Krzysztof Stęplowski

Krzysztof Stęplowski Skuteczny
e-marketing hotelu

Temat: Mamy sto pomysłów na śniadanie

Mariusz Tkaczyk, nasz specjalista od gastronomii: - Śniadanie jest najistotniejszym posiłkiem w ciągu dnia, powinno być pełnowartościowe i różnorodne. Co więcej, doskonałe śniadanie może być znakomitą wizytówką całej hotelowej gastronomii.

Co serwujemy na śniadanie?


Obrazek


Goście każdego hotelu sieci Qubus mają do dyspozycji ponad sto produktów i potraw - w tym całą gamę serów zachodnich, świeżych owoców i warzyw, również francuskie konfitury (morelowa, pigwa, gorzka pomarańcza). Podczas śniadania dostępne są również specjalne produkty dla wegetarian oraz dobra kawa.

Opinie gości na Booking.com:

Breakfast was fantastic, something to look forward to every morning.

The breakfast, the dinner and the wine selection were all excellent, not to mention the view of the swimming pool which is fantastic.

The buffet breakfast was the best I've ever had at a hotel.

Good kitchen and breakfast, all in all pleasant stay.

Comfortable room with good scenic view of Krakow and best breakfast choice ever.

Breakfast was excellent as was the quality of the meals served in the restraunt.

Więcej opinii na Booking.comKrzysztof Stęplowski edytował(a) ten post dnia 23.02.10 o godzinie 11:01