Umiejętności
Obsługa urządzeń biurowych
Zarządzanie zespołem
Negocjacje kontraktu
negocjacje handlowe
Angielski
Techniki sprzedaży i negocjacji
Pakiet MS Offiece
Zarządzanie zakupami
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Category Manager- Kupiec (warzywa/owoce; mięso/wędliny; nabiał)
Chefs Culinar
- negocjacje cenowe zakupów towarowych
- negocjacje warunków handlowych z dostawcami
- zarządzanie wynikiem finansowym w kategorii
- samodzielne zarzadzanie I prowadzenie procesu zakupowego
- kontrola przepływu towarowego od zamówienia do sprzedaży
- negocjacje krótko oraz długoterminowych planów dostaw
- bieżące kontakty z dostawcami, oraz wyszukiwanie nowych dostawców
- wdrażanie własnych projektów w ramach rozwoju grupy towarowej
- negocjacje warunków handlowych z dostawcami
- zarządzanie wynikiem finansowym w kategorii
- samodzielne zarzadzanie I prowadzenie procesu zakupowego
- kontrola przepływu towarowego od zamówienia do sprzedaży
- negocjacje krótko oraz długoterminowych planów dostaw
- bieżące kontakty z dostawcami, oraz wyszukiwanie nowych dostawców
- wdrażanie własnych projektów w ramach rozwoju grupy towarowej
Menager w Dziale Handlowym- Kupiec (warzywa/owoce)
- negocjacje cenowe zakupów towarowych
- negocjacje warunków handlowych z dostawcami
- zarządzanie wynikiem finansowym w kategorii
- samodzielne zarzadzanie I prowadzenie procesu zakupowego
- kontrola przepływu towarowego od zamówienia do sprzedaży
- negocjacje krótko oraz długoterminowych planów dostaw
- bieżące kontakty z dostawcami, oraz wyszukiwanie nowych dostawców
- wdrażanie własnych projektów w ramach rozwoju grupy towarowej
- negocjacje warunków handlowych z dostawcami
- zarządzanie wynikiem finansowym w kategorii
- samodzielne zarzadzanie I prowadzenie procesu zakupowego
- kontrola przepływu towarowego od zamówienia do sprzedaży
- negocjacje krótko oraz długoterminowych planów dostaw
- bieżące kontakty z dostawcami, oraz wyszukiwanie nowych dostawców
- wdrażanie własnych projektów w ramach rozwoju grupy towarowej
Menedżer Działu Jakości produktów świeżych
- zarządzanie jakością handlową produktów świeżych w łańcuchu dostaw do sklepów
- tworzenie standardów jakościowych dla produktów świeżych dystrybuowanych w sieci sklepów Carrefour Polska
- koordynowanie procesów reklamacji oraz relacji logistyka-sklepy
- zarządzanie zespołem 9 ludzi
- kontakty z dostawcami w kwestiach związanych z jakością handlową
- controlling operatora logistycznego pod kontem poprawności procesu logistycznego, oraz przepływu towarów
- optymalizacja procesów logistycznych
- kontakty z dostawcami i sklepami
- tworzenie raportów oraz wskaźników
- tworzenie standardów jakościowych dla produktów świeżych dystrybuowanych w sieci sklepów Carrefour Polska
- koordynowanie procesów reklamacji oraz relacji logistyka-sklepy
- zarządzanie zespołem 9 ludzi
- kontakty z dostawcami w kwestiach związanych z jakością handlową
- controlling operatora logistycznego pod kontem poprawności procesu logistycznego, oraz przepływu towarów
- optymalizacja procesów logistycznych
- kontakty z dostawcami i sklepami
- tworzenie raportów oraz wskaźników
Lider Zespołu Kontroli Jakości warzywa/owoce
- kierowanie 6-osobowym zespołem odpowiedzialnym za przyjęcie i kontrolę jakości handlowej produktów świeżych z sektora warzywa/owoce
- współudział w tworzeniu standardów jakościowych dla warzyw/owoców w sieci Carrefour Polska
- decyzyjność w kwestii dopuszczenia produktów do obrotu
- współudział w tworzeniu standardów jakościowych dla warzyw/owoców w sieci Carrefour Polska
- decyzyjność w kwestii dopuszczenia produktów do obrotu