trójmiasto w temacie Targi gastronomiczne Food-to-GO
    30.12.2014, 13:53

    V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 4-5 lutego 2015r., Gdańsk

    W ramach wydarzenia odbywają się tzw. seminaria learnShops™- pokazy, prezentacje, warsztaty.

    W ramach nadchodzącej edycji warsztaty poprowadzą m.in.:

    Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa, stale udzielający się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: „Kawa czy Herbata”, „Smacznego Go” czy „Pytanie na Śniadanie”. Był również jurorem w pierwszym polskim cukierniczym show "Polski Turniej Wypieków" nadawanym na kanale TLC.

    Diana Volokhova - Finalistka programu „MasterChef”, autorka bloga „Smak Armenii”.

    Jola Słoma & Mirek Trymbulak - Autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

    To co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty wystawców, bogaty program towarzyszący obejmujący zakres trzech stref tematycznych:

    STREFA DESEROWYCH INSPIRACJI
    Strefa dedykowana lodziarniom, cukierniom i kawiarniom. Zapach świeżo zmielonej kawy, wyjątkowy smak czekolady i aromat świeżo zaparzonej herbaty sprawią, iż każdy chodź na moment zapomni o codzienności. Zadbają o to przedstawiciele firm posiadający w swojej ofercie m.in. urządzenia i maszyny do produkcji lodów, wafli, jogurtów mrożonych, dekoracji i galanterii cukierniczej, koncentratów i mieszanek smakowych oraz dodatków do deserów. Nie zabraknie również producentów i dystrybutorów maszyn do lodów i bitej śmietany, dodatków i mieszanek cukierniczych, oraz sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady.

    STREFA BEZGLUTENOWA
    Podczas targów FOOD-to-GO po raz trzeci poruszony zostanie problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób na diecie bezglutenowej. Rosnące zainteresowanie tematem zaowocowało powstaniem strefy, która w ubiegłym roku cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem ze strony gości targowych oraz mediów.

    STREFA REGIONALNA
    Swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Przedstawiciele poszczególnych regionów podpowiedzą jak można wykorzystać prezentowane dania w menu restauracji.

    Szczegóły na temat wydarzenia można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdynia - moje miasto w temacie Targi gastronomiczne Food-to-GO
    30.12.2014, 13:49

    V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 4-5 lutego 2015r., Gdańsk

    W ramach wydarzenia odbywają się tzw. seminaria learnShops™- pokazy, prezentacje, warsztaty.

    W ramach nadchodzącej edycji warsztaty poprowadzą m.in.:

    Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa, stale udzielający się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: „Kawa czy Herbata”, „Smacznego Go” czy „Pytanie na Śniadanie”. Był również jurorem w pierwszym polskim cukierniczym show "Polski Turniej Wypieków" nadawanym na kanale TLC.

    Diana Volokhova - Finalistka programu „MasterChef”, autorka bloga „Smak Armenii”.

    Jola Słoma & Mirek Trymbulak - Autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +.

    To co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty wystawców, bogaty program towarzyszący obejmujący zakres trzech stref tematycznych:

    STREFA DESEROWYCH INSPIRACJI
    Strefa dedykowana lodziarniom, cukierniom i kawiarniom. Zapach świeżo zmielonej kawy, wyjątkowy smak czekolady i aromat świeżo zaparzonej herbaty sprawią, iż każdy chodź na moment zapomni o codzienności. Zadbają o to przedstawiciele firm posiadający w swojej ofercie m.in. urządzenia i maszyny do produkcji lodów, wafli, jogurtów mrożonych, dekoracji i galanterii cukierniczej, koncentratów i mieszanek smakowych oraz dodatków do deserów. Nie zabraknie również producentów i dystrybutorów maszyn do lodów i bitej śmietany, dodatków i mieszanek cukierniczych, oraz sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady.

    STREFA BEZGLUTENOWA
    Podczas targów FOOD-to-GO po raz trzeci poruszony zostanie problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób na diecie bezglutenowej. Rosnące zainteresowanie tematem zaowocowało powstaniem strefy, która w ubiegłym roku cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem ze strony gości targowych oraz mediów.

    STREFA REGIONALNA
    Swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Przedstawiciele poszczególnych regionów podpowiedzą jak można wykorzystać prezentowane dania w menu restauracji.

    Szczegóły na temat wydarzenia można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Materiały POS w temacie VI Międzynarodwe Targi Opakowań PACKAGING INNOVATIONS
    7.03.2014, 14:03

    VI Międzynarodowe Targi Opakowań PACKAGING INNOVATIONS.

    Podczas tegorocznej edycji swoją ofertę zaprezentuje ponad 160 wystawców z kraju i zagranicy, m.in.: Francji, Hiszpanii, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Skandynawii, Słowacji, Belgii, czy Stanów Zjednoczonych. Wśród odwiedzających spotkają Państwo cenionych specjalistów z branży, którzy każdego roku licznie odwiedzają wydarzenie.

    Strefy tematyczne w ramach nadchodzącej edycji targów:
    • Labelling & Printing (etykietowanie, znakowanie, nadruk na opakowaniach, uszlachetnienie druku),
    • Co-Packaging (pakowanie, przepakowywanie, konfekcjonowanie, kontrola jakości),
    • Luxpack (opakowania ozdobne, luksusowe, opakowania typu Premium),
    • Logispack (opakowania zbiorcze, logistyczne, wewnętrzne, ochronne, gotowe na półkę).

    W ofercie wystawców ponadto: opakowania tekturowe, plastikowe, szklane, drewniane, metalowe, inteligentne, ekologiczne, displaye oraz usługi w zakresie projektowania oraz recyclingu opakowań.

    Firmy prezentujące nowatorskie rozwiązania w ramach "Programu Innowacja" znajdą Państwo dzięki specjalnemu ich oznaczeniu na planie hali. Wśród prezentowanych innowacji pojawią się m.in.:
    • Drukarki, lasery,
    • Etykiety samoprzylepne wytwarzane w technologii druku cyfrowego ink jet UV,
    • Metalizacja próżniowa UV,
    • Uszlachetnianie druku.

    Program towarzyszący targom:
    • Seminaria learnShops™ - cykl wykładów i prezentacji bezpłatnych dla wszystkich odwiedzających. Wśród prezentowanych zagadnień m.in. opakowania air less, redukcja kosztów produkcji, ochrona prawna, case studies.
    • Strefa Studenta - przestrzeń gdzie młodzi projektanci zaprezentują unikatowe kreacje opakowań,
    • IV Międzynarodowa Konferencja Logistyka Odzysku - spotkanie zorganizowane przez Eko Cykl Organizację Odzysku Opakowań S.A.,
    • Pro Carton/ECMA Carton Award 2013 - prezentacja opakowań kartonowych zwycięzców i finalistów.
    • Forum Polskiej Izby Opakowań - „Przemysł i rynek opakowań w Polsce. Stan. Perspektywy (wybrane problemy)".

    Zachęcamy do rejestracji na stronie http://www.easyfairs.com/pl/piwarsaw Rejestracja pozwala na bezpłatny wstęp na targi.Ten post został edytowany przez Autora dnia 07.03.14 o godzinie 14:04

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Kartony, pudełka, blistry i inne wynalazki w temacie VI Międzynarodwe Targi Opakowań PACKAGING INNOVATIONS
    7.03.2014, 13:36

    Dzień dobry,

    Zapraszam do udziału w VI Międzynarodowych Targach Opakowań PACKAGING INNOVATIONS.

    9-10 kwietnia 2014 r.
    Hala Expo XXI
    ul. Prądzyńskiego 12/14
    Warszawa

    Godziny otwarcia targów:
    9 kwietnia 2014 (środa): 10:00-16:30
    10 kwietnia 2014 (czwartek): 10:00-16:00

    Podczas tegorocznej edycji swoją ofertę zaprezentuje ponad 160 wystawców z kraju i zagranicy, m.in.: Francji, Hiszpanii, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Skandynawii, Słowacji, Belgii, czy Stanów Zjednoczonych. Wśród odwiedzających spotkają Państwo cenionych specjalistów z branży, którzy każdego roku licznie odwiedzają wydarzenie.

    Strefy tematyczne w ramach nadchodzącej edycji targów:
    • Labelling & Printing (etykietowanie, znakowanie, nadruk na opakowaniach, uszlachetnienie druku),
    • Co-Packaging (pakowanie, przepakowywanie, konfekcjonowanie, kontrola jakości),
    • Luxpack (opakowania ozdobne, luksusowe, opakowania typu Premium),
    • Logispack (opakowania zbiorcze, logistyczne, wewnętrzne, ochronne, gotowe na półkę).

    W ofercie wystawców ponadto: opakowania tekturowe, plastikowe, szklane, drewniane, metalowe, inteligentne, ekologiczne, displaye oraz usługi w zakresie projektowania oraz recyclingu opakowań.

    Firmy prezentujące nowatorskie rozwiązania w ramach "Programu Innowacja" znajdą Państwo dzięki specjalnemu ich oznaczeniu na planie hali. Wśród prezentowanych innowacji pojawią się m.in.:
    • Drukarki, lasery,
    • Etykiety samoprzylepne wytwarzane w technologii druku cyfrowego ink jet UV,
    • Metalizacja próżniowa UV,
    • Uszlachetnianie druku.

    Program towarzyszący targom:
    Seminaria learnShops™ - cykl wykładów i prezentacji bezpłatnych dla wszystkich odwiedzających. Wśród prezentowanych zagadnień m.in. opakowania air less, redukcja kosztów produkcji, ochrona prawna, case studies.
    Strefa Studenta - przestrzeń gdzie młodzi projektanci zaprezentują unikatowe kreacje opakowań,
    IV Międzynarodowa Konferencja Logistyka Odzysku - spotkanie zorganizowane przez Eko Cykl Organizację Odzysku Opakowań S.A.,
    Pro Carton/ECMA Carton Award 2013 - prezentacja opakowań kartonowych zwycięzców i finalistów.
    Forum Polskiej Izby Opakowań - „Przemysł i rynek opakowań w Polsce. Stan. Perspektywy (wybrane problemy)".

    Zachęcam do rejestracji ON-LINE na stronie http://www.easyfairs.com/pl/piwarsaw Rejestracja pozwala na bezpłatny wstęp na targi.Ten post został edytowany przez Autora dnia 07.03.14 o godzinie 14:07

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Copacking czyli pakowanie w temacie Targi
    7.03.2014, 13:19

    Dzień dobry,

    Zapraszam do udziału w VI Międzynarodowych Targach Opakowań PACKAGING INNOVATIONS.

    9-10 kwietnia 2014 r.
    Hala Expo XXI
    ul. Prądzyńskiego 12/14
    Warszawa

    Godziny otwarcia targów:
    9 kwietnia 2014 (środa): 10:00-16:30
    10 kwietnia 2014 (czwartek): 10:00-16:00

    Podczas tegorocznej edycji swoją ofertę zaprezentuje ponad 160 wystawców z kraju i zagranicy, m.in.: Francji, Hiszpanii, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Skandynawii, Słowacji, Belgii, czy Stanów Zjednoczonych. Wśród odwiedzających spotkają Państwo cenionych specjalistów z branży, którzy każdego roku licznie odwiedzają wydarzenie.

    Strefy tematyczne w ramach nadchodzącej edycji targów:
    • Labelling & Printing (etykietowanie, znakowanie, nadruk na opakowaniach, uszlachetnienie druku),
    • Co-Packaging (pakowanie, przepakowywanie, konfekcjonowanie, kontrola jakości),
    • Luxpack (opakowania ozdobne, luksusowe, opakowania typu Premium),
    • Logispack (opakowania zbiorcze, logistyczne, wewnętrzne, ochronne, gotowe na półkę).

    W ofercie wystawców ponadto: opakowania tekturowe, plastikowe, szklane, drewniane, metalowe, inteligentne, ekologiczne, displaye oraz usługi w zakresie projektowania oraz recyclingu opakowań.

    Firmy prezentujące nowatorskie rozwiązania w ramach "Programu Innowacja" znajdą Państwo dzięki specjalnemu ich oznaczeniu na planie hali. Wśród prezentowanych innowacji pojawią się m.in.:
    • Drukarki, lasery,
    • Etykiety samoprzylepne wytwarzane w technologii druku cyfrowego ink jet UV,
    • Metalizacja próżniowa UV,
    • Uszlachetnianie druku.

    Program towarzyszący targom:
    Seminaria learnShops™ - cykl wykładów i prezentacji bezpłatnych dla wszystkich odwiedzających. Wśród prezentowanych zagadnień m.in. opakowania air less, redukcja kosztów produkcji, ochrona prawna, case studies.
    Strefa Studenta - przestrzeń gdzie młodzi projektanci zaprezentują unikatowe kreacje opakowań,
    IV Międzynarodowa Konferencja Logistyka Odzysku - spotkanie zorganizowane przez Eko Cykl Organizację Odzysku Opakowań S.A.,
    Pro Carton/ECMA Carton Award 2013 - prezentacja opakowań kartonowych zwycięzców i finalistów.
    Forum Polskiej Izby Opakowań - „Przemysł i rynek opakowań w Polsce. Stan. Perspektywy (wybrane problemy)".

    Więcej informacji na stronie: http://www.easyfairs.com/pl/piwarsawTen post został edytowany przez Autora dnia 07.03.14 o godzinie 14:06

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdańsk/Trójmiasto w temacie Pokazy i prezentacje w ramach IV Targów FOOD-to-GO
    20.01.2014, 14:51

    Zapraszam do odwiedzenia IV Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 5-6 lutego 2014r., hala Amber Expo w Gdańsku.

    W programie:

    5.02.2014, środa

    11.00-11.30
    Wędliny Bezglutenowe - Kiełbasa śląska extra - uznana przez konsumentów za najlepszy produkt targów GLUTEN FREE EXPO 2013.
    Małgorzata Tober, Grupa Handlowa Staropolskie Wędliny Sp. z o.o.

    11.30-12.00
    Bezglutenowo w restauracji.
    Katarzyna Nowak, Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

    12.00-13.00
    Pokazy kuchni bezglutenowej.
    Jola Słoma i Mirek Trymbulak, Atelier Smaku

    13.00-14.00
    Skuteczna kampania reklamowa restauracji w kryzysie, czyli jak zdobyć klienta i nie zbankrutować?
    Anna Dębska, GdzieZjesc.info

    14.00-14.30 Właściwości zdrowotne przypraw i ziół.
    Sabina Śliwa i Jarosław Ślęzak, Kulinaria S.A.

    6.02.2014, czwartek

    11.00-11.30
    Naturalne jednorazowe naczynia z otrąb pszennych.
    Dawid Wróblewski, Aston Investment - Biotrem

    11.30-12.00
    Alternatywne sposoby zaparzania kawy.
    Kamil Kwietniewski, Arte Cafe

    12.00-13.00
    Sztuka przyrządzania i dekoracji deserów.
    Małgorzata Weber, Mistrzyni Karmelarska Artystycznego, PAN Centrum Słodkiej Dekoracji

    13.00-14.00
    Produkcja lodów.
    Vegagastro

    Więcej o wydarzeniu można znaleźć na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdynia - moje miasto w temacie Pokazy i prezentacje w ramach IV Targów FOOD-to-GO
    20.01.2014, 14:34

    Zapraszam do odwiedzenia IV Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 5-6 lutego 2014r., hala Amber Expo w Gdańsku.

    W programie:

    5.02.2014, środa

    11.00-11.30
    Wędliny Bezglutenowe - Kiełbasa śląska extra - uznana przez konsumentów za najlepszy produkt targów GLUTEN FREE EXPO 2013.
    Małgorzata Tober, Grupa Handlowa Staropolskie Wędliny Sp. z o.o.

    11.30-12.00
    Bezglutenowo w restauracji.
    Katarzyna Nowak, Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

    12.00-13.00
    Pokazy kuchni bezglutenowej.
    Jola Słoma i Mirek Trymbulak, Atelier Smaku

    13.00-14.00
    Skuteczna kampania reklamowa restauracji w kryzysie, czyli jak zdobyć klienta i nie zbankrutować?
    Anna Dębska, GdzieZjesc.info

    14.00-14.30 Właściwości zdrowotne przypraw i ziół.
    Sabina Śliwa i Jarosław Ślęzak, Kulinaria S.A.

    6.02.2014, czwartek

    11.00-11.30
    Naturalne jednorazowe naczynia z otrąb pszennych.
    Dawid Wróblewski, Aston Investment - Biotrem

    11.30-12.00
    Alternatywne sposoby zaparzania kawy.
    Kamil Kwietniewski, Arte Cafe

    12.00-13.00
    Sztuka przyrządzania i dekoracji deserów.
    Małgorzata Weber, Mistrzyni Karmelarska Artystycznego, PAN Centrum Słodkiej Dekoracji

    13.00-14.00
    Produkcja lodów.
    Vegagastro

    Więcej o wydarzeniu można znaleźć na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014Ten post został edytowany przez Autora dnia 20.01.14 o godzinie 14:35

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Akademia Sztuk Pięknych we Wrocławiu w temacie Konkurs dla studentów - Strefa Studenta
    16.12.2013, 15:16

    Już po raz trzeci mamy przyjemność zaprosić studentów do STREFY STUDENTA. Podczas targów PACKAGING INNOVATIONS w specjalnie wyznaczonym obszarze na hali wystawienniczej kolejny raz zadebiutują osoby, które tworzą jedyne w swoim rodzaju opakowania.

    Czym jest Strefa Studenta?
    To konkurs, w którym należy zaprojektować opakowanie, które następnie weźmie udział w głosowaniu na profilu Facebook. Autorzy wybranych prac będą mogli zadebiutować prezentując autorskie projekty podczas VI Międzynarodowych Targów Opakowań PACKAGING INNOVATIONS w Warszawie.

    Weź udział, zadebiutuj i wygraj...
    Do udziału w akcji zapraszamy studentów (osoby do 26 roku życia, niezwiązane zawodowo z firmami zajmującymi się projektowaniem opakowań lub też z produkcją opakowań). Każdy ma równe szanse. Liczy się pomysłowość i chęć udziału we wspólnej akcji.

    Jeśli zostaniesz laureatem...
    Będziesz miał możliwość prezentacji prototypów opakowań na szerokim forum specjalistów z branży, co stanowi szansę nawiązania ciekawych kontaktów zarówno z firmami, które produkują opakowania, jak i z przedsiębiorstwami, które je wykorzystują. A może i więcej - to zależy tylko od Ciebie!

    Zasady uczestnictwa
    1. Do 21 lutego 2014 r. czekamy na zgłoszenia pod adresem poland@easyfairs.com lub katarzyna.goscianska@easyfairs.com
    2. Od 24 lutego do 10 marca 2014 r. odbędzie się głosowanie na profilu Facebook targów Packaging Innovations, http://facebook.com/pi.warsaw
    3. 12 marca 2014 r. wyłonionych zostanie 10 osób, które uzyskają najwyższą liczbę głosów.
    4. Projektanci wybranych większością głosów opakowań uzyskają możliwość prezentacji swoich projektów podczas targów Packaging Innovations w dniach 9-10 kwietnia 2014 r. w Warszawie.

    Szczegóły na temat akcji oraz targach PACKAGING INNOVATIONS można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/piwarsaw

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie wzornictwo przemysłowe/meble/design/architektura w temacie Strefa Studenta w ramach VI Międzynarodowych Targów...
    16.12.2013, 14:34

    Już po raz trzeci mamy przyjemność zaprosić studentów do STREFY STUDENTA. Podczas targów PACKAGING INNOVATIONS w specjalnie wyznaczonym obszarze na hali wystawienniczej kolejny raz zadebiutują osoby, które tworzą jedyne w swoim rodzaju opakowania.

    Czym jest Strefa Studenta?
    To konkurs, w którym należy zaprojektować opakowanie, które następnie weźmie udział w głosowaniu na profilu Facebook. Autorzy wybranych prac będą mogli zadebiutować prezentując autorskie projekty podczas VI Międzynarodowych Targów Opakowań PACKAGING INNOVATIONS w Warszawie.

    Weź udział, zadebiutuj i wygraj...
    Do udziału w akcji zapraszamy studentów (osoby do 26 roku życia, niezwiązane zawodowo z firmami zajmującymi się projektowaniem opakowań lub też z produkcją opakowań). Każdy ma równe szanse. Liczy się pomysłowość i chęć udziału we wspólnej akcji.

    Jeśli zostaniesz laureatem...
    Będziesz miał możliwość prezentacji prototypów opakowań na szerokim forum specjalistów z branży, co stanowi szansę nawiązania ciekawych kontaktów zarówno z firmami, które produkują opakowania, jak i z przedsiębiorstwami, które je wykorzystują. A może i więcej - to zależy tylko od Ciebie!

    Zasady uczestnictwa
    1. Do 21 lutego 2014 r. czekamy na zgłoszenia pod adresem poland@easyfairs.com lub katarzyna.goscianska@easyfairs.com
    2. Od 24 lutego do 10 marca 2014 r. odbędzie się głosowanie na profilu Facebook targów Packaging Innovations, http://facebook.com/pi.warsaw
    3. 12 marca 2014 r. wyłonionych zostanie 10 osób, które uzyskają najwyższą liczbę głosów.
    4. Projektanci wybranych większością głosów opakowań uzyskają możliwość prezentacji swoich projektów podczas targów Packaging Innovations w dniach 9-10 kwietnia 2014 r. w Warszawie.

    FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
    Zgłoszenia prosimy wysyłać wraz z kserokopią ważnej legitymacji studenckiej.

    Szczegóły na temat akcji oraz targach PACKAGING INNOVATIONS można znaleźć na stronie http://www.easyfairs.com/pl/piwarsaw

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdynia - moje miasto w temacie Targi gastronomiczne FOOD-to-GO w Gdańsku
    5.12.2013, 14:47

    Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Targi odbędą się 05.02-06.02.2014 w hali Amber Expo w Gdańsku.

    Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.

    Profil Wystawców:
    - Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
    - Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
    - Produkty i półprodukty spożywcze.
    - Dodatki do dań.
    - Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
    - Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

    Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
    - Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
    - Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
    - Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
    - Dodatków piekarskich i cukierniczych.
    - Dekoracji i galanterii cukierniczej.

    IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.

    Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.

    Goście specjalni wydarzenia:
    Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.
    Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +

    Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Catering Manager w temacie Targi FOOD-to-GO w Gdańsku
    5.12.2013, 14:32

    Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Targi odbędą się 05.02-06.02.2014 w hali Amber Expo w Gdańsku.

    Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.

    Profil Wystawców:
    - Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
    - Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
    - Produkty i półprodukty spożywcze.
    - Dodatki do dań.
    - Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
    - Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

    Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
    - Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
    - Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
    - Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
    - Dodatków piekarskich i cukierniczych.
    - Dekoracji i galanterii cukierniczej.

    IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.

    Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.

    Goście specjalni wydarzenia:
    Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.
    Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +

    Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gdańsk/Trójmiasto w temacie INFORMACJE O IMPREZACH, WARSZTATACH, WYKŁADACH,...
    10.10.2013, 11:00

    Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii easyFairs FOOD-to-GO.

    Czas:
    5-6 lutego 2014 r.

    Miejsce:
    AMBER EXPO
    ul. Żaglowa 11
    80-560

    Godziny otwarcia:
    Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
    Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30

    Miniona edycja targów spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem zarówno ze strony wystawców, gości targowych jak i mediów powodując tym samym, iż targi Food-to-Go stały się jedną z najważniejszych imprez gastronomicznych w kraju.

    Nowością tej edycji będzie strefa DESEROWE INSPIRACJE.
    Strefa dedykowana jest lodziarniom i cukierniom. Tutaj będzie można poznać najnowsze trendy smakowe oraz sposoby dekorowania ciast i ciasteczek. Również tutaj można uzyskać porady jak serwować desery lodowe.

    To co z pewnością wyróżnia targi Food-to-Go to aktualne tematy i podążanie za ogólnoświatowymi trendami. Tak właśnie powstał pomysł na przygotowanie strefy produktów bezglutenowych. Po raz drugi w ramach targów Food-to-Go poruszony zostanie problem nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej.

    Koneserów tradycyjnych, pomorskich smaków zapraszamy do strefy z produktami regionalnymi. To właśnie tu swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia.

    Do udziału w targach zapraszam producentów i dystrybutorów:

    • Wyposażenia restauracji, barów, pizzerii, kawiarni oraz punktów gastronomicznych
    • Artykułów i półproduktów spożywczych
    • Systemów dystrybucji przekąsek i napojów, maszyn vendingowych, dystrybutorów napojów
    • Maszyn pakujących i opakowań dla dań na wynos
    • Dodatków do dań
    • Dań gotowych i napojów
    • Kawy i ekspresów do kawy
    • Rozwiązań informatycznych, organizacyjnych, doradztwa
    • Systemów i rozwiązań cateringowych
    • Środków higieny, systemów utrzymania czystości
    • Mobilnej gastronomii, namiotów bankietowych
    • Sieci franczyzowych barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away"

    Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Hotelarze i Gastronomowie w temacie IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii...
    10.10.2013, 10:51

    Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii easyFairs FOOD-to-GO.

    Czas:
    5-6 lutego 2014 r.

    Miejsce:
    AMBER EXPO
    ul. Żaglowa 11
    80-560

    Godziny otwarcia:
    Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
    Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30

    Miniona edycja targów spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem zarówno ze strony wystawców, gości targowych jak i mediów powodując tym samym, iż targi Food-to-Go stały się jedną z najważniejszych imprez gastronomicznych w kraju.

    Nowością tej edycji będzie strefa DESEROWE INSPIRACJE.
    Strefa dedykowana jest lodziarniom i cukierniom. Tutaj będzie można poznać najnowsze trendy smakowe oraz sposoby dekorowania ciast i ciasteczek. Również tutaj można uzyskać porady jak serwować desery lodowe.

    To co z pewnością wyróżnia targi Food-to-Go to aktualne tematy i podążanie za ogólnoświatowymi trendami. Tak właśnie powstał pomysł na przygotowanie strefy produktów bezglutenowych. Po raz drugi w ramach targów Food-to-Go poruszony zostanie problem nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej.

    Koneserów tradycyjnych, pomorskich smaków zapraszamy do strefy z produktami regionalnymi. To właśnie tu swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia.

    Do udziału w targach zapraszam producentów i dystrybutorów:

    • Wyposażenia restauracji, barów, pizzerii, kawiarni oraz punktów gastronomicznych
    • Artykułów i półproduktów spożywczych
    • Systemów dystrybucji przekąsek i napojów, maszyn vendingowych, dystrybutorów napojów
    • Maszyn pakujących i opakowań dla dań na wynos
    • Dodatków do dań
    • Dań gotowych i napojów
    • Kawy i ekspresów do kawy
    • Rozwiązań informatycznych, organizacyjnych, doradztwa
    • Systemów i rozwiązań cateringowych
    • Środków higieny, systemów utrzymania czystości
    • Mobilnej gastronomii, namiotów bankietowych
    • Sieci franczyzowych barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away"

    Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie w temacie IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii...
    10.10.2013, 10:40

    Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii easyFairs FOOD-to-GO.

    Czas:
    5-6 lutego 2014 r.

    Miejsce:
    AMBER EXPO
    ul. Żaglowa 11
    80-560

    Godziny otwarcia:
    Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
    Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30

    Miniona edycja targów spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem zarówno ze strony wystawców, gości targowych jak i mediów powodując tym samym, iż targi Food-to-Go stały się jedną z najważniejszych imprez gastronomicznych w kraju.

    Nowością tej edycji będzie strefa DESEROWE INSPIRACJE.
    Strefa dedykowana jest lodziarniom i cukierniom. Tutaj będzie można poznać najnowsze trendy smakowe oraz sposoby dekorowania ciast i ciasteczek. Również tutaj można uzyskać porady jak serwować desery lodowe.

    To co z pewnością wyróżnia targi Food-to-Go to aktualne tematy i podążanie za ogólnoświatowymi trendami. Tak właśnie powstał pomysł na przygotowanie strefy produktów bezglutenowych. Po raz drugi w ramach targów Food-to-Go poruszony zostanie problem nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej.

    Koneserów tradycyjnych, pomorskich smaków zapraszamy do strefy z produktami regionalnymi. To właśnie tu swoje produkty zaprezentują regionalni producenci żywności oraz lokalne stowarzyszenia.

    Do udziału w targach zapraszam producentów i dystrybutorów:

    • Wyposażenia restauracji, barów, pizzerii, kawiarni oraz punktów gastronomicznych
    • Artykułów i półproduktów spożywczych
    • Systemów dystrybucji przekąsek i napojów, maszyn vendingowych, dystrybutorów napojów
    • Maszyn pakujących i opakowań dla dań na wynos
    • Dodatków do dań
    • Dań gotowych i napojów
    • Kawy i ekspresów do kawy
    • Rozwiązań informatycznych, organizacyjnych, doradztwa
    • Systemów i rozwiązań cateringowych
    • Środków higieny, systemów utrzymania czystości
    • Mobilnej gastronomii, namiotów bankietowych
    • Sieci franczyzowych barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away"

    Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014Ten post został edytowany przez Autora dnia 10.10.13 o godzinie 10:53

  • Katarzyna Gościańska
    Wpis na grupie MOTORYZACJA I TRANSPORT porady ekspertów w temacie II Ogólnopolskie Mistrzostwa Mechaników w ramach II...
    21.05.2013, 11:57

    Zachęcam do udziału w II Ogólnopolskich Mistrzostwach Mechaników, które odbędą się w ramach II Targów Obsługi Serwisowej Pojazdów i Techniki Warsztatowej MeCaTech, 14-15 września 2013 r. w Hali Orbita we Wrocławiu.

    Już dziś można przesyłać zgłoszenia http://konkurs.v8team.pl/ii-ogolnopolskie-mistrzostwa-...

    W wyniku kilku etapowego konkursu poznamy mechanika wyróżniającego się wiedzą jak i sprawnością.
    Ponadto w ramach targów wiele dodatkowych atrakcji. Z pewnością ciekawym wydarzeniem będzie rozstrzygnięcie konkursu Mechanik Roku oraz wręczenie nagród ufundowanych przez organizatora konkursu – producenta olejów Mobil.

    Zachęcamy również do udziału w prezentacjach learnShops™, które stanowią doskonałą okazję zaprezentowania swojej firmy oraz oferowanych produktów.

    Szczegóły na http://easyfairs.pl/mecatech2013Ten post został edytowany przez Autora dnia 21.05.13 o godzinie 13:10

Dołącz do GoldenLine

Oferty pracy

Sprawdź aktualne oferty pracy

Aplikuj w łatwy sposób

Aplikuj jednym kliknięciem

Wyślij zaproszenie do