Umiejętności
obsługa komputera
Zarządzanie zespołem
Umiejętność pracy w grupie
komunikatywność
Zarządzanie czasem
znajomość HACCP
pomysłowy
Szybkość w przyswajaniu nowej wiedzy i umiejętności
nauczanie
umiejętność budowania relacji z ludźmi i współpraca w zespole
prowadzenie social media
Doświadczenie zawodowe
Szef kuchni
Bułka z Masłem
- zarządzanie personelem
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
-przyjmowanie dostaw / dbanie o jakość produktu
-zatrudnianie osób w obszarze kuchennym
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
-przyjmowanie dostaw / dbanie o jakość produktu
-zatrudnianie osób w obszarze kuchennym
head chef
Nadodrze - Cafe Resto Bar
- zarządzanie personelem
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- promowanie lokalu poprzez social media / częściowe prowadzenie / promocja
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- promowanie lokalu poprzez social media / częściowe prowadzenie / promocja
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
sous chef
Pochlebna
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Sous Chef
Szpilka Hobby Restaurant
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Sous Chef
Mosaiq Restaurant & Wine Lounge
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Pod czujnym okiem Szefów Rafał Borys i Piotr Apanel
Pod czujnym okiem Szefów Rafał Borys i Piotr Apanel
Head Chef
Pizzeria De Facto
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu, Kreatywności w tworzeniu nowych menu, organizacji bankietów i wesel, Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni, Kontrola kosztów produkcji ( budżetowanie), Kontrola jakości wytwarzanych produktów
Szkolenia i kursy
2012.06 dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
gastronomia
czasopisma kulinarne
podróże
muzyka
czasopisma kulinarne
podróże
muzyka
Inne
udział w wydarzeniu Goût de / Good France
Grupy
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com