Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Word
Rekrutacja pracowników
doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Utrzymywanie dobrych relacji międzyludzkich
znajomosc win
Doświadczenie w obsłudze imprez zorganizowanych
utrzymywanie wysokich standardów etycznych i organizacyjnych
Entuzjazm, optymizm i motywacja do osiągania zakładanych celów
Dbałość o szczegóły, możliwość, wykonywania wielu zadań, umiejętność szybkiej pracy w każdym środowisku
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Manager Restauracji
Foxhills Golf Country Club
• Zapewnienie najwyższych standardów żywności i usług.
• Prowadzenie kontroli żywności i kosztów pracy.
• Zapewnienie bezpieczeństwa a także utrzymywanie procedór i standardów higieny.
• Posiadanie dogłębnej wiedzy w menu.
• Odpowiedzialny za rekrutację, szkolenia i rozwój pracowników restauracji.
• Radzenie sobie i rozwiązywania skarg klientów.
• Maksymalizacja wszystkich możliwości biznesowych, aby zwiększyć sprzedaż.
• Komunikacja z personelem kuchennym, aby zapewnić sprawną obsługę żywności.
• Doradzanie klientom na wyborze win.
• Współpraca z Szefem Kuchni w celu omówienia i rozwijania menu.
• Nadzorowanie rezerwacje klientów i rezerwacja.
• Organizowanie dziennych i tygodniowych grafików dla personelu restauracji.
• Zakup materiałów eksploatacyjnych i negocjowanie najlepszych cen z dostawcami handlowymi
• Możliwość tworzenia wspaniałej atmosfery pracy i być inspiracjącym gospodarzem.
• Prowadzenie kontroli żywności i kosztów pracy.
• Zapewnienie bezpieczeństwa a także utrzymywanie procedór i standardów higieny.
• Posiadanie dogłębnej wiedzy w menu.
• Odpowiedzialny za rekrutację, szkolenia i rozwój pracowników restauracji.
• Radzenie sobie i rozwiązywania skarg klientów.
• Maksymalizacja wszystkich możliwości biznesowych, aby zwiększyć sprzedaż.
• Komunikacja z personelem kuchennym, aby zapewnić sprawną obsługę żywności.
• Doradzanie klientom na wyborze win.
• Współpraca z Szefem Kuchni w celu omówienia i rozwijania menu.
• Nadzorowanie rezerwacje klientów i rezerwacja.
• Organizowanie dziennych i tygodniowych grafików dla personelu restauracji.
• Zakup materiałów eksploatacyjnych i negocjowanie najlepszych cen z dostawcami handlowymi
• Możliwość tworzenia wspaniałej atmosfery pracy i być inspiracjącym gospodarzem.
Szkolenia i kursy
• Pearson EDI Level 2 NVQ in Team Leading ( QCF)
• FAA Level 2 award in emergency First Aid at Work (QCF)
• Emergency Response Swimming Pool 3rd Edition
• Intermediate Level Apprenticeship in Team Leading in
the Business Skills Sector
• FAA Level 2 award in emergency First Aid at Work (QCF)
• Emergency Response Swimming Pool 3rd Edition
• Intermediate Level Apprenticeship in Team Leading in
the Business Skills Sector
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
IT - Rozwój oprogramowania
Zarządzanie projektem
Zainteresowania
Muzyka, bieganie, filmy, joga, pływanie, gotowanie, podróżowanie .
Inne
Prawo Jazdy kat.B