Mateusz Kręcina

Niezależny doradca kulinarny. • Instruktor kulinarny z zakresu profesjonalnych technik pracy w zakładach gastronomicznych.
Bielsko-Biała, śląskie

Umiejętności

Executive Managment Marketing Project Management STCW Sternik motorowodny Pakiet MS Offiece praw jazdy kat. B Motorowodny sternik morski Ambasadorzy Marki

Języki

angielski
biegły
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
anonimowy
Logo
Galeria Blu
Logo
Łapanowski Grupa Kulinarna
Logo
Kulinare.pl - Akademia kulinarna blisko Ciebie
Logo
head chef
Amici bistro
Logo
Top Chef Polska
Uczestnik
Logo
Sous chef
Hotel la Place 4 star 2 roset Jersey
Prowadzenie kuchni pod zastępstwo szefa kuchni
Logo
Chef de partie
Christies restaurant Guernse
Gotowanie na różnych sekcjach kuchni .
Logo
Szef Kuchni
Restauracja Galeria Blu
 planowanie zaopatrzenia kuchni
 układanie karty dań
uczestnictwo w planowaniu promocji i wydarzeń specjalnych
ocena jakości przygotowywanych potraw
organizacja pracy w kuchni
Prowadzenie Akademi kulinarnych
Działalność marketingowa w szerokim zakresie
Logo
Szef Kuchni
Szef Kuchni
planowanie zaopatrzenia kuchni
układanie karty dań
uczestnictwo w planowaniu promocji i wydarzeń specjalnych
ocena jakości przygotowywanych potraw
organizacja pracy w kuchni
Logo
KUCHARZ
KUCHARZ HOTEL ELBRUS
planowanie zaopatrzenia kuchni
Logo
Szef Kuchni
Restauracja Widokowa Nad Dachami
 planowanie zaopatrzenia kuchni
 układanie karty dań
 uczestnictwo w planowaniu promocji i wydarzeń specjalnych
 organizacja pracy w kuchni
 ocena jakości przygotowywanych potraw
Logo
Szef kuchni
Restauracja Venetto
 przygotowywanie dań i potraw kuchni śródziemnomorskiej
 układanie menu
 koordynowanie dostaw zaopatrzenia
• szklenie kadry pracowniczej
Logo
Kucharz kasyna wojskowego
Służba wojskowa jw 40-71
 przygotowywanie dań i potraw
 magazynowanie żywności
Logo
Szef kuchni
Restauracja Piramida
przygotowywanie dań i potraw
planowanie zaopatrzenia kuchni
organizacja pracy w kuchni

Edukacja

Logo
Kucharz, licencjackie
Gastronmia
Logo
Kucharz, licencjackie
Gastronmia

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Kulinaria/wędkarstwo/psy/praca przy gotowaniu na żywo /Snoawboard/bieganie /rowery

Organizacje

Warszawska Akademia Kulinarna
http://www.akademia-wak.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=108&lang=pl

Kulinare team HTTP://KULINARE.PL/MATEUSZ-KRECINA/

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Bielsko-Biała
Bielsko-Biała
Grupa dla ludzi związanych w jakikolwiek sposób z Bielskiem.
Event, Organizacja Imprez
Event, Organizacja Imprez
Grupa poświęcona organizacji eventów i imprezez.