Wypowiedzi

  • Ela Kwiatkowska
    Wpis na grupie System HACCP w temacie Dokładne podanie przykładu Wymagania oraz Wskazówki do...
    18.05.2015, 17:14

    Opisując Dania w HACCP jest tabelka
    Wymagania
    oraz
    Wskazówki do wydania

    Opisując danie z np Pierśi z kurczaka
    1.skład produktu- rozumiem
    2.opis przygotowania - rozumiem
    3.Wymagania - wystarczy :? - pierś z kurczaka zużywamy całą
    - jogurt zużywamy cały
    - warzywa uprzednio myjemy i zużywamy całe
    4. - sałatkę przekładamy w szklanej salaterce warstwowo
    - sos podajemy sosjerce
    - wydajemy do wydania

    Czy dla HACCP potrzebne jest coś więcej?
    Pomocy :) bardzo proszę

Dołącz do GoldenLine

Oferty pracy

Sprawdź aktualne oferty pracy

Aplikuj w łatwy sposób

Aplikuj jednym kliknięciem

Wyślij zaproszenie do