Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Word
Bartender
Microsoft PowerPoint
Prawo jazdy kat B
Comarch ERP XL
Nice Label
Colos Create Professional
Clarisoft
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista d.s. zapewnienia jakości
Chojecki S.A.
- udział w aktualizacji procedur Zintegrowanego Systemu Zarządzania
- nadzór bieżący nad prawidłowym funkcjonowaniem procedur i dokumentacją systemową oraz realizacją wymagań
- prowadzenie szkoleń wstępnych oraz okresowych w zakresie ZSZ oraz HACCP we współpracy z Działem Kadr
- reprezentowanie przedsiębiorstwa na zewnątrz - korespondencja w sprawach związanych z ZSZ, jego utrzymywaniem, doskonaleniem i certyfikowaniem
- uczestnictwo w planowaniu i czynne wykonywanie audytów wewn.
- inspekcje bieżące jakościowe/ higieniczne
- nadzór nad prawidłową realizacją zasad GHP, GMP, systemu HACCP oraz innych procedur
- realizacja procedur jakościowych w zakresie kontroli dostaw, badań międzyoperacyjnych oraz wyrobu gotowego
- opracowywanie okresowych planów badań materiałów/surowców i wyrobów oraz organizacja i koordynacja wysyłek prób materiałów, surowców i wyrobów do badań zewn.
- prowadzenie badań i analiz jakościowych zgodnie ze standardami
- nadzorowanie sprzętu kontrolno-pomiarowego
- nadzór bieżący nad prawidłowym funkcjonowaniem procedur i dokumentacją systemową oraz realizacją wymagań
- prowadzenie szkoleń wstępnych oraz okresowych w zakresie ZSZ oraz HACCP we współpracy z Działem Kadr
- reprezentowanie przedsiębiorstwa na zewnątrz - korespondencja w sprawach związanych z ZSZ, jego utrzymywaniem, doskonaleniem i certyfikowaniem
- uczestnictwo w planowaniu i czynne wykonywanie audytów wewn.
- inspekcje bieżące jakościowe/ higieniczne
- nadzór nad prawidłową realizacją zasad GHP, GMP, systemu HACCP oraz innych procedur
- realizacja procedur jakościowych w zakresie kontroli dostaw, badań międzyoperacyjnych oraz wyrobu gotowego
- opracowywanie okresowych planów badań materiałów/surowców i wyrobów oraz organizacja i koordynacja wysyłek prób materiałów, surowców i wyrobów do badań zewn.
- prowadzenie badań i analiz jakościowych zgodnie ze standardami
- nadzorowanie sprzętu kontrolno-pomiarowego
Asystent ds. jakości i technologii
Chojecki S.A.
- wspieranie Technologa we wprowadzaniu nowych technologii, w pracach projektowych nad wyrobami gotowymi, opracowywaniu i wprowadzaniu w tym zakresie niezbędnej dokumentacji m.in. standardów jakościowych, receptur, specyfikacji, schematów technologicznych, planów badań kontroli, wzorów etykiet itp.
- kontrola przestrzegania ustalonych parametrów technologicznych i receptur
- nadzór nad stosowanymi w procesie produkcyjnym surowcami, półproduktami i materiałami
- nadzór nad kontrolą międzyoperacyjną i kontrolą wyrobów gotowych pod względem jakości i oznakowania
- zwalnianie lub wstrzymywanie wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi procedurami
- analiza niezgodności oraz określanie działań korygujących
- komunikacja z Dyrektorem, Kierownikami, Technologami o stwierdzonych niezgodnościach
- czynny udział w rozpatrywaniu reklamacji i ich analizie
- ocena prób archiwalnych
- zmiana/ aktualizacja dokumentów Systemu Zarządzania
- czynny udział w audytach wewnętrznych, strony II i strony III
- kontrola przestrzegania ustalonych parametrów technologicznych i receptur
- nadzór nad stosowanymi w procesie produkcyjnym surowcami, półproduktami i materiałami
- nadzór nad kontrolą międzyoperacyjną i kontrolą wyrobów gotowych pod względem jakości i oznakowania
- zwalnianie lub wstrzymywanie wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi procedurami
- analiza niezgodności oraz określanie działań korygujących
- komunikacja z Dyrektorem, Kierownikami, Technologami o stwierdzonych niezgodnościach
- czynny udział w rozpatrywaniu reklamacji i ich analizie
- ocena prób archiwalnych
- zmiana/ aktualizacja dokumentów Systemu Zarządzania
- czynny udział w audytach wewnętrznych, strony II i strony III
Zastępca Kierownika Restauracji
- zarządzanie restauracją i koordynacja pracowników
- zastępowanie kierownika podczas jego nieobecności
- kierowanie zespołem na obszarze produkcji, sprzedaży, zapleczu i sali restauracyjnej
- wykonywanie i nadzór czynności związanych z obrotem gotówką, zamówieniami
- zajmowanie się (częściowo) sprawami kadrowymi oraz księgowymi
- nadzór nad wdrażaniem i przestrzeganiem systemu HACCP
- zastępowanie kierownika podczas jego nieobecności
- kierowanie zespołem na obszarze produkcji, sprzedaży, zapleczu i sali restauracyjnej
- wykonywanie i nadzór czynności związanych z obrotem gotówką, zamówieniami
- zajmowanie się (częściowo) sprawami kadrowymi oraz księgowymi
- nadzór nad wdrażaniem i przestrzeganiem systemu HACCP
Manager
- zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z procedurami
- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji
- kierowanie zespołem pracowników na obszarze produkcji, sprzedaży, zapleczu, sali restauracyjnej i terenie zewnętrznym
- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i procedurami
-zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania
- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji
- kierowanie zespołem pracowników na obszarze produkcji, sprzedaży, zapleczu, sali restauracyjnej i terenie zewnętrznym
- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i procedurami
-zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania
- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
Szkolenia i kursy
Auditor wewnętrzny systemów IFS 6 i BRC 7
Działania korygujące i zapobiegawcze oraz zarządzanie ryzykiem w systemach zarządzania
Metrologia w przemyśle – automatyzacja pomiarów masy
Działania korygujące i zapobiegawcze oraz zarządzanie ryzykiem w systemach zarządzania
Metrologia w przemyśle – automatyzacja pomiarów masy
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zainteresowania
Sztuka kulinarna, muzyka, jazda na rowerze
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.