Marta Łotysz

Marta Łotysz Zarządzanie oraz
pośrednictwo w
rezerwacji obiektów
nocle...

Temat: Franczyza od sieci restauracji gruzińskich Chinkalnia

Stań właścicielem obiecującego, nietypowego oraz szybko opłacalnego biznesu!
«Chinkalnia» to restauracja, której głównym daniem są chinkali - soczyste woreczki z ciasta nadziewane cielęciną z bulionem. Szczególny rytuał jedzenia chinkali rękoma, bez użycia sztućców, jest częścią bliskiej nam kultury gruzińskiej. Tradycyjne gruzińskie uczty oraz przystępna cena sprawia, że chinkali cieszą się powodzeniem u Gości z różnych regionów kraju.
Menu mieści się na jednej stronie i zawiera hity kuchni gruzińskiej: chinkali, chaczapuri, dania z grilla, charczo, warzywa i zioła, wina i gruzińską czaczę.
Na Ukrainie działa już 16 restauracji sieci «Chinkalnia». Z 2015 roku w Polsce rozpoczęły działalność 3 restauracje we Wrocławiu i Krakowie.
Zalety
• Chinkali – nowy gastronomiczny trend, zastępuje popularne formaty pizzy, burgerow oraz suszi.
• Menu «Chinkalni» składa się ze świeżych artykułów spożywczych regionu danego
kraju dzięki czemu nie jest zależne od wahań cen na towary importowane.
• Franszyza«Chinkalni» charakteryzujesię jako bardzo atrakcyjna dla inwestorów dzięki stosunkowo małym kosztominwestycyjnym.
Jak otworzyć restauracje sieci „Chinkalnia”?
Przewidywana kwota inwestycji: 200 000 PLN, szacunkowy zwrot z inwestycji – 12-18 miesięcy.

Lokal
Powerchnia lokalu: 100-150 m2 w tym kuchnia – 30m2, wysokość sufitu – nie mniej niż 3 m, magazyn o powierzchni nie mniej niż 4 m.
Możliwość urządzenia ogródka, najlepiej z możliwością ustawienia grilla.
Parametry techniczne: możliwość podłączenia do sieci elektrycznej zasilanej z 3-ch faz z napięciem 220 V, ogólny pobór mocy – w razie gazyfikacji 8 kW, bez gazyfikacji od 32 kW

W celu uzyskania więcej informacji prosimy o kontakt