Umiejętności
Testy funkcjonalne
JIRA
Microsoft Office
Microsoft Word
Oracle
Project Management
Scrum
Automatyzacja testów
Test Case'y
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Z-ca kierownika Działu Jakości
•walidacja etykiet pod kątem zgodności znakowania z obowiązującym prawem żywnościowym
•monitorowanie i wdrażanie produktów marki własnej
•audyty wewnętrzne i dostawców
•przeprowadzanie testów sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
•przeprowadzanie szkoleń wewnętrznych min. dotyczących znakowania owoców i warzyw oraz HACCP
•kontrola zachowanie standardów w placówkach sieci
•samodzielność w realizacji powierzonych zadań
zarządzanie grupą 11 pracowników
•monitorowanie i wdrażanie produktów marki własnej
•audyty wewnętrzne i dostawców
•przeprowadzanie testów sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
•przeprowadzanie szkoleń wewnętrznych min. dotyczących znakowania owoców i warzyw oraz HACCP
•kontrola zachowanie standardów w placówkach sieci
•samodzielność w realizacji powierzonych zadań
zarządzanie grupą 11 pracowników
Specjalista ds. Jakości
•kierowanie zespołem pracowników (4 osoby)
•kontrola jakości pod kątem spełnienia określonych standardów jakościowych
•wdrażanie systemu HACCP
•przeprowadzanie testów sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
•audyty wewnętrzne oraz dostawców
•przeprowadzanie szkoleń wewnętrznych
•kontrola jakości pod kątem spełnienia określonych standardów jakościowych
•wdrażanie systemu HACCP
•przeprowadzanie testów sensorycznych i zlecanie badań laboratoryjnych
•audyty wewnętrzne oraz dostawców
•przeprowadzanie szkoleń wewnętrznych
Szkolenia i kursy
•16-20 grudnia 2013 r. Certyfikat Audytor wiodący Zintegrowanego Systemu Zarządzania wg PN-EN ISO 9001:2009, 14001:2004 oraz PN-EN 18001:2004
•24-25 sierpnia 2011 r. Certyfikat ukończenia szkolenia "Sprawdzenie wrażliwości sensorycznej kandydatów do zespołu oceniającego" wydany przez Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
•21 – 23.11.2009 r. Pełnomocnik i audytor Wewnętrzny systemu ISO 22000:2005
•10.02.2007 r. Certyfikat Asystenta Systemu Zarządzania Jakością (PCBC)
•27.02.2007 r. Zaświadczenie uczestnictwa w szkoleniu „Technolog jako w pełni świadomy twórca smacznych, zdrowych i poszukiwanych wyrobów mięsnych (NetCom)
•31-31.03.2006 r. Zaświadczenie ze szkolenia z „Analizy sensorycznej” (J.S.H. Laboraturium sp. zo.o. Gdynia
•29.11.2005 r.Świadectwo ukończenia konsultacji „Zasady GHP/GMP/HACCP (Silker sp. zo.o.)
•30.11.2005 r. Świadectwo ukończenia konsultacji „ Podstawy prowadzenia auditów” (Silker sp. zo.o.)
•11.07.2005 r. Kontynuacja 02.2010 Zaświadczenie o wpisie do rejestru rzeczoznawców upoważniony do ustalania klas jakości owoców i warzyw świeżych (IJHARS)
•24-25 sierpnia 2011 r. Certyfikat ukończenia szkolenia "Sprawdzenie wrażliwości sensorycznej kandydatów do zespołu oceniającego" wydany przez Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
•21 – 23.11.2009 r. Pełnomocnik i audytor Wewnętrzny systemu ISO 22000:2005
•10.02.2007 r. Certyfikat Asystenta Systemu Zarządzania Jakością (PCBC)
•27.02.2007 r. Zaświadczenie uczestnictwa w szkoleniu „Technolog jako w pełni świadomy twórca smacznych, zdrowych i poszukiwanych wyrobów mięsnych (NetCom)
•31-31.03.2006 r. Zaświadczenie ze szkolenia z „Analizy sensorycznej” (J.S.H. Laboraturium sp. zo.o. Gdynia
•29.11.2005 r.Świadectwo ukończenia konsultacji „Zasady GHP/GMP/HACCP (Silker sp. zo.o.)
•30.11.2005 r. Świadectwo ukończenia konsultacji „ Podstawy prowadzenia auditów” (Silker sp. zo.o.)
•11.07.2005 r. Kontynuacja 02.2010 Zaświadczenie o wpisie do rejestru rzeczoznawców upoważniony do ustalania klas jakości owoców i warzyw świeżych (IJHARS)
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
Płetwonurkowanie (pierwszy stopień CMAS)
Wędkarstwo (głównie spining)
Winiarstwo
Wędkarstwo (głównie spining)
Winiarstwo
Inne
Biegła obsługa komputera (pakiet MS Office, Internet, Lotus Notes, podstawy SAP,)
Prawo jazdy kat. A, B
Prawo jazdy kat. A, B
Grupy
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.