Paweł Jankowiak

Kierownik, manager
Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

Odpowiedzialność Komunikacja Umiejętności komunikacyjne Digital Marketing Ekonomika Szkolenia pracowników Internet Marketing Media Public Relations Publikacje Rekreacja Rekrutacja Odporność na stres Zarządzanie restauracją Zarządzanie czasem Zarządzanie zespołem Obsługa klienta Podstawy księgowości praca pod presją czasu Prawo jazdy kat B Gotowanie Obsługa Office (Word, Excel, itd) Hotele

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Burger King Poland S.A.
Kierownik restauracji
Szkolenie od podstaw, otwarcie nowej restauracji. Rekrutacja i szkolenie załogi. Szkolenie i motywacja zespołu kierowników. Nadzór nad przestrzegajem procedur marki. Zarządzanie kosztami pracy oraz produktu. Przeprowadzanie lokalnych akcji marketingowych.
Logo
Właściciel
Własna działalność gospodarcza
Nawiązanie współpracy z dużą siecią spożywczą na prowadzenie usług kompletacji towaru na magazynie spożywczym.
Zatrudnianie zespołu pracowników (10 osób) , rekrutacja, szkolenie, zarządzanie
Samodzielne prowadzenie spraw kadrowo księgowych
Premium Foods S.A.
Manager restauracji
Samodzielne zarządzanie restauracją, rekrutacja pracowników, szkolenie i motywowanie zespołu. Rozliczanie restauracji: koszt pracy, koszt produktu.
AmRest Holdings SE
General Manager
Asystent Kierownika Restauracji Pizza Hut Murawa Poznań
Kierownik Restauracji Pizza Hut i KFC 27 grudnia Poznań
General Manager - Kierownik i Opening Manager Restauracji Pizza Hut Stary Browar
General Manager Restauracji Rodeo Drive Stary Browar


Zakres obowiązków:

- budowanie, motywacja, zarzadzanie i szkolenie zespolu wysokiej klasy pracownikow - zespoly 20-40 osób
- budowanie, zarzadzanie , rekrutacja, rozwój i szkolenie zespolu managerskiego
- odpowiedzialność za wyniki sprzedaży i Cash Flow w restauracji poprzez ciagłe zwiększanie transakcji, budowanie średniego czeku i optymalizowanie kosztów operacyjnych
- lokalny marketing
-zapewnienie jak najwyższej satysfakcji klientów restauracji poprzez kreowanie kultury zorientowanej na klienta
- kontrola kosztów pracy, kosztów sprzedaży i kosztów półzmiennych
- analiza i tworzenie planow rocznych finansowych

Edukacja

Logo
Technologia żywności - żywienie zbiorowe, średnie
Technikum Gastronomiczne

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Obsługa klienta
Inne
Praca fizyczna
Pracownicy magazynowi
Sprzedaż
Zarządzanie sprzedażą

Zainteresowania

Informatyka i programowanie
Wedkarstwo
Narciarstwo