Anna Chmielewska

p. o. Kierownika Działu Jakości, BART sp. z o.o.
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

GHP GMP Laboratorium Mikrobiologia SAP analiza jakościowa Prawo jazdy kat. B, doświadczenie w prowadzeniu samochodu MS Office (Words, Excel, Outlook, PowerPoint) QSN analiza sensoryczna PMS HACCP, ISO 22000, IFS,

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

BART sp. z o.o.
p. o. Kierownika Działu Jakości
BART sp. z o.o.
Specjalista ds. jakości
De Care – Przysmaki Świata
Specjalista ds. jakości
- przyjmowanie jakościowe dostaw do magazynu
- tworzenie specyfikacji produktów
- rozpatrywanie reklamacji
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych w podległych obszarach
- prowadzenie szkoleń dla pracowników
- tworzenie Księgi Zarządzania Jakością
- tworzenie specyfikacji i atestów dla produktów
Tchibo Manufacturing Sp. z o.o.
Laborantka
- kontrola jakościowa procesu wytwarzania na każdym jego etapie, tj. od surowca do wyrobu gotowego oraz sporządzanie raportów z przeprowadzonych analiz
- działanie zgodnie z systemami HACCP, IFS oraz ISO
- dbanie o przestrzeganie polityki jakości w zakładzie oraz o przestrzeganie procedur
- nadzór nad sprzętem kontrolo - pomiarowym, szkolenie pracowników z obsługi, interpretacji wyników oraz konserwacji sprzętów kontrolnych
- tworzenie instrukcji obsługi oraz instrukcji stanowiskowych
- obsługa reklamacji/niezgodności, diagnozowanie przyczyn ich powstawania oraz wprowadzanie działań korygujących
- kontrola materiałów opakowaniowych, blokowanie surowców niespełniających wymagań polityki jakości zakładu
- analiza sensoryczna
Agrana Fruit Polska Sp. z o.o.
Praktykantka
Praktyka zawodowa w Dziale Badań i Rozwoju. Opracowanie oraz modyfikacja składu półproduktów owocowych i warzywnych.
- opracowywanie lub modyfikowanie składu półproduktów owocowych i warzywnych
- analiza fizykochemiczna
- analiza sensoryczna

Szkolenia i kursy

Audytor Wewnętrzny Systemu HACCP/ISO22000

Edukacja

Logo
Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym, studia podyplomowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
technologia żywności i żywienie człowieka, spec. Inżyniera i Organizacja Produkcji, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
technologia żywności i żywienie człowieka; spec. Technologia Owoców i Warzyw, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zarządzanie jakością
QA
Produkcja
Technologia

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..