konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na marcową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP) - nowa wersja!
Terminy:
Gdańsk 19-20.03 – Już potwierdzone - GWARANTOWANE! :
Bydgoszcz 26-27.03
Poznań 28-29.03
Wrocław 30-31.03


KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności

Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem?
Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!
Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

Jesteś studentem?
Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)


RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26
Martyna Wenszka

Martyna Wenszka Specjalista ds.
Szkoleń, Incert

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

STUDENCI i DOKTORANCI! Zapraszamy do udziału w szkoleniach w promocyjnej cenie!

DLA KAŻDEGO COŚ DOBREGO! :)

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
Termin: 21-22.02.2015r.
Miejsce: Warszawa

Auditor Zintegrowanych Systemów Zarządzania wg ISO 9001, 14001 oraz PN-N 18001/OHSAS 18001
Termin: 21-22.02.2015r.
Miejsce: Łódź

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania w laboratoriach badawczych
Termin: 21-22.02.2015r.
Miejsce: Szczecin

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001
Termin: 21-22.02.2015r.
Miejsce: Częstochowa

Zgłoś się na szkolenie!

tel/fax: 91 469 45 53
szkolenia@incert.pl
http://incert.pl

Obrazek
Anna Banach

Anna Banach TÜV Rheinland Polska
Sp. z o.o.

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

System FSSC 22000 to nowe szkolenie, które przygotowaliśmy z myślą o osobach z branży spożywczej.

System FSSC 22000 to standard łączący wymagania normy ISO 22000 oraz ISO/TS 22002-1. Jego główną zaletą jest uznanie certyfikacji FSSC 22000 na równi ze standardami BRC Food/BRC IoP czy IFS Food/IFS PacSecure.

Wszystkich tych, którzy chcą poznać korzyści płynące ze stosowania FSSC 22000 zachęcamy do udziału w szkoleniu, którego terminy zaplanowaliśmy w pierwszym i drugim półroczu. Szczegóły na stronie.

TÜV Akademia Polska Sp. z o.o.
Anna Banach
tel. 32 273 21 82
http://akademia.tuv.pl
anna.banach@pl.tuv.com
Martyna Wenszka

Martyna Wenszka Specjalista ds.
Szkoleń, Incert

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

W NADCHODZĄCY WEEKEND PROPONUJEMY UDZIAŁ W WYJĄTKOWYCH SZKOLENIACH! SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ!

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg normy ISO 9001:2008
30-31.05.2015r. WARSZAWA

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością dla wyrobów medycznych ISO 13485
30-31.05.2015r. WARSZAWA

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
30-31.05.2015r. SZCZECIN

Audytor procesu VDA 6.3
30-31.05.2015r. KATOWICE

Jeżeli jesteś zainteresowany udziałem, w którymś z powyższych szkoleń, wejdź na naszą stronę i wypełnij formularz zgłsozeniowy.


Obrazek
Martyna Wenszka

Martyna Wenszka Specjalista ds.
Szkoleń, Incert

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

Wszystkich studentów zapraszamy do udziału w szkoleniach w promocyjnej cenie!


Obrazek
Anna Banach

Anna Banach TÜV Rheinland Polska
Sp. z o.o.

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

W lipcu i sierpniu zapraszamy na cykl szkoleń w ramach TÜV Summer Time. Tegoroczna edycja przebiegać będzie pod hasłem Wakacyjna strefa szkoleń – przyjdź i zostań AUDITOREM. Wśród proponowamych szkoleń znalazły się:

- Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością ISO 9001
- Auditor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego ISO 14001
- Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym ISO/TS 16949
- Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy PN-N-18001/BS OHSAS 18001
- Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000
- ISO 9001:2015 – planowane zmiany w wymaganiach normy


Obowiązują wakacyjne, niższe ceny!

Szczegółowe informacje pod numerem telefonu 32 273 21 82 oraz adresem justyna.wodzinska@pl.tuv.com.

TÜV Akademia Polska Sp. z o.o.
Anna Banach
tel. 32 273 21 82
http://akademia.tuv.pl
anna.banach@pl.tuv.com

konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na sierpniową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:

PEŁNOMOCNIK I AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 (w tym PN-EN ISO 22000:2006+ISO/TS 22002-1:2009)
Terminy:
Gdańsk 10-11.08 :
Poznań 13-14.08
Bydgoszcz 17-18.08 – Już potwierdzone - GWARANTOWANE!
Szczecin 20-21.08
Wrocław 24-25.08
Katowice 27-28.08


KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem FSSC 22000
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności

Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem?
Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!
Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

Jesteś studentem?
Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem FSSC 22000/ BRC - musi mieć przeszkolonych audytorów)


RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Blok tematyczny – schemat certyfikacji FSSC 22000
- Zagadnienia związane z systemem HACCP, GHP, GMP
- Programy wstępne PRP w ISO/TS 22002-1
- Omówienie i interpretacja wymagań systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000

2. Blok tematyczny - Audyt wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...


Obrazek


LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na sierpniową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP) - w nowej odsłonie, czyli WERSJA 7

Terminy:

- Bydgoszcz 17-18.08
- Poznań 13-14.08
- Szczecin 20-21.08
- Łódź 22-23.08
- Wrocław 24-25.08
- Katowice 27-28.08


KORZYŚCI DLA FIRMY

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności – WSPÓLNIE WYPEŁNIMY APLIKACJĘ

CO DLA CIEBIE?
- Pracujesz w branży rolno-spożywczej? -
- Chcesz awansować w strukturach firmy? -
- Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem? -
= Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!

Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

… A MOŻE JESTEŚ STUDENTEM?
- WARTO WIEDZIEĆ, ŻE… KAŻDY STUDENT DOSTAJE ZNIŻKĘ
- Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)


Obrazek

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na przygodę z systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności czyli:

PEŁNOMOCNIK I AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 (w tym PN-EN ISO 22000:2006+ISO/TS 22002-1:2009)
Terminy* | lokalizacje:
14-15.12 | Poznań
14-15.12 | Łódź
17-18.12 | Bydgoszcz
19-20.12 | Katowice (zapraszamy studentów)
*Terminy mogą ulec zmianie – aktualne kalendarze na http://LIJ.com.pl


Obrazek
KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem FSSC 22000
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu: FSSC 22000 | ISO 22000 | HACCP | BRC | IFS


Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty poświadczające kwalifikacje zarządcze – tak niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym | opakowaniowym | farmacji

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Blok tematyczny – schemat certyfikacji FSSC 22000
- Zagadnienia związane z systemem HACCP, GHP, GMP
- Programy wstępne PRP wg ISO/TS 22002-1
- Omówienie i interpretacja wymagań normy ISO 22000

2. Blok tematyczny - Audit wg wymagań normy ISO 19011
- Zasady i techniki auditowania wg ISO 19011
- Projektowanie auditu – określenie celów auditów | planowanie auditów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników auditu – niezgodności | spostrzeżeń
- Prowadzenie auditów
- Działania poauditowe – ustalanie niezgodności | raport auditu | działania korygujące | zapobiegawcze

Szczegóły na stronie tematycznej szkolenia
Program | cennik
Zgłoszenia


Obrazek

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
e-mail: info@LIJ.com.pl
tel.: +48 880 18 14 26

konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...

AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP)

Terminy* | Lokalizacje
16.02 Wrocław
23.02 Łódź
6.03 Bydgoszcz
13.03 Poznań
29.03 Warszawa
*Uwaga: Terminy mogą ulec zmianie. Zawsze aktualne terminy są dostępne na stronie LIJ.com.pl

KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności – WSPÓLNIE WYPEŁNIMY APLIKACJĘ

CO DLA CIEBIE?
- Pracujesz w branży rolno-spożywczej? -
- Chcesz awansować w strukturach firmy? -
- Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem? -
= Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!

Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji

Obrazek

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
- kontrola produktu/ kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7

2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

konto usunięte

Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...


Obrazek


Zapraszam na jedyną edycję kursu:
●●● LEAN SIX SIGMA GREEN BELT - FOOD ○○○

Szkolenie dedykowane i sprofilowane dla branży spożywczej

Gdzie? - Poznań
Termin? - 13-15 listopada 2017 (Moduł I z III - 3 dni)
Zapisy? Zapisy do końca października poprzez formularz na stronie szkolenia

Pełna informacja nt. kursu na firmowej stronie szkolenia
Program video kursu

http://LIJ.com.pl
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
+48 880181426
info@LIJ.com.pl

Następna dyskusja:

Szkolenia z controllingu




Wyślij zaproszenie do