Umiejętności
praca pod presją czasu
samodzielność w podejmowaniu decyzji i organizacji pracy
Obsługa komputera i urządzeń biurowych
Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan
koordynowanie prac zespołu
motywowanie i rozwój pracowników
praca w zespole i kierowanie zespołem
audyty jakości
Języki
polski
ojczysty
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Własna działalność gospodarcza
GP Piotr Grzyb
Tworzenie menu
Nadzorowanie kuchni i pracy na kuchni
Obliczanie food costu
Doradztwo
Przygotowywanie obiektów do otwarcia
Nadzór nad jakością
Negocjacje handlowe z przedstawicielami
Porządkowanie stanów magazynowych oraz dokumentacji HACCP
Ustalanie regulaminów oraz organizacji pracy na kuchni
Nadzorowanie kuchni i pracy na kuchni
Obliczanie food costu
Doradztwo
Przygotowywanie obiektów do otwarcia
Nadzór nad jakością
Negocjacje handlowe z przedstawicielami
Porządkowanie stanów magazynowych oraz dokumentacji HACCP
Ustalanie regulaminów oraz organizacji pracy na kuchni
Z-ca Szefa Kuchni
Sil-Gast restauracja "Po drodze"
Pomoc , konsultacje , doradzanie podczas przygotowań obiektu do funkcjonowania
Ustalanie nowych kart menu
Generowanie zamówieniami
Zarządzanie zakupami
Zarządzanie jakością
Organizacja pracy kuchni
Bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
Wprowadzanie nowych dań
Tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Ustalanie nowych kart menu
Generowanie zamówieniami
Zarządzanie zakupami
Zarządzanie jakością
Organizacja pracy kuchni
Bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
Wprowadzanie nowych dań
Tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Szef kuchni
Menu Motto
Generowanie zamówieniami
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
realizacja bankietów konferencji itp
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
realizacja bankietów konferencji itp
Szef kuchni
przygotowanie obiektu do pierwszego otwarcia
Generowanie zamówieniami
zarządzanie potencjałem ludzkim
delegowanie zadań i obowiązków
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Generowanie zamówieniami
zarządzanie potencjałem ludzkim
delegowanie zadań i obowiązków
zarządzanie zakupami
negocjacje handlowe
nadzór nad logistyką
zarządzanie jakością
organizacja pracy kuchni
bieżąca kontrola produkcji higieny i porządków
wprowadzanie nowych dań
tworzenie nowych dan kart menu oraz szkolenie personelu
Z-ca Szefa Kuchni
organizacja dostaw towarów
kontrola jakości produktów
kontrola pracy personelu,
sporządzanie i tworzenie nowych potraw oraz menu
ogólna kontrola i organizacja pracy w kuchni
kontrola jakości produktów
kontrola pracy personelu,
sporządzanie i tworzenie nowych potraw oraz menu
ogólna kontrola i organizacja pracy w kuchni
Szkolenia i kursy
• Kurs MS w CSMW Ustka obsługi kuchni i mesy okrętowej - kucharz okrętowy
• Szkolenie z zakresu znajomości marek single malt whisky Glenmorangie i Ardbeg
• szkolenie HACCAP
• Kurs podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności (minimum sanitarne)
• Szkolenie z zakresu znajomości marek single malt whisky Glenmorangie i Ardbeg
• szkolenie HACCAP
• Kurs podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności (minimum sanitarne)
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zainteresowania
• motoryzacja
• informatyka
• hodowla królików, uprawa ekologicznych ziół, sałat i innych warzyw wykorzystywanych w gastronomii
• członek Ochotniczej Straży Pożarnej
• informatyka
• hodowla królików, uprawa ekologicznych ziół, sałat i innych warzyw wykorzystywanych w gastronomii
• członek Ochotniczej Straży Pożarnej
Inne
• prawo jazdy kat. B