Maciej Kus

Maciej Kus

kucharz,
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
kucharz
restauracja Amnezja
sporzadzanie dań z kuchni zimnej(przekaski,salatki,desery) , wydawanie luchu , sporzadzanie potraw na cataringi oraz imprezy okolicznosciowe typu bankiety
zaopatrywanie towaru u dostawców obsługujących nasza restauracje.
Logo
kucharz
restauracja cinnamon
kuchnia zimna:sporzadzanie dresingów,sosów,salatek i przekasek oraz deserów
kuchnia ciepła:sporzadzanie dodatków do dań ciepłych , garniii itp,
oraz wydawanie sniadan.

Szkolenia i kursy

-obecnie jestem w trakcie kursu na prawo jazdy kat. B
-kurs w akademii kurta shellera"kuchnia miedzynarodowa"

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

gotowanie,sztuka współczesna,film,muzyka