Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
szef kuchni
Restauracja SPHINX w Siedlcach
Opracowywanie list zaopatrzenia, kontrola prawidłowości dostaw, monitorowanie CCP systemu HACCP. Zarządzanie zespołem kucharzy. Wdrażanie zmian: w tym nowych ofert sezonowych, we współpracy z centralą. Koordynowanie całego procesu przygotowywania
i dystrybucji dań z zastosowaniem zasad: BHP, GMP, GHP.
i dystrybucji dań z zastosowaniem zasad: BHP, GMP, GHP.
Szef Kuchni
Restauracja SPHINX w Siedlcach
Opracowywanie list zaopatrzenia, kontrola prawidłowości dostaw, monitorowanie CCP systemu HACCP. Zarządzanie zespołem kucharzy. Wdrażanie zmian: w tym nowych ofert sezonowych, we współpracy z centralą. Koordynowanie całego procesu przygotowywania
i dystrybucji dań z zastosowaniem zasad: BHP, GMP, GHP.
i dystrybucji dań z zastosowaniem zasad: BHP, GMP, GHP.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
książka, muzyka, kino, prasa, kulinaria, cukiernictwo,