Agata L. ...
Temat: Gdzie w Łodzi dobrze zjeść?
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,125594,12589732,Punjab_Ga...Recenzja z Wyborczej
Agata L. ...
Natasza Komor ...
Andrzej
Jakubiec
Adwokat, doktor nauk
prawnych.
Specjalizuje się w
prawie ...
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Andrzej Jakubiec:
Ja bardzo lubię Varoskę - najlepszy tatar w Łodzi:)
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Andrzej
L.
Queentex Translation
Office
Radek P.:
bazie sera pleśniowego ale nigdy bym się nie spodziewał, że ok 50 PLN Można zjeść dobrego steka wołowiny argentyńskiej z grubo krojonymi frytami, warzywami na parze i sosem do wyboru. całkiem ok.
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Andrzej L.:
To raczej był stek z mazurskiej Krasuli...
Andrzej
L.
Queentex Translation
Office
Radek P.:
Andrzej L.:
To raczej był stek z mazurskiej Krasuli...
skąd taka opinia?
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Andrzej L.:
- Też tam jadłem podeszwę zwaną dla żartu stekiem
- Cena. Stek argentyński musiałby być droższy.
Andrzej
L.
Queentex Translation
Office
Radek P.:
Andrzej L.:
- Też tam jadłem podeszwę zwaną dla żartu stekiem
Ty wiesz najlepiej co dostałeś więc z tym nie będę nawet próbował polemizować
- Cena. Stek argentyński musiałby być droższy.
musiałby być droższy bo?
Beata
Nowak
Właściciel, ABC
Dusza Ciało Umysł
Beata Nowak
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Andrzej L.:
Radek P.:
Big Belly (kuchnia brytyjska) w Munu, wprawdzie nowo otwarta ale może ktoś z forum miał okazję już tam być?
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,125594,13784363,Big_Betty...
Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Jakub P.:
konto usunięte
konto usunięte
Beata N.:
centralnie w Łodzi: tawerna 'Pepe Verde" w Manufakturze;
konto usunięte
Beata
Nowak
Właściciel, ABC
Dusza Ciało Umysł
Beata Nowak
Małgorzata Ś.:niestety nie mam najlepszych wspomnień...
Ja polecam Afogatto (lub Affogato) nigdy nie pamiętam jak to się pisze. Mają bardzo dobre i świeże jedzenie a obsługa dobrze zna się na menu i na swojej pracy.
Krzysztof
S.
Embracing challenge
leads to success! -
Miller Graphics G...
Następna dyskusja: