Doświadczenie zawodowe
kierownik działu art.spoż,p.o. dyrektor marketu
zagwarantowanie właściwego przygotowania marketu do sprzedaży, przyjaznej
i profesjonalnej obsługi klienta oraz wydajnej pracy pracowników sklepu,
-osiąganie założonych wyników ekonomicznych poprzez odpowiednie
zarządzanie personelem i powierzonymi zasobami rzeczowymi,
-dbałość o przestrzeganie wszystkich przepisów prawa dotyczących sprzedaży
artykułów spożywczych, higieny, legalizacji wag, ochrony, w tym przestrzeganie
przepisów prawa pracy, BHP oraz przepisów prawa gospodarczego.
i profesjonalnej obsługi klienta oraz wydajnej pracy pracowników sklepu,
-osiąganie założonych wyników ekonomicznych poprzez odpowiednie
zarządzanie personelem i powierzonymi zasobami rzeczowymi,
-dbałość o przestrzeganie wszystkich przepisów prawa dotyczących sprzedaży
artykułów spożywczych, higieny, legalizacji wag, ochrony, w tym przestrzeganie
przepisów prawa pracy, BHP oraz przepisów prawa gospodarczego.
Sprzedawca
wykładanie towaru oraz dbanie o jego odpowiednią ekspozycję
przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych
dbanie o uprzejmą, staranną i sprawną obsługę klienta
dbanie o świeżość i jakość naszych produktów, m.in. poprzez kontrolę terminów
przydatności do sprzedaży
dbanie o właściwą gospodarkę towarową w markecie.
przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych
dbanie o uprzejmą, staranną i sprawną obsługę klienta
dbanie o świeżość i jakość naszych produktów, m.in. poprzez kontrolę terminów
przydatności do sprzedaży
dbanie o właściwą gospodarkę towarową w markecie.