Umiejętności
SAP
ocena sensoryczna
Kontrola jakości
Zapewnienie Jakości
SQMS
Systemy Jakości ISO, HACCP, IFS,BRC
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista Działu Jakości
Ocena jakościowa surowców oraz produktów gotowych, analizowanie i rejestrowanie wyników badań w systemie SAP, dopuszczanie oraz blokowanie surowców na podstawie specyfikacji zakładowej oraz norm jakościowych do produkcji, kontakt z dostawcami – reklamacje surowcowe, dopuszczanie produktów gotowych zgodnych z normami jakościowymi do obrotu – niezgodnych blokowanie, sporządzanie atestów jakościowych, tworzenie planów analiz surowców oraz wyrobów gotowych, kontrolowanie powstawania produktu w toku, audit wewnętrzny pod kątem czystości oraz czystości mikrobiologicznej maszyn i linii produkcyjnych, rozwiązywanie oraz raportowanie niezgodności produkcyjnych, dochodzenia reklamacyjne, uczestnictwo w rozwiązywaniu bieżących problemów jakościowych zakładu, kontakt z urzędami - sporządzanie dokumentów do granicznych odpraw sanitarnych, Safety champion–Lider czynnego propagowania oraz promocji BHP-tworzenie dokumentacji, monitorowanie, egzekwowanie wprowadzonych zasad bezpieczeństwa
Szkolenia i kursy
„Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w systemie HACCP-organizator J.S.Hamilton w Gdyni,
„Testy na wrażliwość sensoryczną zespołu oceniającego”
Organizator: J.S.Hamilton w Gdyni
"Working safety - Institution of Occupational Safety and Health"
Organizator: Institution of Occupational Safety and Health (IOSH) - Safety4Buisness
„Testy na wrażliwość sensoryczną zespołu oceniającego”
Organizator: J.S.Hamilton w Gdyni
"Working safety - Institution of Occupational Safety and Health"
Organizator: Institution of Occupational Safety and Health (IOSH) - Safety4Buisness
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Inne
Dobra znajomość systemów SAP, MS Office, Znajomość systemów zarządzania Jakością ISO9001, Środowiskowego ISO14001, IFS/BRC, SQMS, HACCP, GMP, GLP
Publikacja:
"Beta-glukan, jako naturalny antykarcynogen"
E. Jurczyńska, J. Saczko, J. Kulbacka, J. Kawa-Rygielska, J. Błazewicz, Pol. Merk. Lek., 2012, XXXIII, 196, 5
http://www.researchgate.net/publication/234009345_Beta-glucan_as_a_natural_anticancer_agent
Publikacja:
"Beta-glukan, jako naturalny antykarcynogen"
E. Jurczyńska, J. Saczko, J. Kulbacka, J. Kawa-Rygielska, J. Błazewicz, Pol. Merk. Lek., 2012, XXXIII, 196, 5
http://www.researchgate.net/publication/234009345_Beta-glucan_as_a_natural_anticancer_agent
Grupy
Clinical Research & badania medyczne
Grupa dla wszystkich badaczy, lekarzy, naukowców i ludzi biznesu związanych pośrednio i bezpośrednio z medycyną
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?