Temat: Co i jak gotować latem? wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej

Co i jak gotować latem?
Jak wzmocnić swój organizm przed wakacjami
Warsztat poprowadzi Anna Szydlik – dietetyk i doradca żywieniowy, terapeuta Tradycyjnej Medycyny Chińskiej.
Zajęcia teoretyczne i praktyczne !!!

Według tradycyjnej medycyny chińskiej lato to okres maksimum energetycznego dla serca i jelita cienkiego. Serce związane jest z umysłem, z emocjami.
Na warsztacie dowiesz się również skąd się biorą poszczególne emocje, z jakim organem, z jakim elementem są związane, oraz co należy jeść, a co wykluczyć z diety, aby być stabilnym emocjonalnie.

Termin: 29-30 czerwiec 2013 od 10:00- do 16:00
Miejsce: Osrodek Irton, ul Dobrego Urobku 13, Katowice

wiecej szczegółów i zapisy pod adresem
http://www.irton.pl/wydarzenia/warsztaty/co-i-jak-goto...

Pozdrawiam i zapraszamy serdecznie !!!