Piotr Grzyb

Szef kuchni własna działalność
Skokowa, dolnośląskie

Umiejętności

praca pod presją czasu samodzielność w podejmowaniu decyzji i organizacji pracy Obsługa komputera i urządzeń biurowych Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan koordynowanie prac zespołu motywowanie i rozwój pracowników praca w zespole i kierowanie zespołem audyty jakości

Języki

polski
ojczysty
angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Własna działalność gospodarcza
GP Piotr Grzyb
Tworzenie menu
Nadzorowanie kuchni i pracy na kuchni
Obliczanie food costu
Doradztwo
Przygotowywanie obiektów do otwarcia
Nadzór nad jakością
Negocjacje handlowe z przedstawicielami
Porządkowanie stanów magazynowych oraz dokumentacji HACCP
Ustalanie regulaminów oraz organizacji pracy na kuchni
Logo
Z-ca Szefa Kuchni
Sil-Gast restauracja "Po drodze"
Pomoc , konsultacje , doradzanie podczas przygotowań obiektu do funkcjonowania
Ustalanie nowych kart menu
Generowanie zamówieniami
Zarządzanie zakupami
Zarządzanie jakością
Organizacja pracy kuchni
Bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
Wprowadzanie nowych dań
Tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Logo
Z-ca Szefa Kuchni
Hotel Jakubus
usprawnienia organizacji pracy w kuchni
podniesienie jakości i efektywności realizacji bankietów
ustalanie nowych kart menu
usprawnienie i podniesienie jakości spotkań z gośćmi
optymalizacja kosztów
podniesienie jakości serwowania posiłków
Logo
Szef kuchni
Menu Motto
Generowanie zamówieniami
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
realizacja bankietów konferencji itp
STAWY MILICKIE S.A.
Szef kuchni
przygotowanie obiektu do pierwszego otwarcia
Generowanie zamówieniami
zarządzanie potencjałem ludzkim
delegowanie zadań i obowiązków
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Logo
Kucharz (szef zmiany)
Miłocin
Logo
Szef kuchni
OK Winebar
organizacja dostaw towarów
kontrola jakości produktów
kontrola pracy personelu,
sporządzanie i tworzenie nowych potraw oraz menu
ogólna kontrola i organizacja pracy w kuchni
Logo
Szef kuchni
Hotel Red Baron
Przygotowanie obiektu do pierwszego otwarcia
ustalanie nowych kart menu
szkolenie personelu
negocjacje handlowe
organizacja pracy kuchni
Hotel Monopol Wrocław
Z-ca Szefa Kuchni
organizacja dostaw towarów
kontrola jakości produktów
kontrola pracy personelu,
sporządzanie i tworzenie nowych potraw oraz menu
ogólna kontrola i organizacja pracy w kuchni
Logo
Kucharz
Holding Liwa Sp. z o.o. Hotel Monopol Wroclaw
przygotowywanie dań i bankietów
nadzór nad jakością wydawanych potraw
współpraca z innymi działami podczas przygotowania do otwarcia hotelu oraz przygotowywania innych imprez
Logo
Szef kuchni
MIL s. c. M. Kocyba L. Prokop Restauracja Avangarda we Wrocławiu
przygotowywanie nowo powstającej restauracji do otwarcia
Logo
Kucharz
Restauracja Japońska Hanam
przygotowywanie bankietów, składanie zamówień, realizacja potraw kuchni
japońskiej
Logo
Szef kuchni
Restauracja Cosa Nostra we Wrocławiu
organizacja imprez, tworzenie menu, przygotowywanie dań
Logo
Kucharz
Restauracja Cosa Nostra
Logo
Kucharz
Odra-Tourist Hotele Sp. z o.o. Hotel Europejski
Logo
Kucharz
American Bistro Poland Sp. z o.o Hotel Holiday Inn Wrocław
Logo
Kucharz
Restauracja Mozzarella We Wrocławiu

Szkolenia i kursy

• Kurs MS w CSMW Ustka obsługi kuchni i mesy okrętowej - kucharz okrętowy
• Szkolenie z zakresu znajomości marek single malt whisky Glenmorangie i Ardbeg
• szkolenie HACCAP
• Kurs podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności (minimum sanitarne)

Edukacja

Logo
Kucharz, zawodowe
Zasadnicza Szkoła Zawodowa im. Komisji edukacji Narodowej w Brzegu Dolnym

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

• motoryzacja
• informatyka
• hodowla królików, uprawa ekologicznych ziół, sałat i innych warzyw wykorzystywanych w gastronomii
• członek Ochotniczej Straży Pożarnej

Inne

• prawo jazdy kat. B