Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Praktykant / laborant
Ocena mikrobiologiczna surowców, wyrobów gotowych i prób trwałościowych ,ocena fizykochemiczna wyrobów gotowych, ocena organoleptyczna i fizykochemiczna surowców mleczarskich,ocena serów topionych i analogów, kremów twarożkowych oraz serów smażonych,zapoznanie się z procesami technologicznymi i budową maszyn
Projekty
"Staże i praktyki – Twoja kariera zaczyna się już na Uczelni"
"Staże i praktyki – Twoja kariera zaczyna się już na Uczelni" w ramach ,którego odbyłam praktykę w OSM Skała. W czasie trwania projektu uczestniczyłam również w warsztatach z zakresu kompetencji miękkich (Zarządzenie czasem, profesjonalne przygotowanie dokumentów aplikacyjnych (CV, LM)
Szkolenia i kursy
Audytor wewnętrzny systemu zarządzania jakością (ISO 9001) oraz systemów bezpieczeństwa żywności (ISO 22000 i FSSC 22000 )
Pełnomocnik systemu zarządzania jakością (ISO 9001) oraz bezpieczeństwem żywności (ISO 22000 i FSSC 22000)
Pełnomocnik systemu zarządzania jakością (ISO 9001) oraz bezpieczeństwem żywności (ISO 22000 i FSSC 22000)
Edukacja
Grupy
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.