Wojciech Sobota

Wojciech Sobota TU Allianz Polska
S.A.

Temat: Przewodnik kulinarny

Krzysztof Chałupczak:
Lignie na żaru, czyli kalmary z grila.

Jadłem to w kilku miejscach: Selce, Krk, Stara Novalija, Trogir i Dubrownik.
Wniosek: im dalej na południe tym bardziej mi smakowały.
W Dubrowniku (szczyt smaku) w południowej części Stradanu przy kościele (oczywiście pod "chmurką").
Ro Bert S.

Ro Bert S. to nie my toniemy

Temat: Przewodnik kulinarny

mój no 1.
girice :)
W Zadarze znalazłem jedną knajpę z tą potrawą, ale najlepsze jakie jadłem to zdecydowanie: Split, niedaleko bazaru rybnego.
Krzysztof Kania

Krzysztof Kania Inżynier systemowy
Cisco (CCNA R&S,
Voice, Security)

Temat: Przewodnik kulinarny

Robert S.:
mój no 1.
girice :)

Może kilka słów więcej co to bo jakoś nie kojarzę albo w innych częściach nosi inną nazwę.

Następna dyskusja:

poszukiwany przewodnik po S...




Wyślij zaproszenie do