Umiejętności
Bezpieczeństwo żywności
HACCP
ISO 22000
Microsoft Office
Prawo jazdy kat B
Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)
Systemy zarządzania jakością
Badania i Rozwój
ISO 9001:2008
Obsługa podstawowych narzędzi mierniczych (suwmiarka, mikrometr) i laboratoryjnych (mikroskop, ekstraktor)
IFS/BRC FOOD
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Młodszy technolog w dziale R&D
Produkcja nowych wyrobów w skali półtechnicznej i ich ocena sensoryczna. Opracowywanie receptur. Przygotowywanie kalkulacji oraz tworzenie etykiet nowych produktów. Testowanie środków smakowych i funkcjonalnych stosowanych do przetwórstwa mięsa. Tworzenie dokumentacji z prób technologicznych. Analiza sprzedaży i stanu magazynu. śledzenie trendów rynkowych, poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań. Nadzór nad stanem magazynu, uzupełnianie zapasów. Kontakt z zagranicznymi dostawcami
Stażysta w dziale R&D, handlu, marketingu i logistyki
Pomoc w pracach na półtechnice, podczas prób technologicznych. Tworzenie receptur. Pomoc
w przygotowaniu materiałów promocyjnych i ich dystrybucja do klientów. Kontakt z klientem oraz dostawcą, wysyłka towaru
w przygotowaniu materiałów promocyjnych i ich dystrybucja do klientów. Kontakt z klientem oraz dostawcą, wysyłka towaru
Szkolenia i kursy
• Auditor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000 / HACCP – URS Polska
• Auditor Wewnętrzny Systemów BRC Food oraz IFS Food – URS Polska
• Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008 - Polskie Centrum Certyfikacji
• Strategia innowacyjna w procesie projektowania nowych produktów - Ergo Solutions
• Technlogiczna przydatność dodatków w przetwórstwie mięsa
• Auditor Wewnętrzny Systemów BRC Food oraz IFS Food – URS Polska
• Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008 - Polskie Centrum Certyfikacji
• Strategia innowacyjna w procesie projektowania nowych produktów - Ergo Solutions
• Technlogiczna przydatność dodatków w przetwórstwie mięsa
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Inne
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia
Inne
Ukończenie Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Karola Lipińskiego w Radzyniu Podlaskim, klasa fortepianu
Znajmość oprogramowania Microsoft Office
Kurs wychowawcy wypoczynku
Prawo jazdy- kat. B
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Znajmość oprogramowania Microsoft Office
Kurs wychowawcy wypoczynku
Prawo jazdy- kat. B
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie
bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!