tytuł autor wypowiedzi ostatnio

NOWELIZACJA USTAWY O BEZPIECZEŃSTWIE ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA???

Mieczysław Obiedziński 5 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

ISO 22000 przy produkcji opakowań

Mieczysław Obiedziński 5 ponad 2 tyg temu » Renata P.

Firmy wdrożeniowe z Poznania i okolic

Konto usunięte 5 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

UPAŁ A WYMAGANIA??

Mieczysław Obiedziński 3 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Auditor wiodący ISO 22000 - gdzie szkolenie?

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Zagrożenia żywności

Mieczysław Obiedziński 4 ponad 2 tyg temu » M. Michalska-Mielczar.

Dokumentacja

Konto usunięte 2 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Audytowanie wewnętrzne

Mieczysław Obiedziński 5 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Norma PN-EN ISO 22000:2006 - prośba o pomoc

Edyta G. 3 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

błąd maksymalny dla wagi

Konto usunięte 8 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

oPRP czy CCP

Sylwester Wilczek 20 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Audytor wewnętrzny HACCP a audytor wewnętrzny ISO 22000

Konto usunięte 6 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Wycofania Produktów dioksyny w mięsie, melamina w weglanie sodu, ...

Mieczysław Obiedziński 2 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Nowelizacja ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych

Mieczysław Obiedziński 1 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

ISO 22000 w prasie specjalistycznej

Rafał C. 1 ponad 2 tyg temu » Rafał C.

Szukam pracy

Konto usunięte 2 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Witam

Mieczysław Obiedziński 4 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Zabezpieczanie obiektów przed szkodnikami - pomogę na ile mogę

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Higiena w gastronomii

Mieczysław Obiedziński 3 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Szkolenie/egzamin Auditor IFS?

Konto usunięte 3 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Komunikacja wewnętrzna

Mieczysław Obiedziński 10 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

PLAN HACCP

Łukasz G. 3 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

norma DS 3027/ HACCP

Łukasz G. 2 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Alergeny

Mieczysław Obiedziński 6 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

5.7 Gotowość i reagowanie na systuacje kryzysowe

Mieczysław Obiedziński 6 ponad 2 tyg temu » Ewa G.

Program warunków wstępnych

Mieczysław Obiedziński 5 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Ocena Zagrożen przy określaniu CCP

Mieczysław Obiedziński 7 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Wpływ systemu HACCP na bezpieczeństwo żywności

Łukasz G. 1 ponad 2 tyg temu » Łukasz G.

Wdrażanie Normy ISO 22000

Mieczysław Obiedziński 11 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Zaproszenie do współpracy dla trenerów

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte
Wyślij zaproszenie do