Mieczysław Obiedziński

Mieczysław Obiedziński Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS

Mieczysław Obiedziński

Mieczysław Obiedziński Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS

Temat: PRACA

Witam

Firma z którą współpracuję poszukuje osoby na stanowisko Technologa w zakładzie branży owocowej w okolicach Góry Kalwarii.

Umowa o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość awansu.

zainteresowanych proszę o kontakt mieczyslaw@obiedzinski.pl

Pozdrawiam
Mietek Obiedziński
Izabela L.

Izabela L. Specjalista ds
Jakości , Technolog
żywności,
Specjalista ...

Temat: PRACA

Jeden z naszych klientów pilnie poszukuje osoby do pracy w firmioe produkcyjnej suplementów diety w Grodzisku Mazowieckim. Osoba, najlepiej po studiach wyższych - technologia żywności, żywienie człowieka i pokrewne przyrodnicze. Proponowane stanowisko: kontrola jakości, prowadzenie dokumentacji jakościowej, nadzór nad tą dokumentacją.
Możliwość elastycznego zatrudnienia - na cały lub pół etatu - do uzgodnienia z pracodawcą.
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na priv lub na maila: izabela_lesniak@tlen.pl

SPRAWA PILNA!!!
Izabela L.

Izabela L. Specjalista ds
Jakości , Technolog
żywności,
Specjalista ...

Temat: PRACA

Pilnie poszukuję na swoje miejsce osoby do pracy w zakładzie produkcyjnym suplementów diety w tabletkach w Milanówku.
Firma istnieje od 2007 roku. Świadczy usługi w zakresie doradztwa, tabletkowania, blistrowania, pakowania i magazynowania.
Potrzebuję odejść szybko z pracy, dlatego chciałabym zebrać jak najwięcej kandydatur, by je rozpatrzyć i w przyszłym tygodniu, ewentualnie do 2 tygodni wybrać osoby najlepiej pasujące profilem.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe z dziedzin przyrodniczych: biologia, chemia, biotechnologia, technologia żywności, żywienie człowieka, chemia spożywcza itd.
- doświadczenie w zakładzie produkcyjnym: przemysł spożywczy lub farmaceutyczny, ewentualnie kosmetyczny (mile widziane)
- znajomość GMP/GMP/HACCP
- znajomość prawa w zakresie produkcji żywności
- umiejętność prowadzenia dokumentacji HACCP
- znajomość angielskiego, w stopniu średniozaawansowanym

Oferujemy:
- umowę o pracę na czas próbny, a następnie na czas nieokreślony
- pracę jednozmianową
- możliwość podniesienia swoich kwalifikacji
- przeszkolenie na dane stanowisko i wdrożenie nowej osoby do pracy.

Mój zakres obowiązków jest dostępny na moim profilu. Przyszłam do pracy zaraz po studiach i dałam sobie radę.
Sprawa naprawdę pilna!!!

Kontakt: izabela_lesniak@tlen.pl

Strona internetowa firmy: http://tantus.pl
Mieczysław Obiedziński

Mieczysław Obiedziński Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS

Temat: PRACA

Witam,

Poszukuję do współpracy osób w charakterze ekspertów technicznych docelowo auditorów z zakresu ISO 22000. Wymagane min. 5 lat doświadczenia w danej branży.

Zainteresowanych proszę o kontakt prv.

Pozdrawiam
Mietek
Martyna Wenszka

Martyna Wenszka Specjalista ds.
Szkoleń, Incert

Temat: PRACA

Firma Incert poszukuje trenera/konsultanta z zakresu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000, HACCP, GMP oraz GHP.

Zakres obowiązków:
- prowadzenie szkoleń dla auditorów wewnętrznych ISO 22000/HACCP oraz podstaw GMP, GHP,
- prowadzenie projektów wdrożeniowych z zakresu ISO 22000.

Wymagania:
- wiedza z zakresu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000, HACCP, GMP oraz GHP,
- doświadczenie w prowadzeniu szkoleń/kursów,
- doświadczenie we wdrożeniach.

Obszar działania: Szczecin i okolice

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
E-mail: szkolenia@incert.pl
Tel. 91 469 45 53
Justyna Misiewicz

Justyna Misiewicz Koordynator ds.
szkoleń

Temat: PRACA


Obrazek

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI – POSZUKUJEMY TRENERA

Poszukujemy trenera do przeprowadzenia szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności w Wołominie w terminie 10-11 grudnia (16 godz.).

Zarys programu szkolenia:
Rozwój standardów wymaganych przez sieci handlowe
Wymagania UE dotyczące bezpieczeństwa żywności
Aktualne wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w Polsce i UE
System HACCP jako system zarządzania
System HACCP jako podstawa wdrożenia innych standardów – wymagania sieci handlowych BRC Food i IFS Food
Geneza norm serii ISO 22000 – odniesienie do Codex Allimentarius
Program warunków wstępnych i Operacyjny program warunków wstępnych – wymagania GMP, GHP
Pojęcie i omówienie systemu HACCP (7 zasad systemu HACCP wg normy ISO 22000)
Wymagana dokumentacja w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności – procedury, instrukcje, zapisy itd.
"Nowe wymagania", m.in. komunikacja zewnętrzna, przegląd zarządzania, walidacja, weryfikacja, korekty, działania korygujące itp.
Wdrażanie i certyfikacja norm ISO 22000
Najczęstsze problemy przy tworzeniu i nadzorowaniu systemów zarządzania

Zapraszam do kontaktu:
Justyna Misiewicz
+48 502-190-263
justyna.misiewicz@akn.pl

konto usunięte

Temat: PRACA

...Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.07.17 o godzinie 22:33

Następna dyskusja:

Praca na pół etatu




Wyślij zaproszenie do