Mikołaj Olszyna
Kierownik Zakładu, Diet-food
Kalisz,
wielkopolskie
Umiejętności
Microsoft Office
samodzielność w podejmowaniu decyzji
Samodzielność, odpowiedzialność, dokładność
podstawy automatyki przemysłowej
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Zakładu
Diet-food
- nadzór nad bieżącą działalnością przedsiębiorstwa
- nadzór nad magazynem
- opracowywanie i wprowadzanie nowych urządzeń oraz technologii
- analiza trendów sprzedaży,
- elastyczne planowanie produkcji
- opracowywanie planów restrukturyzacji oraz optymalizacji procesów produkcyjnych oraz magazynowych
- nadzór nad magazynem
- opracowywanie i wprowadzanie nowych urządzeń oraz technologii
- analiza trendów sprzedaży,
- elastyczne planowanie produkcji
- opracowywanie planów restrukturyzacji oraz optymalizacji procesów produkcyjnych oraz magazynowych
Dyrektor Produkcji
- planowanie produkcji
- nadzór nad bieżącą działalnością zakładu
- opracowanie kierunku rozwoju przedsiębiorstwa
- utrzymywanie relacji z kluczowymi partnerami biznesowymi
- tworzenie oraz wdrażanie nowych produktów oraz technologii
- nadzór nad bieżącą działalnością zakładu
- opracowanie kierunku rozwoju przedsiębiorstwa
- utrzymywanie relacji z kluczowymi partnerami biznesowymi
- tworzenie oraz wdrażanie nowych produktów oraz technologii
Kierownik produkcji
- organizacja pracy podległego zespołu ( do 40 osób)
- planowanie produkcji
- nadzór nad realizacją planów produkcyjnych oraz zapewnienie
najwyższej jakości produktu
- dbanie o rozwój współpracowników
- planowanie automatyzacji procesów produkcyjnych
- wdrożenia nowych produktów
- analiza zmiennych mających wpływ na jakość produktu
- planowanie produkcji
- nadzór nad realizacją planów produkcyjnych oraz zapewnienie
najwyższej jakości produktu
- dbanie o rozwój współpracowników
- planowanie automatyzacji procesów produkcyjnych
- wdrożenia nowych produktów
- analiza zmiennych mających wpływ na jakość produktu
Z-ca Kierownika Produkcji
- organizacja pracy podległego zespołu ( 20 osób)
- planowanie produkcji zgodnie z założeniami
- nadzór nad realizacją planów produkcyjnych
- dbanie o stronę techniczną urządzeń
- rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji
- współdziałanie z innymi komórkami firmy, w celu zapewnienia
materiałów i surowców do produkcji
- planowanie produkcji zgodnie z założeniami
- nadzór nad realizacją planów produkcyjnych
- dbanie o stronę techniczną urządzeń
- rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji
- współdziałanie z innymi komórkami firmy, w celu zapewnienia
materiałów i surowców do produkcji
Brygadzista
organizacja pracy podległego zespołu ( 10 osób)
- nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych
- kontrola wykonywania planów produkcyjnych
- współdziałanie z innymi komórkami w firmie.
- nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych
- kontrola wykonywania planów produkcyjnych
- współdziałanie z innymi komórkami w firmie.
serowar
- prowadzenie procesów produkcyjnych zgodnie z technologią
- realizacja planów produkcyjnych
- zapewnienie odpowiedniego poziomu czystości na hali
produkcyjnej
- realizacja planów produkcyjnych
- zapewnienie odpowiedniego poziomu czystości na hali
produkcyjnej
Szkolenia i kursy
Audytor wewnętrzny BRC.
Elektrotechnika i aparatura szaf sterowniczych.
Wprowadzenie do automatyki przemysłowej i sterowania.
Programowanie sterowników S7-1200- kurs podstawowy
Elektrotechnika i aparatura szaf sterowniczych.
Wprowadzenie do automatyki przemysłowej i sterowania.
Programowanie sterowników S7-1200- kurs podstawowy
Edukacja
Zainteresowania
Lean manufacturing
Serowarstwo
Serowarstwo