Umiejętności
obsługa komputera
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność;
kurs obsługi kas fiskalnych
umiejętność obsługi urządzeń
umiejętność przygotowania produktów będących w menu restauracji
Języki
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Pracownik restauracji
Obszar produkcji - praca przy grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowanie zapasów do produktów np. kanapek, sałatek, utrzymanie w czystości pomieszczeń ( urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń )
Obszar sprzedaży- utrzymanie w czystości pomieszczeń, kasjer
Pracę magazynowe - dostawy półproduktów na obszar produkcji i sprzedaży
Sala restauracyjna- pracę porządkowe w restauracji oraz na zewnątrz, utrzymanie w czystości sprzętów i miejsc sanitarnych
Obszar sprzedaży- utrzymanie w czystości pomieszczeń, kasjer
Pracę magazynowe - dostawy półproduktów na obszar produkcji i sprzedaży
Sala restauracyjna- pracę porządkowe w restauracji oraz na zewnątrz, utrzymanie w czystości sprzętów i miejsc sanitarnych
Specjalizacje
Obsługa klienta
Kasjerzy
Zainteresowania
-wędkarstwo
-fotografia
-ogrodnictwo
-fotografia
-ogrodnictwo