Hanna
Półtorak
właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa
Temat: Food truck od A do Z szkolenie dla osób zainteresowanych...
Witam zapraszam na szkolenie:Termin szkolenia 27. 10.2014, miejsce szkolenia Warszawa
Termin zgłoszeń do 20.10.2014
koszt udziału w szkoleniu 250 zł netto + 23% VAT
Zagadnienia poruszane na szkoleniu
Witam serdecznie wszystkie osoby zainteresowane mobilną gastronomią zapraszam na szkolenie, które odbędzie się w Warszawie 27.10.2014. Na szkoleniu podpowiemy:
- jak wyposażyć food trucka : materiały wykończeniowe
- instalacja wodna w pojeżdzie: jakie i ile pojemników na wodę oraz w jaki sposób należy je zainstalować.
- Pompa czy instalacja grawitacyjna w pojezdzie prawdy i mity
- Dobór urządzeń do pojazdu: jakie urządzenia powinny znaleśc się w food trucka
- Zasilanie w energie elektryczną samochodu: problemy i rozwiązania
- dobór mebli: na co zwrócić uwagę
- Jakie potrawy można podawać w food truckach
na tez i inne zagadnienia związane z tego typu działalności gastronomiczną
Dane kontaktowe poltorak@haccp-gmp.home.pl