Paweł Witak

Paweł Witak Szukajcie, a
znajdziecie ...

Temat: Białka

Witam
Widzę, że jakoś tu cicho na forum. Może zacznijmy jakąś konstruktywną dyskusję. Np. na temat białek w przetwórstwie mięsnym (jako dodatek do solanki nastrzykowej lub do kutrowania).
Tak więc: SOJOWE czy ZWIERZĘCE? Co myślicie na ten temat?
Zapraszam do dyskusji.

Temat: Białka

Drogi Pawle chcesz otwierać konstruktywną dyskusje na ciekawy temat... jednak jałowe zagadnienie bez pewnych teorii popartych choćby Twoim doświadczeniem jest mało rokujące.

Na czym Tobie konkretnie zależy? O co pytasz w kwestii białek dodawanych do solanki - ich możliwości związania wody (które więcej) czy też inne wyróżniki? To zależy do czego mają posłużyć... mają być mniej czy bardziej wykrywalne... wpływać na smak czy też nie? Chętnie porozmawiam...

Następna dyskusja:

białka Tatrzańska,noclegi




Wyślij zaproszenie do