Umiejętności
Product R&D
Prawo jazdy kat B
Planowanie produkcji
Systemy zarządzania jakością
Znajomość Prawa Żywnościowego i Bezpieczeństwa Żywności
Pakiet MS Offfice
Zarządzanie produkcją
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. produkcji
PHU Jagr sp. z o.o.
- Nadzorowanie procesów produkcyjnych
- Nadzorowanie stanu sanitarno-higienicznego zakładu
- R&D - tworzenie nowych wyrobów
- Wdrażanie nowych technologii w obszary produkcyjne
- Współudział w rozruchu nowych instalacji produkcyjnych
- Modyfikowanie istniejących receptur, optymalizacja procesów produkcyjnych
- Współudział w tworzeniu projektów technologicznych
- Nadzorowanie systemu HACCP
- Działania prewencyjne wewnątrz linii produkcyjnych (nadzór nad okresową inspekcją, monitoring instalacji), oraz rozwiązywanie problemów powstałych w obszarach produkcyjnych
- Tworzenie dokumentacji techniczno-jakościowej
- Weryfikacja opisów opakowań
- Obsługa kontroli urzędowych oraz audytów zewnętrznych
- Prowadzenie audytów wewnętrznych z zakresu norm ISO 9001, ISO 22 000, BRC
- Nadzorowanie stanu sanitarno-higienicznego zakładu
- R&D - tworzenie nowych wyrobów
- Wdrażanie nowych technologii w obszary produkcyjne
- Współudział w rozruchu nowych instalacji produkcyjnych
- Modyfikowanie istniejących receptur, optymalizacja procesów produkcyjnych
- Współudział w tworzeniu projektów technologicznych
- Nadzorowanie systemu HACCP
- Działania prewencyjne wewnątrz linii produkcyjnych (nadzór nad okresową inspekcją, monitoring instalacji), oraz rozwiązywanie problemów powstałych w obszarach produkcyjnych
- Tworzenie dokumentacji techniczno-jakościowej
- Weryfikacja opisów opakowań
- Obsługa kontroli urzędowych oraz audytów zewnętrznych
- Prowadzenie audytów wewnętrznych z zakresu norm ISO 9001, ISO 22 000, BRC
Kierownik zmiany
PHU JAGR sp. z o.o.
-Planowanie produkcji i realizacja planu produkcyjnego
-Organizacja pracy podległego zespołu
-Nadzór nad procesami technologicznymi w obszarach aparatowni, masłowni i hali rozlewu napojów fermentowanych
-Prowadzenie i nadzór nad zapisami z bieżącej produkcji
-Nadzór nad procesami mycia
-Organizacja pracy podległego zespołu
-Nadzór nad procesami technologicznymi w obszarach aparatowni, masłowni i hali rozlewu napojów fermentowanych
-Prowadzenie i nadzór nad zapisami z bieżącej produkcji
-Nadzór nad procesami mycia
Szkolenia i kursy
Pełnomocnik ds. systemu HACCP
Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania jakością
Przygotowanie pracowników do oceny sensorycznej artykułów spożywczych
Cele i zasady ochrony żywności FOOD DEFENCE
Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania jakością
Przygotowanie pracowników do oceny sensorycznej artykułów spożywczych
Cele i zasady ochrony żywności FOOD DEFENCE
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zainteresowania
Komputery