Przemek Niedzwiecki

Kucharz / szef kuchni / zastępca
Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

obsługa komputera Zarządzanie zespołem Umiejętność pracy w grupie komunikatywność Zarządzanie czasem znajomość HACCP pomysłowy Szybkość w przyswajaniu nowej wiedzy i umiejętności nauczanie umiejętność budowania relacji z ludźmi i współpraca w zespole prowadzenie social media

Doświadczenie zawodowe

Logo
head chef
„ŚWIĘTY BY KARTOWICZ”
- zarządzanie personelem
- tworzenie sezonowego menu
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
-przyjmowanie dostaw / dbanie o jakość produktu
-zatrudnianie osób w obszarze kuchennym
Logo
Szef kuchni
Bułka z Masłem
- zarządzanie personelem
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
-przyjmowanie dostaw / dbanie o jakość produktu
-zatrudnianie osób w obszarze kuchennym
Logo
head chef
Nadodrze - Cafe Resto Bar
- zarządzanie personelem
- tworzenie sezonowego menu
- utrzymanie foodcostu w restauracji w jak najlepszym poziomie
- tworzenie list potencjalnych dostawców
- kalkulacja kosztów
- odpowiedzialność za cały obszar kuchni
- promowanie lokalu poprzez social media / częściowe prowadzenie / promocja
- co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych
Logo
sous chef
Pochlebna
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Logo
Sous Chef
Szpilka Hobby Restaurant
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Logo
Sous Chef
Mosaiq Restaurant & Wine Lounge
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu. Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni.Kontrola jakości wytwarzanych produktów i stanów magazynowych,
Pod czujnym okiem Szefów Rafał Borys i Piotr Apanel
Logo
kucharz
Zespół Szkół Nr 3 im. 750 - lecia Jarocina
organizacja miejsca pracy
sporządzanie posiłków
wydawanie posiłków
Logo
Head Chef
Pizzeria De Facto
Odpowiedzialność za cały obszar działania kuchni, Odpowiedzialność za produkcję żywności, standardy i zgodność z zasadami HACCP, Opracowywanie menu, Kreatywności w tworzeniu nowych menu, organizacji bankietów i wesel, Logistyka zamówień produktów spożywczych, Organizacja pracy i zarządzanie personelem kuchni, Kontrola kosztów produkcji ( budżetowanie), Kontrola jakości wytwarzanych produktów
staż
kucharz - stażysta
staż
Nabycie wielu doświadczeń i umiejętności
gastronomicznych

Szkolenia i kursy

2012.06 dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe
Zasadnicza Szkoła Zawodowa

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

gastronomia
czasopisma kulinarne
podróże
muzyka

Inne

udział w wydarzeniu Goût de / Good France

Grupy

Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie
Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie
Grupa wspierająca dla zaplecza gastronomicznego...
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Restauracja i Restauratorzy
Restauracja i Restauratorzy
Dla wszystkich których istotną część w życiu stanowi dobra kuchnia.