Dariusz Baginski

Dyrektor Operacyjny Marine Hotel.
Kołobrzeg, zachodniopomorskie

Umiejętności

Media Microsoft Office Microsoft Word Negocjacje Odporność na stres Zarządzanie zespołem Obsługa klienta Prawo jazdy kat B praca w zespole Umiejętności komunikacyjne Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan dobra organizacja pracy Psychologia Wytrwałość w dążeniu do celu Zarządzanie czasem Rzetelność, punktualność i odpowiedzialność Hotele

Języki

niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Dyrektor operacyjny
Marine Hotel&Ultra Marine by Zdrojowa
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Logo
Dyrektor
Hotel Mona Lisa
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Logo
Dyrektor operacyjny
Saltic Resort &Spa w Grzybowie
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
HAVET Hotel Resort & Spa Dźwirzyno
Kierownik Gastronomii
Zarządzanie ponad 30 osobowym personelem gastronomii – restauracja, lobby bar, kuchnia, beach bar . Planowanie i ewidencja czasu pracy, nadzór nad zamówieniami, planowanie kosztów, tworzenie i nadzór nad realizacją budżetu, rozliczanie finansowe działu, tworzenie i kalkulacja ofert oraz menu.
Logo
Kierownik Restauracji i Baru
Hotel Pro-Vita Kołobrzeg
Zarządzanie restauracją oraz barem kierowanie ponad 18. osobowym personelem restauracji i barów, tworzenie grafików oraz rozliczanie czasu pracy, tworzenie ofert, nadzór nad prowadzeniem sprzedaży i obsługą przez podległy personel.
Logo
Kelner, Starszy Kelner ,Barman
Restauracje i Bary

Projekty

Saltic Resort &Spa
Pre-opening

Szkolenia i kursy

Kurs Barmański 1 i 2 stopnia
Kurs Pedagogiczny - praktyczne prowadzenie nauki zawodowej
Znajomość programów gastronomicznych -Gastro Pos oraz Pro Res

Specjalizacje

Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering

Zainteresowania

Sport , Kino , Motoryzacja