Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Executive Sous Chef
-Przygotowywanie produktów żywnościowych na linii produkcyjnej i ich jakości, praca A'la Carte oraz menu degustacyjnego
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
- Szkolenia pracowników
- Uczestnictwo w różnych projektach np, Festiwal Transatlantyk
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
- Szkolenia pracowników
- Uczestnictwo w różnych projektach np, Festiwal Transatlantyk
Junior Sous Chef
-Przygotowywanie produktów żywnościowych na linii produkcyjnej i ich jakości, praca A'la Carte oraz menu degustacyjnego
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
chef de partie
-Przygotowywanie produktów żywnościowych na linii produkcyjnej i ich jakości, praca A'la Carte oraz menu degustacyjnego
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
-Organizowanie i kontrola pracy sekcji dodatków na kuchni gorącej zgodnie z zasadami BHP i systemu HACCP
-Wdrażanie nowych dań do karty menu
demi chef
-Kontrola jakości i przygotowywanie produktów żywnościowych na lini produkcyjnej, praca A'la Carte
-Przygotowywanie bufetów lunchowych, dinnerowych, bankietów, imprez okolicznościowych zgodnie z zasadami i standardami korporacji Marriott
-Wdrażanie i polepszanie jakości potraw według standartów korporacji Marriott
-Organizacja pracy na poszczególnych działach, z zasadami BHP i systemu HACCP
-Przygotowywanie bufetów lunchowych, dinnerowych, bankietów, imprez okolicznościowych zgodnie z zasadami i standardami korporacji Marriott
-Wdrażanie i polepszanie jakości potraw według standartów korporacji Marriott
-Organizacja pracy na poszczególnych działach, z zasadami BHP i systemu HACCP
Szkolenia i kursy
Umiejętności nabyte w toku studiów:
-Znajomość funkcjonowania przedsiębiorstw w hotelarstwie i turystyce
-Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwami w hotelarstwie i turystyce
-Wypoasażenie i projektowanie technologiczne przedsiębiorstw turystycznych i gastronomicznych
-Znajomość zasad prawidłowego żywienia człowieka i wpływu żywności funkcjonalnej na zdrowie człowieka
-Prawo jazdy Kat.B
-Znajomość funkcjonowania przedsiębiorstw w hotelarstwie i turystyce
-Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwami w hotelarstwie i turystyce
-Wypoasażenie i projektowanie technologiczne przedsiębiorstw turystycznych i gastronomicznych
-Znajomość zasad prawidłowego żywienia człowieka i wpływu żywności funkcjonalnej na zdrowie człowieka
-Prawo jazdy Kat.B
Edukacja
Zainteresowania
-Plastyka
-Sport, kulturystka
-Muzyka (klubowa, jazz, klasyczna)
Mocne strony:
- szybkość w podejmowaniu decyzji
- dyspozycyjność
- umiejętność pracy w zespole
- samodzielność, skrupulatność, punktualność
- odporność na stres
-Sport, kulturystka
-Muzyka (klubowa, jazz, klasyczna)
Mocne strony:
- szybkość w podejmowaniu decyzji
- dyspozycyjność
- umiejętność pracy w zespole
- samodzielność, skrupulatność, punktualność
- odporność na stres
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze
Zapraszam wszystkich dla których hotelarstwo jest pasją. Zaprasza http://www.radosnyhotelarz.pl