Maciej Osti

Warszawa, mazowieckie

Języki

polski
ojczysty
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Manager
Brooklyn House
- Zarządzanie lokalem
- tworzenie i koordynowanie standardów
- nadzór kuchni produkcyjnej na pozostałe lokale
- koordynowanie pracowników
- przyjmowanie dostaw
- zamówienia i zarządzanie magazynem
- tworzenie promocji i strategii marketingowej lokalu
- pełne rozliczanie finansowe lokalu i pracowników
- kontrola Haccap
- realizacja celów sprzedażowych
- dbanie o najwyższą jakość obsługi gości
- współpraca z Uber eats/Glovo/Wolt/Pyszne
- koordynacja floty samochodowej
Logo
PR & Marketing/Specjalista ds. sprzedaży
Chłodnice rosłoniec
-Tworzenie i koordynacja strategii marketingowej
zarządzanie social media, PR
-koordynacja współpracy ze stałymi partnerami/kontrahentami
-kontrola sprzedaży
Logo
Kierownik Lokalu
Dominium Polska
- Zarządzanie lokalem
- przygotowanie dań zgodnie z standardem
- koordynowanie pracowników
- przyjmowanie dostaw
- zamówienia i zarządzanie magazynem
- tworzenie promocji i strategii marketingowej lokalu
- pełne rozliczanie finansowe lokalu i pracowników
- kontrola Haccap
- realizacja celów sprzedażowych
- dbanie o najwyższą jakość obsługi Klienta przez pracowników lokalu.
Logo
Kelner/Marketing
Momu
-Obsługa gości
-Organizacja eventów kulturalnych: kino plenerowe, stand-up, koncerty muzyczne stacjonarne i plenerowe, wieczór z dj, wernisaże artystyczne
-Stworzenie i koordynacja strategii marketingowej
-Tworzenie promocji, ofert specjalnych
-Public Relations
-Współpraca z influencerami i blogerami kulinarnymi
Logo
Kelner/Marketing
Senses restaurant *
- obsługa gości,
- przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych,
- inwentaryzacje,
-konsultacja social mediów
-wystrój sali: ekspozycja obrazów "Sarapata Art Galery"
Logo
Kelner/Barman
Szara Eminecja
- Obsługa gości,
- przygotowywanie rezerwacji i eventów,
- przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych, inwentaryzacje baru
- praca w dwóch placówkach restauracji
Logo
Kierownik sali
A.D. 1889
- koordynowanie pracowników,
- obsługa gości,
- przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych,
- inwentaryzacje,
- utrzymanie restauracji w porządku,
- przygotowywanie rezerwacji oraz eventów.
- tworzenie grafiku
Radisson SAS Centrum Hotel, Warszawa
Kelner
- obsługa gości,
- utrzymanie porządku w hotelu,
- przygotowywanie rezerwacji oraz eventów,
- obsługa śniadań,
- koordynowanie bufetu.
Gościniec Kołomyja
kelner/barman
- obsługa gości,
- przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych,
- utrzymanie restauracji w porządku,
- przygotowywanie rezerwacji oraz eventów.
Logo
Praktyka zawodowa
Regent Warsaw Hotel
- Praktyki zawodowe
Hotel Holiday Inn Warszawa
Praktyka zawodowa
- praktyki zawodowe

Projekty

Eventy specjalne w klubach muzycznych oraz restauracjach i zlecenia prywatne
Tworzenie i koordynowanie eventów specjalnych w klubach muzycznych i restauracjach (m.in. Senses restaurant *, Momu, Lucid, Watergate, K8, M25, Centralny basen artystyczny, Fonobar, Luzztro, Prozak 2.0, Glam) z udziałem gości specjalnych polskiej i zagranicznej sceny oraz prywatne imprezy (studniówki, oficjalne połowinki szkół średnich, przyjęcia urodzinowe).
Stała współpraca z Dj, muzykami, komikami, blogerami kulinarnymi, galeriami sztuki itd.

Szkolenia i kursy

szkolenia z technik sprzedaży oraz obsługi gości,
szkolenia z wykonywania koktaili,
szkolenie LVMH: Krug, Ruinart, Don Perignon, Glenmorangie, Ardbeg, Hennesy.
szkolenie Bacardi,
szkolenia z win,
szkolenia baristyczne,
zasady manual- service,
obsługa Gościa indywidualnego oraz korporacyjnego,
"Akademia Gastronomii" udział w szkoleniu PR i marketing w gastronomii,
certyfikat ukończenia kursu pierwszej pomocy w stanach zagrożenia.

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Marketing
Kampanie marketingowe/Eventy
Marketing
Zarządzanie marketingiem
Obsługa klienta
Marketing/Reklama/Media

Zainteresowania

Kuchnie świata, kolarstwo, ogrodnictwo, podróżowanie

Inne

Prawo jazdy kat.B

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).