Beata Franaszek

Beata Franaszek

specjalista ds. jakości, F.H.U. MARIA S. C.
Libiąż, małopolskie

Umiejętności

GHP GMP Microsoft Office ISO 9001 Prawo jazdy kat B

Języki

angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
specjalista ds. jakości
F.H.U. MARIA S. C.
tworzenie, konsultowanie i sprawdzanie dokumentów systemu jakości
nadzór nad procesem CAPA
przeprowadzanie auditów wewnętrznych
przeprowadzanie przeglądów systemu jakości
Zakład Farmaceutyczny AMARA Sp. z o.o.
Pełnomocnik ds. Zapewnienia Jakości
tworzenie, konsultowanie i sprawdzanie dokumentów Systemu Zapewnienia Jakości
przeprowadzanie szkoleń z zakresu GMP, Prawa farmaceutycznego i pokrewnych zagadnień
przygotowywanie miejsca wytwarzania do inspekcji GIF, reprezentowanie miejsca wytwarzania w trakcie inspekcji
nadzorowanie przestrzegania zasad GMP w miejscu wytwarzania
udział w procesie wstrzymania/wycofania produktów leczniczych i surowców farmaceutycznych
przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych
przygotowanie oraz udział w procesach analizy ryzyka, kwalifikacji i walidacji
nadzór nad procesem CAPA, dochodzenie przyczyn niezgodności, monitorowanie realizacji działań, ocena dokumentacji, koordynacja realizacji i ocena skuteczności działań
przeprowadzanie przeglądów systemu zarządzania jakością
nadzór nad kontrolą zmian
Zakład Farmaceutyczny AMARA Sp. z o.o.
Specjalista ds. Zapewnienia Jakości
Udział w tworzeniu, ocenie i aktualizacji dokumentacji systemowej
Przeprowadzanie auditów wewnętrznych
Nadzór nad kontrolą seryjną wstępną
Zakład Farmaceutyczny AMARA Sp. z o.o.
Specjalista ds. Kontroli Jakości
Przeprowadzanie badań materiałów opakowaniowych zgodnie z obowiązującymi specyfikacjami
Przeprowadzanie badań jakościowych materiałów drukowanych zgodnie z obowiązującymi specyfikacjami
Kontrola jakościowa surowców, materiałów i produktów pod względem ich zgodności z aktualną dokumentacją
Monitorowanie i kontrola środowiska produkcji
Archiwizowanie dokumentacji z zakresu kontroli jakości

Edukacja

Logo
Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy, studia podyplomowe
Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
Logo
Międzynarodowy system zarządzania jakością wg norm ISO 9000, studia podyplomowe
Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
Logo
Technologia żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
Społecznościowa grupa dyskusyjna o tematyce: BHP, PPOŻ., PP, ZB;
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy
Zarządzanie Jakością
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)