Magda Brodzicka

Kierownik sklepu
Besko, podkarpackie

Umiejętności

Strategia biznesowa Zarządzanie kluczowymi klientami Zarządzanie Microsoft Excel Microsoft Office Microsoft Word Zarządzanie Sprzedażą Zarządzanie zespołem Sprzedaż Obsługa klienta

Języki

angielski
dobry
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

McDonald's Polska Sp. z o.o.
Manager swing/ manager McCafe
McDonald's Polska
pracownik restauracji/barista McCafe
Logo
Praktykant w laboratorium
SM Mlekovita PZP w Zakopanem
OSM
Praktykant

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Sprzedaż - Sieci handlowe
Zarządzanie sprzedażą – sieci handlowe

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
Giełda ludzkich możliwości
Giełda ludzkich możliwości
Jeśli szukasz pracy - stwórz wątek, lub dopisz się do takiego, który jest dla Ciebie. Jeśli szukasz wykonawcy, specjalisty, pracownika - stórz wątek, bądź wgryź się w to, co tu przeczytasz
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.