Ewelina Jurczyńska-Gołąb

Specjalista Działu Jakości/mgr inż. Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
Wrocław, dolnośląskie

Umiejętności

SAP ocena sensoryczna Kontrola jakości Zapewnienie Jakości SQMS Systemy Jakości ISO, HACCP, IFS,BRC

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Kerry Group
Specjalista Działu Jakości
Ocena jakościowa surowców oraz produktów gotowych, analizowanie i rejestrowanie wyników badań w systemie SAP, dopuszczanie oraz blokowanie surowców na podstawie specyfikacji zakładowej oraz norm jakościowych do produkcji, kontakt z dostawcami – reklamacje surowcowe, dopuszczanie produktów gotowych zgodnych z normami jakościowymi do obrotu – niezgodnych blokowanie, sporządzanie atestów jakościowych, tworzenie planów analiz surowców oraz wyrobów gotowych, kontrolowanie powstawania produktu w toku, audit wewnętrzny pod kątem czystości oraz czystości mikrobiologicznej maszyn i linii produkcyjnych, rozwiązywanie oraz raportowanie niezgodności produkcyjnych, dochodzenia reklamacyjne, uczestnictwo w rozwiązywaniu bieżących problemów jakościowych zakładu, kontakt z urzędami - sporządzanie dokumentów do granicznych odpraw sanitarnych, Safety champion–Lider czynnego propagowania oraz promocji BHP-tworzenie dokumentacji, monitorowanie, egzekwowanie wprowadzonych zasad bezpieczeństwa
Akademia Medyczna im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Pomoc w Laboratorium Hodowli Komórkowej
Akademia Medyczna im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Opieka nad ludzkimi liniami komórkowymi prawidłowymi oraz nowotworowymi, planowanie oraz wykonywanie badań, obsługa sprzętu laboratoryjnego, ogólna pomoc w laboratorium.
Logo
Praktykant
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "Gawex"
Praktyka Technologiczna – studencka. Pomoc w dziale Kontroli Jakości oraz Produkcji.
Logo
Dietetyk , doradca żywieniowy
Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości / Zlecenie dla firmy Nestle Polska
Zlecenie dla firmy Nestle Polska - Dietetyk, doradca żywieniowy, układanie tygodniowych planów żywieniowych, doradztwo żywieniowe, koordynowanie podległym zespołem
Logo
Praktykant
Kubiak Sp. z o.o. ul.Tęczowa 29a-31a Wrocław
Praktyka Technologiczna

Szkolenia i kursy

„Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w systemie HACCP-organizator J.S.Hamilton w Gdyni,

„Testy na wrażliwość sensoryczną zespołu oceniającego”
Organizator: J.S.Hamilton w Gdyni

"Working safety - Institution of Occupational Safety and Health"
Organizator: Institution of Occupational Safety and Health (IOSH) - Safety4Buisness

Edukacja

Logo
Technologia Przemysłów Fermentacyjnych, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Inne

Dobra znajomość systemów SAP, MS Office, Znajomość systemów zarządzania Jakością ISO9001, Środowiskowego ISO14001, IFS/BRC, SQMS, HACCP, GMP, GLP

Publikacja:

"Beta-glukan, jako naturalny antykarcynogen"
E. Jurczyńska, J. Saczko, J. Kulbacka, J. Kawa-Rygielska, J. Błazewicz, Pol. Merk. Lek., 2012, XXXIII, 196, 5
http://www.researchgate.net/publication/234009345_Beta-glucan_as_a_natural_anticancer_agent

Grupy

4 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Clinical Research & badania medyczne
Clinical Research & badania medyczne
Grupa dla wszystkich badaczy, lekarzy, naukowców i ludzi biznesu związanych pośrednio i bezpośrednio z medycyną
ENGINEERS
ENGINEERS
WSZYSCY INŻYNIEROWIE :)
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?
żywienie człowieka
żywienie człowieka
dla absolwentów kierunków żywieniowych :)