Umiejętności
Prawo jazdy kat B
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność;
Podstawowa znajomość Pakietu Microsoft Office
Rzetelność, punktualność i odpowiedzialność
Praca pod presją czasu nie jest mi obca
Dobra współpraca z kuchnią
Cenię sobie porządek
Języki
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
kelner-kierownik sali
Restauracja Galicja
- obsługa/rozliczanie gości w restauracji
- kontrola stanu magazynów
- kontrola nad zamówieniami towaru ( zaopatrzenie baru, środków chemicznych)
- sporządzanie grafiku
- kontrola rezerwacji oraz grup zorganizowanych
- ogólne porządki w restauracji
- comiesięczna inwentaryzacja
- kontrola stanu magazynów
- kontrola nad zamówieniami towaru ( zaopatrzenie baru, środków chemicznych)
- sporządzanie grafiku
- kontrola rezerwacji oraz grup zorganizowanych
- ogólne porządki w restauracji
- comiesięczna inwentaryzacja
Szkolenia i kursy
Zarządzenie zasobami ludzkimi i budowanie zespołu w restauracji - jednodniowe szkolenie w Warszawie
Finanse w gastronomii (podstawy) - jednodniowe szkolenie w Warszawie
Oba z tego roku z marca
Finanse w gastronomii (podstawy) - jednodniowe szkolenie w Warszawie
Oba z tego roku z marca
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Sport ( jazda na rowerze, piłka nożna, siłownia), gotowanie, dobry film.