Umiejętności
Media
Microsoft Office
Microsoft Word
Negocjacje
Odporność na stres
Zarządzanie zespołem
Obsługa klienta
Prawo jazdy kat B
praca w zespole
Umiejętności komunikacyjne
Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan
dobra organizacja pracy
Psychologia
Wytrwałość w dążeniu do celu
Zarządzanie czasem
Rzetelność, punktualność i odpowiedzialność
Hotele
Języki
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Dyrektor operacyjny
Marine Hotel&Ultra Marine by Zdrojowa
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Dyrektor
Hotel Mona Lisa
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Dyrektor operacyjny
Saltic Resort &Spa w Grzybowie
Koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Zarządzanie zespołem ludzi poprzez jasno ustalone standardy
Przygotowywanie bieżących i okresowych raportów operacyjnych zgodnie z wewnętrznymi wymaganiami
Współtworzenie budżetów oraz kontrola ich realizacji
Realizacja strategii planów przychodowych i kosztów hotelu
Optymalizacja kosztów działalności firmy
Tworzenie zmotywowanego i współpracującego zespołu pracowników
Kierownik Gastronomii
Zarządzanie ponad 30 osobowym personelem gastronomii – restauracja, lobby bar, kuchnia, beach bar . Planowanie i ewidencja czasu pracy, nadzór nad zamówieniami, planowanie kosztów, tworzenie i nadzór nad realizacją budżetu, rozliczanie finansowe działu, tworzenie i kalkulacja ofert oraz menu.
Szkolenia i kursy
Kurs Barmański 1 i 2 stopnia
Kurs Pedagogiczny - praktyczne prowadzenie nauki zawodowej
Znajomość programów gastronomicznych -Gastro Pos oraz Pro Res
Kurs Pedagogiczny - praktyczne prowadzenie nauki zawodowej
Znajomość programów gastronomicznych -Gastro Pos oraz Pro Res
Specjalizacje
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Zainteresowania
Sport , Kino , Motoryzacja