Umiejętności
Zarządzanie Marką
FMEA
HACCP
Audyt Wewnętrzny
Kaizen
Lean Manufacturing
Zarządzanie procesami
Zarządzanie zespołem
Innowacje
zintegrowane systemy zarządzania
Tworzenie procesów i procedur
Języki
angielski
dobry
francuski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
specjalista ds. techniczno-handlowych
tworzenie umów handlowych według przyjętych standardów
kontrola stanow magazynowych
organizacja transportów
wystawianie faktur sprzedaży,sporządzanie raportów finansowych,dekretacja faktur dostawcy na poziomie oddziału
nadzór nad dokumentacja montażową
nadzór nad pracą podleglych pracowników
podejmowanie decyzji o warunkach współpracy z klientem
rozpatrywanie reklamacji na poziomie oddziału
kontrola stanow magazynowych
organizacja transportów
wystawianie faktur sprzedaży,sporządzanie raportów finansowych,dekretacja faktur dostawcy na poziomie oddziału
nadzór nad dokumentacja montażową
nadzór nad pracą podleglych pracowników
podejmowanie decyzji o warunkach współpracy z klientem
rozpatrywanie reklamacji na poziomie oddziału
Asystent techniczno-handlowy
przygotowywanie ofert handlowych w systemie ERD i ich monitoring
nadzór nad realizacją zamowień
wprowadzanie zamówień do systemu IFS
wparcie handlowców (kontrola ich wizyt,raportów, motywowaie, pozyskiwanie zamówień,zapytań od klientów, oraz informacji o inwestycjach handlowych
prowadzenie dokumetacji sprzedaży
kontrola terminów płatności
nadzór nad realizacją zamowień
wprowadzanie zamówień do systemu IFS
wparcie handlowców (kontrola ich wizyt,raportów, motywowaie, pozyskiwanie zamówień,zapytań od klientów, oraz informacji o inwestycjach handlowych
prowadzenie dokumetacji sprzedaży
kontrola terminów płatności
Pełnomocnik ds. ISO
zarządzanie dokumentacją ISO w oddziale
pomoc pracownikom z zakresu procedur firmy
pomoc Dyrektorowi oddziału w usprawniuaniu funkcjonowania oddzialu tj.
kwalifikacja dostawców, tworzenie dodatkowej dokumentacji, wykonywanie raportów, przygotowywanie planu szkoleń nowych pracowników, zagłębianie się w funkcjonowanie nowego systemu i zgłaszanie zapotrzebowań na nowe funkcje do działu IT, podział na procesy, pod-procesy i zakresy odpowiedzialności w oddziale.
pomoc pracownikom z zakresu procedur firmy
pomoc Dyrektorowi oddziału w usprawniuaniu funkcjonowania oddzialu tj.
kwalifikacja dostawców, tworzenie dodatkowej dokumentacji, wykonywanie raportów, przygotowywanie planu szkoleń nowych pracowników, zagłębianie się w funkcjonowanie nowego systemu i zgłaszanie zapotrzebowań na nowe funkcje do działu IT, podział na procesy, pod-procesy i zakresy odpowiedzialności w oddziale.
Manager
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podlegych praciwnków zgodnie z obowiazujacymi procedurami operacyjnymi, presonalnymi,szkoleniowymi i ochrony środowiska
ponoszenie odpowiedizlaności za powierzone mienie restauracji
kierownie zespołem pracowników(zarządzanie, motywowanie,sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej,obiektywna ocena pracy i przyznawanie nagród dla pracowników)
przewidywanie zapotrezbowania na zasoby ludzkie według analizy sprzedazy, celóworaz doświadczeń z poprzednich dni sprzedażowych
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa
sporządzanie raportów dotyczących działaności operacyjnej
weryfikacja stanów magazynowych i sporzadzanie zamówień do dostawców
prowadzenie inwetryzacji
współtworzenie lokalnych akcji promocyjnych oraz czynny udział w usprawnianu procesów globalnych
ponoszenie odpowiedizlaności za powierzone mienie restauracji
kierownie zespołem pracowników(zarządzanie, motywowanie,sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej,obiektywna ocena pracy i przyznawanie nagród dla pracowników)
przewidywanie zapotrezbowania na zasoby ludzkie według analizy sprzedazy, celóworaz doświadczeń z poprzednich dni sprzedażowych
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa
sporządzanie raportów dotyczących działaności operacyjnej
weryfikacja stanów magazynowych i sporzadzanie zamówień do dostawców
prowadzenie inwetryzacji
współtworzenie lokalnych akcji promocyjnych oraz czynny udział w usprawnianu procesów globalnych
Pracownik restauracji
znjaomość standardów firmy
przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami oraz czasami wykonania
dbanie o odpowieni zapas produktów końcowych i półproduktów podczas pracy na kuchni
przygotowanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz obsługa urządzeń
sprzedaż produktów i stosowanie się do celów zmianowych i rocznych
obsługa kasy fiskalnej(system POS),zestawianie i wydawanie zamówień
prace magazynowe – uzupełnianie zapasów według metody FIFO
utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń
przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami oraz czasami wykonania
dbanie o odpowieni zapas produktów końcowych i półproduktów podczas pracy na kuchni
przygotowanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz obsługa urządzeń
sprzedaż produktów i stosowanie się do celów zmianowych i rocznych
obsługa kasy fiskalnej(system POS),zestawianie i wydawanie zamówień
prace magazynowe – uzupełnianie zapasów według metody FIFO
utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń
Szkolenia i kursy
Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania zgodnego z wymaganimi norm ISO 9001:2008, ISO 14001:2014, PN-N-18001:2004
Prawo jazdy kat. B
Prawo jazdy kat. B
Edukacja
Specjalizacje
Marketing
Zarządzanie marką
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości