Umiejętności
Employer Branding
Microsoft Office
Reakcja łańcuchowa polimerazy
Public Relations
Komunikacja
umiejętność szybkiego uczenia się
sprzedaż usług
Umiejętności komunikacyjne
Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja
mikrobiologia
Organizacja szkoleń i konferencji
Prowadzenie warsztatów i szkoleń
Warsztaty i szkolenia
Copywriting i redagowanie tekstów
Biegła obsługa komputera: pakiet Office
Wystąpienia publiczne i prowadzenie prezentacji
Dietetyka
redagowanie i tworzenie materiałów prasowych (innych tekstów)
biologia molekularna
Biochemia
Genetyka
Poradnictwo żywieniowe
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Starszy Specjalista ds. Public Relations
Kreowanie wizerunku firmy. Współpraca z mediami. Obsługa mediów społecznościowych. Tworzenie artykułów, listów, tekstów na strony fb i www, konkursy etc.. Organizacja eventów, konferencji, wykładów, warsztatów . Działania obejmujące planowanie i realizację budżetu PR. Działąnia obejmujące planowanie długofalowych działań PR. Komunikacja wewnętrzna i zewnętrzna.
Dietetyk-właściciel
Ziarno Zdrowia poradnictwo Żwywieniowe
Doradztwo żywieniowe, układanie jadłopspisów, kontakt z klientem, przygotowywanie w warsztatów i seminariów inspirujących. Prowadzeniedziałalności gospodarczej: ziarnozdrowia.pl
https://www.facebook.com/Ziarno.Zdrowia.Poradnictwo.Dietetyczne/
https://www.facebook.com/Ziarno.Zdrowia.Poradnictwo.Dietetyczne/
Asystentka
Przygotowanie klinicznego materiału pooperacyjnego do oceny histopatologicznej. Histopatomorfologia.
Technik mikromacierzy (tkankowych)
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Tworzenie macierzy tkankowych z materiału histologicznego, w ramach projektu "Centrum Archiwizacji Obrazów Morfologicznych i cyfrowej bazy danych obrazów mikroskopowych". Prowadzenie linii komórkowych. Udział i współorganizowanie konferencji.
Pracownik Naukowy, Doktorant
Instytutu Genetyki Człowieka i Instytutu Chemii Bioorganicznej Polskiej Aademii Nauk
Uzyskanie stopnia doktorskiego z zakresu nauk medycznych.
Planowanie i realizacja badań laboratoryjnych w zakresie genetyki populacyjnej, klinicznej, biologii molekularnej, badania fizykochemiczne.
Pozyskiwanie grantów badawczych. Coroczne sprawozdawania wyników pracy.
Udział w krajowych i zagranicznych konferencjach i wykłądach naukowych. Publikacja artykułów w czasopismach krajowych i zagranicznych.
Podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie prowadzenia małych firm.
Planowanie i realizacja badań laboratoryjnych w zakresie genetyki populacyjnej, klinicznej, biologii molekularnej, badania fizykochemiczne.
Pozyskiwanie grantów badawczych. Coroczne sprawozdawania wyników pracy.
Udział w krajowych i zagranicznych konferencjach i wykłądach naukowych. Publikacja artykułów w czasopismach krajowych i zagranicznych.
Podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie prowadzenia małych firm.
Biolog molekularny
Instytutu Genetyki Człowieka Polskiej Aademii Nauk
Praca laboratoryjna z wykorzystaniem technik biologii molekularnej - SSCP, ASO, PCR, MLPA, sekwencjonowanie.
Udział w realizacji projektów badawczych, w tym: wystąpienia publiczne w Polsce i za granicą, pisanie publikacji. Realizacja, planowanie badań laboratoryjnych, udział w konferencjach.
Udział w realizacji projektów badawczych, w tym: wystąpienia publiczne w Polsce i za granicą, pisanie publikacji. Realizacja, planowanie badań laboratoryjnych, udział w konferencjach.
Projekty
Gruszka się (znowu) odchudza
Udzielanie porad na forum za pośrednictwem blogerki.
Metamorfoza blogerki kulinarnej - Gruszka z Fartuszka. Efekt pracy: schudnięcie o 20 kilogramów.
W ramach projektu na stronie ukazały sie min.: http://www.gruszkazfartuszka.pl/5-pytan-dietetyka-1/ .
Dodatkowo w cyklu "za aprobatą dietetyka" opublikowano kiladziesiąt przepisów na podstawie wytycznych i dań ułożonych w ramach diety: http://www.gruszkazfartuszka.pl/?s=za+aprobat%C4%85
W ramach projektu na stronie ukazały sie min.: http://www.gruszkazfartuszka.pl/5-pytan-dietetyka-1/ .
Dodatkowo w cyklu "za aprobatą dietetyka" opublikowano kiladziesiąt przepisów na podstawie wytycznych i dań ułożonych w ramach diety: http://www.gruszkazfartuszka.pl/?s=za+aprobat%C4%85
Zakres obowiązków
Udzielanie porad dietetyczych, układanie jadłospisów. Wprowadzenie zdrowych nawyków żywieniowych. Współudział w tworzeniu koncepcji dań w ramch cyklu "za aprobatą Dietetyka".Udzielanie porad na forum za pośrednictwem blogerki.
Szkolenia i kursy
Efektywna sprzedaż.
Skuteczny e-marketing dla małych firm.
Marketing w małej firmie.
European Computer Driving Licence Start - Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych Start.
Holistyczne podejście do człowieka - wyzwanie współczesnej dietetyki - Instytut Mikroekologii.
Żywienie w programowaniu zdrowia kardiometabolicznego, Praktyczne aspekty dietetyki klinicznej, Nowe możliwości w terapii dietetycznej - Polskie Towarzystwo Praktycznej Terapii Otyłości.
DIETETYKA- MEDYCYNA- BIOCHEMIA- SPORT - Aktualne trendy profesjonalnego wspomagania wysiłku fizycznego - FOOD FORUM.
Komercjalizacja badań naukowych kluczem konkurencyjności woj. Wielkopolskiego – szkolenia z zakresu zakładania i prowadzenia firm typu spin out i spin off.
Kurs “Bioinformatics: Computer Methods in Molecular Biology”, ICGEB, Trieste, Włochy.
“Workshop on Scientific Communication”; Prof. Edward Potworowski, University of Quebec, Poznań.
“Emerging Topics in Human Functional Genomics and Proteomics”, ICGEB, Antalya, Turcja.
Przygotowanie pedagogiczne przy Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, wydział Biologii.
Skuteczny e-marketing dla małych firm.
Marketing w małej firmie.
European Computer Driving Licence Start - Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych Start.
Holistyczne podejście do człowieka - wyzwanie współczesnej dietetyki - Instytut Mikroekologii.
Żywienie w programowaniu zdrowia kardiometabolicznego, Praktyczne aspekty dietetyki klinicznej, Nowe możliwości w terapii dietetycznej - Polskie Towarzystwo Praktycznej Terapii Otyłości.
DIETETYKA- MEDYCYNA- BIOCHEMIA- SPORT - Aktualne trendy profesjonalnego wspomagania wysiłku fizycznego - FOOD FORUM.
Komercjalizacja badań naukowych kluczem konkurencyjności woj. Wielkopolskiego – szkolenia z zakresu zakładania i prowadzenia firm typu spin out i spin off.
Kurs “Bioinformatics: Computer Methods in Molecular Biology”, ICGEB, Trieste, Włochy.
“Workshop on Scientific Communication”; Prof. Edward Potworowski, University of Quebec, Poznań.
“Emerging Topics in Human Functional Genomics and Proteomics”, ICGEB, Antalya, Turcja.
Przygotowanie pedagogiczne przy Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, wydział Biologii.
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Stanowiska asystenckie
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Badania i rozwój
Zarządzanie badaniami i rozwojem
Edukacja/Szkolenia
Rozwój osobisty
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Lekarze/Opieka medyczna
Zainteresowania
Edukacja żywieniowa, poradnictwo dietetyczne.
Genetyka, epigenetyka, nutrigenomika, nutrigenetyka.
Literatura piękna.
Psychologia dziecka. Sensoryka w kontekście rozwojowym dziecka.
Genetyka, epigenetyka, nutrigenomika, nutrigenetyka.
Literatura piękna.
Psychologia dziecka. Sensoryka w kontekście rozwojowym dziecka.
Grupy
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu to jedna z najlepszych uczelni w Polsce. W uznanych rankingach polskich szkół wyższych UAM sytuuje się w ścisłej czołówce najlepszych uczelni
PSYCHODIETETYKA
Grupa jest skierowana do są do wszystkich osób zainteresowanych psychodietetyką, a w szczególności: dietetyków, technologów żywności; psychologów i psychoterapeut&am