Piotr Telec
Technolog, Drink Food Sp. z o. o.
Tychy,
śląskie
Umiejętności
Chemistry
HPLC
Laboratorium
chemia analityczna
Inżynieria Chemiczna
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Technolog
Drink Food Sp. z o. o.
Planowanie procesów mycia i dezynfekcji,
Nadzór nad statusem wyrobu gotowego,
Analiza fizykochemiczna wyrobu gotowego,
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
Nadzór nad statusem wyrobu gotowego,
Analiza fizykochemiczna wyrobu gotowego,
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
Technolog
Drink Food Sp. z o. o.
Planowanie procesów mycia i dezynfekcji,
Nadzór nad statusem wyrobu gotowego,
Analiza fizykochemiczna wyrobu gotowego,
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
Nadzór nad statusem wyrobu gotowego,
Analiza fizykochemiczna wyrobu gotowego,
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
Laborant
Drink Food Sp. z o. o.
Analiza fizykochemiczna wyrobu gotowego,
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
Kontrola procesu produkcyjnego,
Wykonywanie posiewów mikrobiologicznych napoju oraz wody technologicznej,
Przygotowywanie prób laboratoryjnych nowych produktów,
Kontrola materiałów opakowaniowych, surowca oraz dodatków,
Kalibracja urządzeń pomiarowych.
kontoler jakości
Zapewnienie zgodności prowadzonych operacji,
Monitoring, weryfikacja poprawności działania oraz prowadzenie zapisów z kontroli krytycznych punktów kontroli i punktów kontrolnych zgodnie z programem HACCP,
Prowadzenie kontroli procesu produkcyjnego,
Pobieranie wymazów mikrobiologicznych oraz ich odczyty,
Kontrola surowca,
Przygotowywanie raportu dziennego,
Prowadzenie kontroli przedprodukcyjnej zakończonej dopuszczeniem hali produkcyjnej do produkcji,
Nadzór nad niezgodnościami,
Nadzór nad przyjęciem przypraw i dodatków, przygotowanie dokumentacji, kontrola dokumentacji dostarczonej przez dostawcę, w razie potrzeby kontakt z dostawcą,
Pobieranie prób wyrobu gotowego,
Kontrola materiałów opakowaniowych,
Monitoring, weryfikacja poprawności działania oraz prowadzenie zapisów z kontroli krytycznych punktów kontroli i punktów kontrolnych zgodnie z programem HACCP,
Prowadzenie kontroli procesu produkcyjnego,
Pobieranie wymazów mikrobiologicznych oraz ich odczyty,
Kontrola surowca,
Przygotowywanie raportu dziennego,
Prowadzenie kontroli przedprodukcyjnej zakończonej dopuszczeniem hali produkcyjnej do produkcji,
Nadzór nad niezgodnościami,
Nadzór nad przyjęciem przypraw i dodatków, przygotowanie dokumentacji, kontrola dokumentacji dostarczonej przez dostawcę, w razie potrzeby kontakt z dostawcą,
Pobieranie prób wyrobu gotowego,
Kontrola materiałów opakowaniowych,
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Badania i rozwój
Inne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.