Michał Żuk
Lider technologów ds opakowań , Tarczyński S.A.
Ujeździec Mały,
zagranica
Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Zarządzanie zespołem
Rozwiązywanie problemów
Prawo jazdy kat B
samodzielność w podejmowaniu decyzji i organizacji pracy
odpowiedzialność za powierzone zadania
Samodzielność, odpowiedzialność, dokładność
Odporność na stres oraz umiejętność pracy pod presją czasu
Języki
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Lider technologów ds opakowań
zarządzanie zespołem technologów w dziale badań i rozwoju;
przeprowadzanie testów nowych materiałów opakowaniowych (folie, zawieszki, banderole);
odbiór techniczny nowych maszyn pakujących, etykietująco - ważących, banderolownic;
optymalizacja procesów pakowania (automatyzacja procesu, szukanie zamienników oraz tańszych dostawców, walidacja procesów pakowania);
kontakt z agencjami graficznymi i dostawcami opakowań;
przeprowadzanie prób przechowalniczych nowo wdrażanych produktów;
bieżąca kontrola produkcji;
udział w tworzeniu i wdrażaniu nowych produktów na rynek;
przeprowadzanie testów nowych materiałów opakowaniowych (folie, zawieszki, banderole);
odbiór techniczny nowych maszyn pakujących, etykietująco - ważących, banderolownic;
optymalizacja procesów pakowania (automatyzacja procesu, szukanie zamienników oraz tańszych dostawców, walidacja procesów pakowania);
kontakt z agencjami graficznymi i dostawcami opakowań;
przeprowadzanie prób przechowalniczych nowo wdrażanych produktów;
bieżąca kontrola produkcji;
udział w tworzeniu i wdrażaniu nowych produktów na rynek;
Product Manager
uczestniczenie w procesie tworzenia nowych produktów;
tworzenie nowych projektów graficznych opakowań
optymalizacja istniejących opakowań
kontakt z agencjami graficznymi;
wprowadzanie nowości na rynek;
koordynowanie wprowadzania nowości w zakładzie
tworzenie paszportów nowo wdrażanych produktów;
tworzenie nowych projektów graficznych opakowań
optymalizacja istniejących opakowań
kontakt z agencjami graficznymi;
wprowadzanie nowości na rynek;
koordynowanie wprowadzania nowości w zakładzie
tworzenie paszportów nowo wdrażanych produktów;
Specjalista ds Analiz Produkcyjnych
kontrola rejestracji i generacji dokumentów na magazynach;
wycena dokumentów na wydziałach;
sporządzanie i analiza raportów dotyczących wybranych wydziałów;
wycena produkcji w toku;
obsługa urządzeń etykietująco - drukujących;
tworzenie etykiet;
analiza strat i wydajności produktów gotowych;
wprowadzanie i edycja receptur produkcyjnych;
konfiguracja planu produkcyjnego;
wycena produktu gotowego;
wycena dokumentów na wydziałach;
sporządzanie i analiza raportów dotyczących wybranych wydziałów;
wycena produkcji w toku;
obsługa urządzeń etykietująco - drukujących;
tworzenie etykiet;
analiza strat i wydajności produktów gotowych;
wprowadzanie i edycja receptur produkcyjnych;
konfiguracja planu produkcyjnego;
wycena produktu gotowego;
Specjalista ds Kontroli Jakości
Kontrola jakości wyrobu gotowego,tworzenie oraz modyfikacja instrukcji oarz prodecdur w zintegrowanym systemie HACCP, wspólpraca z firmami myjącymi, deratyzującymi, kontrola prosesów produkcyjnych, kontakt z klientami (dostawcami oraz odbiorcami)
Animator
Praca w roli promotora (wielokrotnie) dla firm: Winiary (Nestlé) (asortyment: majonezy, galaretki, "Winiary-pomysł na...", buliony, zupy w proszku, Warzywko;
Nestlé (czekolady, pianki, żelki); Delecta, Coty (Adidas), Danone, Coca-Cola (Nestea), Unilever (Dove), Colgate-Palmolive (Ajax) Opoczno (największa sprzedaż płytek ceramicznych spośród wrocławskich sklepów w VI-VIII 2006);
Nestlé (czekolady, pianki, żelki); Delecta, Coty (Adidas), Danone, Coca-Cola (Nestea), Unilever (Dove), Colgate-Palmolive (Ajax) Opoczno (największa sprzedaż płytek ceramicznych spośród wrocławskich sklepów w VI-VIII 2006);
Zawodowe
Praktyki
VII 2006-praktyka dyplomowa w Rzeźni "Wędmas" w Chróścinie;
VII 2005-praktyka technologiczna w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego "Tarczyński" w Trzebnicy;
od XII 2004 VIII 2004: praktyka objazdowa w zakładach: "Nordis" w Opolu, Opolskich Zakładach Drobiarskich "Continental" w Opolu, Zakładzie Przetwórstwa Owocowo Warzywnego "Ziębice" w Ziębicach, Zakładach Tłuszczowych "Ewico" w Brzegu, Browarze "Nałęczów" w Nałęczowie, Zakładzie Produkcji Spożywczej "Dijo" ,we Wrocławiu, Piekarni "Mamut" we Wrocławiu;
VII 2004-praktyka techniczna w Zakładzie Wyrobów Cukierniczych "Miś" w Obornikach Śląskich ;
V - VII 2002-praca jako pomoc kuchenna w restauracji w Niechorzu w ramach Ochotniczego Hufca Pracy;
I-II 2001-praktyka zawodowa w restauracji "Palazzo"-kuchnia włoska i śródziemnomorska we Wrocławiu;
I-II 2000-praktyka zawodowa w stołówce studenckiej przy Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu;
VII 2005-praktyka technologiczna w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego "Tarczyński" w Trzebnicy;
od XII 2004 VIII 2004: praktyka objazdowa w zakładach: "Nordis" w Opolu, Opolskich Zakładach Drobiarskich "Continental" w Opolu, Zakładzie Przetwórstwa Owocowo Warzywnego "Ziębice" w Ziębicach, Zakładach Tłuszczowych "Ewico" w Brzegu, Browarze "Nałęczów" w Nałęczowie, Zakładzie Produkcji Spożywczej "Dijo" ,we Wrocławiu, Piekarni "Mamut" we Wrocławiu;
VII 2004-praktyka techniczna w Zakładzie Wyrobów Cukierniczych "Miś" w Obornikach Śląskich ;
V - VII 2002-praca jako pomoc kuchenna w restauracji w Niechorzu w ramach Ochotniczego Hufca Pracy;
I-II 2001-praktyka zawodowa w restauracji "Palazzo"-kuchnia włoska i śródziemnomorska we Wrocławiu;
I-II 2000-praktyka zawodowa w stołówce studenckiej przy Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu;
Szkolenia i kursy
W czasie pracy z w Cursorze kursy z zakresu komunikacji z klientem ,podstawy reklamy.
W firmie Tarczyński S.A. kurs z zakresu obsługi programu Excel
W firmie Tarczyński S.A. kurs z zakresu obsługi programu Excel
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Produkcja
Projektowanie
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Akwarystyka, sport (fitness, siłownia), kulinaria,
Grupy
A Ja Szukam Pracy
Grupa dla osób szukających obecnie pracy. Członkowie grupy mogą wymieniać się tu doświadczeniami jak i rozwiązywać wspólnie problemy.
Aby POMÓC W 24 GODZINY
Misją tej grupy jest szybka pomoc na potrzeby jej uczestników. Wskazanie w nazwie grupy 24 godzin. Wszystkie nagłe sprawy, które musicie wykonać natychmiast.
Praca we Wrocławiu
Grupa stworzona dla ludzi związanych z tematyką pracy, dla Pracodawców, Pracowników, Agencji Pośrednictwa Pracy itp. Oczywiście "tematykę" poruszamy w obrębie Wrocławia. NIE ZAMIESZCZAMY OFERT PRACY
Suplementacja w sporcie
Grupa dla osób uprawiających sport i interesujących się suplementacją. Co brać, jak brać, ile brać? Jakimi suplementami uzupełnić dietę aby szybciej osiągnąć wyznaczony cel?
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.