Michał Kurek

Michał Kurek Audytor Wiodący

Temat: Szkolenia w branży spożywczej


Obrazek

Szanowni Państwo,

Zapraszam do zapoznania się z szkoleniami otwartymi firmy TÜV SÜD Polska na Listopad-Grudzień 2011

Dokładne terminy oraz lokalizacje szkoleń znajdą Państwo w
KALENDARZU SZKOLEŃ 2011

Szkolenia realizowane są w Warszawie, Poznaniu oraz Chorzowie.

W szczególności polecam szkolenia:

System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000:2005 (ISO 22000 + PAS 220)
Pełnomocnik ds. bezpieczeństwa żywności
Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg. FSSC 22000 (ISO 22000 + PAS 220)
Auditor przemysłu spożywczego ISO 9001, FSSC 22000, IFS 5, BRC 5
Wymagania standardu IFS wersja 5
Wymagania standardu BRC 5
BRC IoP 4- wymagania dla producentów opakowań Auditowanie dostawców przemysłu spożywczego

To tylko część naszych propozycji. Wszystkie realizowane szkolenia znajdą Państwo na STRONIE INTERNETOWEJ

Nasze szkolenia - Twoja wartość
-małe grupy szkoleniowe;
-doświadczeni trenerzy, auditorzy i praktycy;
-duża liczna ćwiczeń pozwalających doskonalić umiejętności;
-korzystne warunki cenowe i rabaty;
-szkolenia zamknięte dopasowane indywidualnie do wymagań klienta;
-kompleksowa oferta szkoleniowa.

Każde szkolenie może być realizowane w też w formie zamkniętego, z uwzględnieniem Państwa wymagań i specyfiki branży.

Zapraszam do udziału w szkoleniach.

Pozdrawiam
Michał Kurek
Michał Kurek

Michał Kurek Audytor Wiodący

Temat: Szkolenia w branży spożywczej


Obrazek

Szanowni Państwo,

Zapraszam do zapoznania się z szkoleniami otwartymi firmy TÜV SÜD Polska na Styczeń-Lipiec 2012

Dokładne terminy oraz lokalizacje szkoleń znajdą Państwo w
KALENDARZU SZKOLEŃ 2012

Szkolenia realizowane są w Warszawie, Poznaniu, Chorzowie, Krakowie, Gdańsku oraz Wrocławiu.

W szczególności polecam szkolenia:

System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000:2005 (ISO 22000 + PAS 220)
Pełnomocnik ds. bezpieczeństwa żywności
Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg. FSSC 22000 (ISO 22000 + PAS 220)
Auditor przemysłu spożywczego ISO 9001, FSSC 22000, IFS 6, BRC 6
Wymagania standardu IFS wersja 6
Wymagania standardu BRC 6
BRC IoP 4- wymagania dla producentów opakowań Auditowanie dostawców przemysłu spożywczego

To tylko część naszych propozycji. Wszystkie realizowane szkolenia znajdą Państwo na STRONIE INTERNETOWEJ

Nasze szkolenia - Twoja wartość
-małe grupy szkoleniowe;
-doświadczeni trenerzy, auditorzy i praktycy;
-duża liczna ćwiczeń pozwalających doskonalić umiejętności;
-korzystne warunki cenowe i rabaty;
-szkolenia zamknięte dopasowane indywidualnie do wymagań klienta;
-kompleksowa oferta szkoleniowa.

Każde szkolenie może być realizowane w też w formie zamkniętego, z uwzględnieniem Państwa wymagań i specyfiki branży.

Zapraszam do udziału w szkoleniach.

Pozdrawiam
Michał KurekMichał Kurek edytował(a) ten post dnia 18.01.12 o godzinie 12:29
Michał Kurek

Michał Kurek Audytor Wiodący

Temat: Szkolenia w branży spożywczej


Obrazek


Szanowni Państwo,

Zapraszamy do udziału w bezpłatnych seminariach dotyczących zmian w standardach BRC v6 i IFS v6

Prowadzącym seminaria będzie Mieczysław Obiedziński- Manager Food Business Service, Auditor TUV w branży spożywczej.

Terminy seminarium:

>> 28 Maj 2012 Wymagania i zmiany w zakresie IFS wersja 6 (Warszawa)

>> 29 Maj 2012 Wymagania i zmiany w zakresie BRC wersja 6 (Warszawa)

Szkolenie odbędzie się w biurze TÜV SÜD Polska, Park Jutrzenki Serwituty 23/25, Warszawa.

Najwygodniejszy dojazd http://www.parkjutrzenki.pl/dojazd.html

Szczegóły Seminarium:

http://www.tuevpolska.pl/index.php/media/aktualnosci/156

Zgłoszenia uczestnictwa w seminarium można dokonać poprzez: http://tuevpolska.pl/seminaria
Udział w seminarium jest bezpłatny.

Ilość miejsc ograniczona!!! W seminarium może wziąć maksymalnie 2 uczestników z danej firmy. Zastrzegamy sobie możliwość odmowy zgłoszenia w przypadku braku miejsc.

Z poważaniem
Michał Kurek
Maria Bombała Moskała

Maria Bombała Moskała Dyrektor promocji,
MultiTrain

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

Już 21 czerwca 2012 spotkajmy się w Katowicach!

Zapraszamy na najważniejsze spotkanie branży przemysłowo-produkcyjnej.

Program: http://www.multitrain.pl/home/kalendarium/automatyzacj...

Rejestracja: http://www.multitrain.pl/home/kalendarium/automatyzacj...

Serdecznie zapraszamy,
Organizator
Olga Majewska

Olga Majewska Student, Uniwersytet
Jagielloński w
Krakowie

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

Witam,

Przedstawiam ofertę specjalną dla TRENERÓW z branży spożywczej!

Zbierz grupę zainteresowanych
Zachęć średnio przekonanych
Przeprowadź szkolenie

Zapraszamy do współpracy w ramach projektu „Zostań numerem 1 w branży spożywczej” realizowanym na terenie województwa opolskiego

W programie szkolenia m.in.
- System HACCP
- Dobra praktyka higieniczna i dobra praktyka produkcyjna
- Znakowanie produktów spożywczych
- Zarządzanie odpadami w przedsiębiorstwie spożywczym

Dowiedz się więcej o programie szkolenia i warunkach współpracy.
Zainteresowanych proszę o kontakt olga.majewska@humaneo.pl Ten post został edytowany przez Autora dnia 14.02.14 o godzinie 10:31

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

Zapraszam do zapoznania się z kalendarzem szkoleń na sierpień

http://www.lij.com.pl/akademia/kalendarz-szkole%C5%84

*Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg PN-EN ISO 9001:2009
*Audytor Wewnętrzny Systemu Bezpieczeństwa Żywności wg FSSC 22000:2013 (HACCP)
*Audytor wewnętrzny Global Standard for Food Safety - BRC v6
*Six Sigma Yellow Belt – wstęp do metodologii DMAIC
*Lean Manufacturing Engineer – naucz się widzieć
*Lean Six Sigma Engineer - kadry szczupłych przedsiębiorstw

Krzysztof Bielański
http://LIJ.com.pl
Martyna Wenszka

Martyna Wenszka Specjalista ds.
Szkoleń, Incert

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

Zapraszamy do udziału w szkoleniu:

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP

Termin: 04-05.10.2014r.
Miejsce: Szczecin
Cena:
Studenci - 393,60 zł brutto
Osoby niestudiujące - 738 zł brutto

Zapisz się na szkolenie

Harmonogram szkoleń

Martyna Wenszka
tel/fax: 91 469 45 53
mob. 664 373 772
martyna.wenszka@incert.pl
http://incert.pl


Obrazek
Ten post został edytowany przez Autora dnia 18.09.14 o godzinie 11:11

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na listopadową przygodę z zarządzaniem jakością:

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg normy ISO 9001:
Terminy:
Poznań 17-18.11.2014
Wrocław 17-18.11.2014
Katowice 20-21.11.2014
Szczecin 24-25.11.2014
Łódź 27-28.11.2014


Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 (w tym ISO 22000/ HACCP):
Terminy:
Poznań 20-21.11.2014
Katowice 20-21.11.2014
Łódź 27-28.11.2014


Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności BRC v6
Terminy:
Poznań 22-23.11.2014
Wrocław 24-25.11.2014
Katowice 27-28.11.2014
Bydgoszcz 29-30.11.2014


Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na marcową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP) - nowa wersja!
Terminy:
Gdańsk 19-20.03 – Już potwierdzone - GWARANTOWANE! :
Bydgoszcz 26-27.03
Poznań 28-29.03
Wrocław 30-31.03


KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności

Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem?
Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!
Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

Jesteś studentem?
Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)


RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej


Obrazek


LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na sierpniową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP) - w nowej odsłonie, czyli WERSJA 7

Terminy:

- Bydgoszcz 17-18.08
- Poznań 13-14.08
- Szczecin 20-21.08
- Łódź 22-23.08
- Wrocław 24-25.08
- Katowice 27-28.08


KORZYŚCI DLA FIRMY

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności – WSPÓLNIE WYPEŁNIMY APLIKACJĘ

CO DLA CIEBIE?
- Pracujesz w branży rolno-spożywczej? -
- Chcesz awansować w strukturach firmy? -
- Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem? -
= Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!

Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

… A MOŻE JESTEŚ STUDENTEM?
- WARTO WIEDZIEĆ, ŻE… KAŻDY STUDENT DOSTAJE ZNIŻKĘ
- Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)


Obrazek

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP)

Terminy* | Lokalizacje
16.02 Wrocław
23.02 Łódź
6.03 Bydgoszcz
13.03 Poznań
29.03 Warszawa
*Uwaga: Terminy mogą ulec zmianie. Zawsze aktualne terminy są dostępne na stronie LIJ.com.pl

KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności – WSPÓLNIE WYPEŁNIMY APLIKACJĘ

CO DLA CIEBIE?
- Pracujesz w branży rolno-spożywczej? -
- Chcesz awansować w strukturach firmy? -
- Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem? -
= Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!

Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

Obrazek

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
- kontrola produktu/ kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze
Kamila Głuchowska

Kamila Głuchowska Technolog Żywności

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

aTen post został edytowany przez Autora dnia 15.05.17 o godzinie 12:12

konto usunięte

Temat: Szkolenia w branży spożywczej


Obrazek


Zapraszam na jedyną edycję kursu:
●●● LEAN SIX SIGMA GREEN BELT - FOOD ○○○

Szkolenie dedykowane i sprofilowane dla branży spożywczej

Gdzie? - Poznań
Termin? - 13-15 listopada 2017 (Moduł I z III - 3 dni)
Zapisy? Zapisy do końca października poprzez formularz na stronie szkolenia

Pełna informacja nt. kursu na firmowej stronie szkolenia
Program video kursu

http://LIJ.com.pl
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
+48 880181426
info@LIJ.com.pl
Marek Szewczyk

Marek Szewczyk IT Specjalist, WASKO
S. A.

Temat: Szkolenia w branży spożywczej

To szkolenie mnie, niestety, ominęło. A czy na 2018 rok są już planowane jakieś szkolenia?

____________________________
http://rogowski.net.pl/



Wyślij zaproszenie do