Stefan Stefański

Stefan Stefański manager restauracji

Temat: Poszukujemy studentów na stanowisko kelnera / kelnerki...

Poszukujemy studentów na stanowisko kelnera / kelnerki. Na takie ogłoszenie natrafiamy.

Jeżeli, przyjdziesz do lokalu, na rozmowę kwalifikacyjną z managerem, czy właścicielem, zada Ci on pytanie: dlaczego chcesz być kelnerem / kelnerką, kiedy nie masz doświadczenia?
Odpowiedzielibyście:
- znam dobrze angielski,
- lubię pracę z ludźmi,
- nie jest to praca monotonna,
- szybko się uczę.
On odpowie: "Mówisz o pracy, Pani toaletowej w mieście europejskim, jakim jest Warszawa."
Czy rzeczywiście będzie miał rację?
Może jeszcze doda: "Tak, ale my potrzebujemy już pracownika, nie mamy czasu nikogo uczyć.
Zbijesz 5 kieliszków z winem i kto za to zapłaci, każdy kosztuje 50 zł."

Jakiekolwiek doświadczenie, jest pożądane, przez pracodawcę i pod tym kontem będzie oceniał Twoją przydatność. Brak doświadczenia, będzie dyskwalifikował osobę poszukującą pracy.

Czy Twoje myślenie o pracy kelnera/ kelnerki, przypadkiem nie jest powodem, że możesz mieć problem ze znalezieniem pracy.
Przecież kelner to podaje tylko do stołu. Czy taki stereotyp nie zaważy na tym?
A może praca kelnera to coś więcej, jeśli szkoła trwa 3 lata i tyle samo praktyki.?

Nie trać czasu na dalsze bezowocne szukanie.
Proponujemy Szkolenie „Przygotowanie do wykonywania zawodu kelnera w placówkach gastronomicznych.”

W ciągu dwóch dni, przygotujemy Cię do wykonywania zawodu kelnera.

Nasze szkolenie, w teoretyczny i praktyczny sposób przekaże Państwu podstawową wiedzę, jaką powinniście dysponować, aby bez problemu znaleźć pracę w zawodzie kelner, równocześnie spełniając podstawowe wymagania pracodawcy.
Program, zawiera również szkolenie o winach i jego podawaniu. Tego nikt nie uczy. Ta część szkolenia, wyróżni Państwa, jako osoby konkurencyjne na rynku pracy.
Wpisanie w CV informacji o ukończenia szkolenia oraz o jego zakresie, zrównoważy brak doświadczenia, a pozyskany zasób wiedzy uczyni Państwa pożądanym pracownikiem dla każdego pracodawcy. Ułatwi znalezienie pracy.

Szkolenia odbywają cię na bieżąco w Warszawie i są prowadzone przez mistrza w zawodzie kelner.
Cena zależna od ilości osób, więc powiadom znajomych, może będą również zainteresowani. Im więcej osób tym taniej.

Szkolenie obejmuje 2 dni po 7 godzin dziennie. W tym po 5 godzin teorii i 2 godziny praktyczne dziennie. W grupach min. 10 os. / max 20 os.

Aby zarezerwować termin, prosimy kontakt.
Również, w razie pytań lub wątpliwości, jesteśmy do Państwa dyspozycji i prosimy o kontakt e-mail lub pod numerami telefonów:
- w celach organizacyjnych: Marek Kępka 506 236 534 gastropracuj@gmail.com
- w celach merytorycznych dotyczących programu szkolenia:
Mistrz Kelnerski 501 160 680 szkoleniakelnerskie@gmail.com
Opis i plan szkolenia dostępny na stronie: http://giftservice.pl/szkolenia-gastronomiczne

Jeśli chcesz porozmawiać, zadaj pytanie.