Monika Czuryło

Technolog żywności/ Jakość i bezpieczeństwo żywności/ R&D
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Bezpieczeństwo żywności HACCP ISO 22000 Microsoft Office Prawo jazdy kat B Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) Systemy zarządzania jakością Badania i Rozwój ISO 9001:2008 Obsługa podstawowych narzędzi mierniczych (suwmiarka, mikrometr) i laboratoryjnych (mikroskop, ekstraktor) IFS/BRC FOOD

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Inwestel S.A.
Młodszy technolog w dziale R&D
Produkcja nowych wyrobów w skali półtechnicznej i ich ocena sensoryczna. Opracowywanie receptur. Przygotowywanie kalkulacji oraz tworzenie etykiet nowych produktów. Testowanie środków smakowych i funkcjonalnych stosowanych do przetwórstwa mięsa. Tworzenie dokumentacji z prób technologicznych. Analiza sprzedaży i stanu magazynu. śledzenie trendów rynkowych, poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań. Nadzór nad stanem magazynu, uzupełnianie zapasów. Kontakt z zagranicznymi dostawcami
Inwestel S.A.
Stażysta w dziale R&D, handlu, marketingu i logistyki
Pomoc w pracach na półtechnice, podczas prób technologicznych. Tworzenie receptur. Pomoc
w przygotowaniu materiałów promocyjnych i ich dystrybucja do klientów. Kontakt z klientem oraz dostawcą, wysyłka towaru
Logo
Obsługa klienta
Room Service
Kontakt z klientem, przyjmowanie zamówień, rozpatrywanie reklamacji
Logo
Wolontariat
Kameralna orkiestra akordeonowa Arti Sentemo
Pomoc przy organizacji koncertów, warsztatów, wyjazdów, prowadzenie koncertów.
Logo
Praktyka Dyplomowa w Dziale Oceny Jakości
Zakład Drobiarsko-Mięsny SuperDrob S.A. w Karczewie
Praktyka w Dziale Oceny Jakości. Kontrola jakości, badanie surowca
Logo
Praktyka Dyplomowa w Dziale Technologii Produkcji
Zakład Drobiarsko-Mięsny SuperDrob S.A. w Łodzi
Praktyka w Dziale Technologii Produkcji. Pisanie receptur, współudział przy wprowadzaniu nowego produktu do sprzedaży, zapoznanie się ze środkami funkcjonalnymi i smakowymi w przemyśle mięsnym

Szkolenia i kursy

• Auditor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000 / HACCP – URS Polska
• Auditor Wewnętrzny Systemów BRC Food oraz IFS Food – URS Polska
• Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008 - Polskie Centrum Certyfikacji
• Strategia innowacyjna w procesie projektowania nowych produktów - Ergo Solutions
• Technlogiczna przydatność dodatków w przetwórstwie mięsa

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Badania i rozwój
Inne
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia

Inne

Ukończenie Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Karola Lipińskiego w Radzyniu Podlaskim, klasa fortepianu

Znajmość oprogramowania Microsoft Office
Kurs wychowawcy wypoczynku
Prawo jazdy- kat. B
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!