Ewa Hełpa

Ewa Hełpa Nie chodzę utartymi
drogami | marketer |
lean manager

Temat: Studia podyplomowe - Menedżer Systemów Bezpieczeństwa i...

Dzień dobry!

Zachęcam do zapoznania się z nową propozycją Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu - studia podyplomowe Menedżer Systemów Bezpieczeństwa i Jakości Żywności.

Zakres tematyczny studiów obejmuje najnowsze spektrum zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności w całym łańcuchu żywnościowym, czyli »od pola do stołu«. Jest to program, na który składają się zarówno warsztaty pozwalające na wykonywanie działań samodzielnie, jak i praktyczne wykłady. Kadrę stanowią m.in. audytorzy jednostki certyfikującej, praktycy z zakładów przemysłu spożywczego oraz branżowi konsultanci.

Nadrzędnym celem studiów jest przekazanie słuchaczom obszernej i praktycznej wiedzy związanej z obowiązującym prawem żywnościowym, metodyką wdrażania, auditowania i doskonalenia systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. Studia przygotowują do wykonywania zadań m.in. menadżera, przedstawiciela kierownictwa, auditora wewnętrznego, kontrolera jakości.

Istnieje możliwość uzyskania za dodatkową opłatą stosownych certyfikatów wydanych przez międzynarodową jednostkę certyfikującą:

- certyfikat menedżera systemów bezpieczeństwa i jakości żywności,
- certyfikat pełnomocnika systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (ISO 22000),
- certyfikat auditora wewnętrznego systemu bezpieczeństwa żywności (ISO 22000),
- certyfikat pełnomocnika i auditora systemu IFS/BRC,
- certyfikat pełnomocnika i auditora systemu HACCP.

Aktualna promocja, informacje rekrutacyjne oraz możliwość zapisów on-line są dostępne na stronie: Rekrutacja i dokumenty.

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam,
Ewa Hełpa