Umiejętności
Zarządzanie Marką
FMCG
Zarządzanie
Komunikacja Marketingowa
zarządzanie marketingiem
Strategia marketingowa
Microsoft Office
Rozwój produktu
Zarządzanie produktem
Project Management
Języki
angielski
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Apllication technologist
Sprzedaż produktówprodukowanych przez Grupe
Realizacja planów sprzedażowych w oparciu o wyznaczone cele i strategie sprzedaży
Budowanie długofalowej relacji biznesowej
Projektowanie produktów w oparciu o oczekiwania klientów
Optymalizacja procesów i receptur
Wdrażanie produktów na linie produkcyjne
Prezentacje biznesowe w oparciu o materiały techniczne i marketingowe
Realizacja planów sprzedażowych w oparciu o wyznaczone cele i strategie sprzedaży
Budowanie długofalowej relacji biznesowej
Projektowanie produktów w oparciu o oczekiwania klientów
Optymalizacja procesów i receptur
Wdrażanie produktów na linie produkcyjne
Prezentacje biznesowe w oparciu o materiały techniczne i marketingowe
Product Manager
- kreowanie produktu - przemysł mięsny, garmażeryjny, rybny,
- prowadzenie projektów wdrażania i rozwoju produktu,
- optymalizacja kosztów produkcji w branży spożywczej,
- optymalizacja jakości produktów spożywczych,
- identyfikowanie i odkrywanie potrzeb klientów,
- zarządzanie projektami sprzedażowymi,
- kreowanie i realizacja projektów sprzedażowych,
- analiza tendencji i zachowań na rynku spożywczym - branża mięsna, rybna i garmażeryjna.
- prowadzenie projektów wdrażania i rozwoju produktu,
- optymalizacja kosztów produkcji w branży spożywczej,
- optymalizacja jakości produktów spożywczych,
- identyfikowanie i odkrywanie potrzeb klientów,
- zarządzanie projektami sprzedażowymi,
- kreowanie i realizacja projektów sprzedażowych,
- analiza tendencji i zachowań na rynku spożywczym - branża mięsna, rybna i garmażeryjna.
Kierownik Rozbioru
TABA Sp. z o.o.
Zarządzanie działem przetwórstwa mięsnego
- zarządzanie produkcja mięsa - rozbiór wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu - kurczak, kaczka, indyk, gęś;
- zarządzanie produkcją przetworów mięsnych - produkcja wędlin i wędzonek;
- kierowane 7 osobowy zespołem;
- kreowanie nowych produktów;
- nawiązywanie kontaktów z nowymi dostawcami;
- prowadzenie systemu kontroli jakości HACCP;
- zarządzanie produkcja mięsa - rozbiór wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu - kurczak, kaczka, indyk, gęś;
- zarządzanie produkcją przetworów mięsnych - produkcja wędlin i wędzonek;
- kierowane 7 osobowy zespołem;
- kreowanie nowych produktów;
- nawiązywanie kontaktów z nowymi dostawcami;
- prowadzenie systemu kontroli jakości HACCP;
Specialista ds. Kontroli Jakości
- kontrola jakości na uboju i rozbiorze mięsa wołowego;
- nadzorowanie poprawności procesów produkcyjnych i ciągu technologicznego w zakładzie;
- dbałość o poprawną jakość wyrobu gotowego - zgodnie ze specyfikacjami handlowymi;
- kontrola jakości wyrobu gotowego na dziale konfekcjonowania mięsa;
- nadzorowanie produkcji konfekcjonowania mięsa;
- prowadzenie dokumentacji systemowej;
- administrowanie systemem jakości w standardzie HACCP, IFS, BRC;
- wprowadzanie standardów jakościowych dużych sieci handlowych;
- nadzorowanie poprawności procesów produkcyjnych i ciągu technologicznego w zakładzie;
- dbałość o poprawną jakość wyrobu gotowego - zgodnie ze specyfikacjami handlowymi;
- kontrola jakości wyrobu gotowego na dziale konfekcjonowania mięsa;
- nadzorowanie produkcji konfekcjonowania mięsa;
- prowadzenie dokumentacji systemowej;
- administrowanie systemem jakości w standardzie HACCP, IFS, BRC;
- wprowadzanie standardów jakościowych dużych sieci handlowych;
Asystent
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
- realizacja badań statutowych;
- realizacja badań w grantach krajowych i europejskich;
- realizacja zleceń dla przemysłu mięsnego;
- współpraca z producentami oraz odbiorcami zwierząt rzeźnych;
- redagowanie własnych projektów naukowych;
- redagowanie artykułów do czasopism naukowych i popularnonaukowych z branży mięsnej;
- znajomość polskich przepisów i norm dotyczących mięsa wieprzowego, wołowego i baraniego (PN-A-82001/A2; PN-A-82002, PN-A-82003, PN-A-82005, PN-A-82006, PN-A-82014, PN-82120, PN-A-82000, PN-83/A-07005/Az7, PN-A-07006);
- prowadzenie badań i analiz w zakresie jakości mięsa:
* identyfikacja wad jakościowych surowca mięsnego;
* określanie jakości tusz handlowej tusz wieprzowych, wołowych, baranich (metody subiektywne i obiektywne - znajomość obsługi wszelkich aparatów dopuszczonych do użytku w Polsce);
* analiza składu podstawowego mięsa (popiół - PN-89/A82115, białko - PN-75/A-04018, , woda/sucha masa - PN-89/A-82115, tłuszcz - zmodyfikowana metoda Soxhleta);
* znajomość metod analitycznych określających jakość surowca mięsnego (wodochłonność WHC - metoda Grau i Hamm, wodochłonność mięsa metodą wirówkową - Honikel, kolagen - PN-ISO 3496:2000, liczba LEA - PN-EN ISO 3960:2009, liczba kwasowa - PN-ISO 660:2009, analiza TBA, oznaczenie fosforu w mięsie);
* znajomość specyficznych metod analitycznych - immunobloting, elektroforeza;
- prowadzenie szkoleń z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych i wołowych w obowiązującym w krajach UE systemie EUROP;
- prowadzenie szkoleń z zakresu jakości surowca mięsnego i jego przetworów dla sieci handlowych;
- praca przy wdrożeniu nowych urządzeń do klasyfikacji tusz wieprzowych;
- wdrożenie nowoczesnego systemu chłodzenia tusz wieprzowych we mgle wodnej;
- znajomość technologii produkcji wyrobów mięsnych:
* surowych dojrzewających (typu salami, szynka szwarcwaldzka);
* surowych wędzonych;
* parzonych wędzonych;
- znajomość metod analizy statystycznej;
- prowadzenie przetargów publicznych:
* zbieranie zamówień i określanie zapotrzebowania we wszystkich
- strukturach organizacyjnych firmy,
* sporządzanie SIWZ (specyfikacji istotnych warunków zamówienia),
* sporządzanie umów wiążących z Dostawcami przedmiotów zamówienia,
* znajomość PZP.
- realizacja badań w grantach krajowych i europejskich;
- realizacja zleceń dla przemysłu mięsnego;
- współpraca z producentami oraz odbiorcami zwierząt rzeźnych;
- redagowanie własnych projektów naukowych;
- redagowanie artykułów do czasopism naukowych i popularnonaukowych z branży mięsnej;
- znajomość polskich przepisów i norm dotyczących mięsa wieprzowego, wołowego i baraniego (PN-A-82001/A2; PN-A-82002, PN-A-82003, PN-A-82005, PN-A-82006, PN-A-82014, PN-82120, PN-A-82000, PN-83/A-07005/Az7, PN-A-07006);
- prowadzenie badań i analiz w zakresie jakości mięsa:
* identyfikacja wad jakościowych surowca mięsnego;
* określanie jakości tusz handlowej tusz wieprzowych, wołowych, baranich (metody subiektywne i obiektywne - znajomość obsługi wszelkich aparatów dopuszczonych do użytku w Polsce);
* analiza składu podstawowego mięsa (popiół - PN-89/A82115, białko - PN-75/A-04018, , woda/sucha masa - PN-89/A-82115, tłuszcz - zmodyfikowana metoda Soxhleta);
* znajomość metod analitycznych określających jakość surowca mięsnego (wodochłonność WHC - metoda Grau i Hamm, wodochłonność mięsa metodą wirówkową - Honikel, kolagen - PN-ISO 3496:2000, liczba LEA - PN-EN ISO 3960:2009, liczba kwasowa - PN-ISO 660:2009, analiza TBA, oznaczenie fosforu w mięsie);
* znajomość specyficznych metod analitycznych - immunobloting, elektroforeza;
- prowadzenie szkoleń z zakresu klasyfikacji tusz wieprzowych i wołowych w obowiązującym w krajach UE systemie EUROP;
- prowadzenie szkoleń z zakresu jakości surowca mięsnego i jego przetworów dla sieci handlowych;
- praca przy wdrożeniu nowych urządzeń do klasyfikacji tusz wieprzowych;
- wdrożenie nowoczesnego systemu chłodzenia tusz wieprzowych we mgle wodnej;
- znajomość technologii produkcji wyrobów mięsnych:
* surowych dojrzewających (typu salami, szynka szwarcwaldzka);
* surowych wędzonych;
* parzonych wędzonych;
- znajomość metod analizy statystycznej;
- prowadzenie przetargów publicznych:
* zbieranie zamówień i określanie zapotrzebowania we wszystkich
- strukturach organizacyjnych firmy,
* sporządzanie SIWZ (specyfikacji istotnych warunków zamówienia),
* sporządzanie umów wiążących z Dostawcami przedmiotów zamówienia,
* znajomość PZP.
Szkolenia i kursy
- ABC przetargów publicznych
- "Cybernetyka sprzedaży" - Umberto Saxo - cykliczne warsztaty sprzedaży - specjalizacja - branża techniczna
- "Account Management: Sprzedaż doradczo-ekspercka" - Szkoła Zarządzania Sprzedażą
- "Budowanie pozycji Ja OK - Ty OK we wzajemnej współpracy" - AKATE
- "Cybernetyka sprzedaży" - Umberto Saxo - cykliczne warsztaty sprzedaży - specjalizacja - branża techniczna
- "Account Management: Sprzedaż doradczo-ekspercka" - Szkoła Zarządzania Sprzedażą
- "Budowanie pozycji Ja OK - Ty OK we wzajemnej współpracy" - AKATE
Edukacja
Specjalizacje
Sprzedaż
Inżynieria/Technika/Produkcja
Zainteresowania
- wspinanie sportowe
- buldering
- buldering
Grupy
b2b HURT Kupię
Tu prosze zamieszczac ogloszenia dla firm handlujacych towarem hurtowo. Nie ma miejsca dla ogloszen drobnych.
Ogloszenia powinny byc w miare precyzyjne i fachowe.
b2b HURT Sprzedam
Ogloszenia firm sprzedajacych hurtowo. Dla kupujacych Hurtem: www.goldenline.pl/forum/kupie-towar-w-ilosciach...
Nie ma miejsca dla ogloszen drobnych.
b2b HURT Wyprzedaze zwroty dyskonty stoki returns stocks
Wyprzedaze towarow, zwroty, dyskonty, stoki, returns, stocks.
Wazne: Nie przyjmujemy ukrytych ani falszywych profili.
Laboratory
Grupa zrzeszająca osoby powiązane z laboratoriamy oraz sprzętem laboratoryjnym. Najświeższe informacje z rynku- mozliwości rozwoju zawodowego!!
b2b BUSINESS IDEAS Pomysly na business
Wiele pomyslow ginie.
A na roznicach w sytuacji ekonomicznej roznych krajow mozna zbudowac wiele businessow dazacych do wyrownania tych roznic.
Na tym forum skladamy propozycje, ktore maja zachecic
Statystyka
Grupa dla tych, którzy lubią liczby, studiowali metody ilościowe, pracują i wykorzystują statystykę w pracy. To grupa także dla tych, którzy wykorzystują statystykę na giełdzie
Statystyka i jej okolice ;-)
statystyka,analizy,analiza,hipotezy,weryfikacja,
estymacja,diagnoza,wykresy,studia,ekonometria,
metodologia,metody ilościowe,psychometria