Bartosz Gintrowicz

Branża gastronomiczna
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word Salesforce.com łatwość nawiązywania konktaktów praca zespołowa SPSS Statistics Otwartość pracowitość odpowiedzialność Język niemiecki B2 pozyskiwanie klientów Gastro Pos (obsługa programu) otwartość na nowe doświadczenia przyswajanie informacji, zdobywanie wiedzy oraz szybkie uczenie się Podejmowanie wyzwań pozytywne nastawienie PRZYGOTOWANIE OFERTY

Języki

polski
ojczysty
niemiecki
dobry
angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

CTM Teleperformance Polska
Specjalista ds. obsługi klienta
Obsługa klienta w języku niemieckim.
Rozwiązywanie problemów, doradztwo, support
Logo
Pracownik restauracji (Restaurantfachmann)
Wyndham Stralsund Hansedom (w Niemczech)
Organizacja pracy podległegłemu personelowi w języku niemieckim.
Przeprowadzanie inwentaryzacji, przygotowywanie raportó kasowych.
Obsługa gości indywidualnych i grupowych.
Telefoniczne przyjmowanie rezerwacji.
Logo
Kelner
Restauracji Elite w Poznaniu
Utrzymanie porządku w restauracji,
obsługa gości indywidualnych i grupowych,
przygotowywanie imprez grupowych wraz z menu, jego kosztorysem,
wystawianie faktur,
układanie grafików pracy dla pracowników,
raporty dzienne, miesięczne.
North Fish
Kucharz
Przygotowywanie potraw na ciepło i zimno
Utrzymanie porządku w kuchni
Herbalife Polska
Niezależny partner
Pozyskiwanie klientów, umawianie spotkań w celu prezentacji oferty, przeprowadzanie lekcji urody oraz konsultacji żywieniowych, opieka klientami, dostarczanie produktów, motywowanie. zamawianie towaru
McDonald's Polska Sp. z o.o.
pracownik restauracji
Przygotowywanie kanapek, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, bezpośrednia obsługa gości (przyjmowanie i wydawanie zamówień)
Logo
Recepcjonista
Ośrodek Apifitoterapii- Pałac w Witosławiu
Przyjmowanie rezerwacji, przygotowywanie ofert okolicznościowych, sprzedaż produktów pszczelarskich, wystawianie faktur, przygotowywanie imprez zorganizowanych, menu, kosztorysy, obsługa imprez, pozyskiwanie gości

Szkolenia i kursy

Prawo jazdy kat. B
Kurs barmański I stopnia

Edukacja

Logo
Restaurantfachmann (pracownik restauracji), średnie
Berufsschule w Ribnitz-Damgarten (Niemcy)
Logo
Ekonomia, specjalizacja Publicystyka Ekonomiczna i Public Relations, magisterskie
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Logo
Baltic Management Study, licencjackie
Fachhochschule w Stralsundzie
Logo
Ekonomia, licencjackie
PWSZ w Lesznie im. Jana Amosa Komeńskiego
Logo
Technik Hotelarz, średnie
Zespół Szkół Ekonomicznych w Lesznie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Marketing
Marketing bezpośredni
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Public Relations
Zewnętrzny PR
Sektor publiczny
Specjaliści/Urzędnicy

Zainteresowania

Podróże
Taniec amatorski
Fire Dance

Organizacje

Rodzinne Ogrody Działkowe Kawęczyn
Sekretarz Zarządu ROD