Michał Wyrembek

Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

Prawo jazdy kat B Książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych html i css Komputery: obsługa programów Microsoft: Power Point, WorldPad , Excel Komputery: Złożenie, modernizacja, instalacja systemu i sterowników dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie Technik kucharz

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Bridgestone Poznań Sp. z o.o.
Operator maszyn do produkcji opon
Utrzymanie ciągłości procesu produkcyjnego linii produkcyjnej.
Dbanie o jakość produktów według ustalonych standardów.
Restauracje Sphinx
Kucharz- Zastępca Szefa Kuchni
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Burger King Poland S.A.
Shift Manager
Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi w BKP standardami jakości i obsługi Klienta.
Dbanie o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń kuchennych.
Kontrolowanie właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów.
Odpowiedzialność za utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy (COL) poprzez właściwe reagowanie na bieżący poziom sprzedaży.
Odpowiedzialność za realizację planu sprzedaży restauracji.
Dbanie o wizerunek firmy.
Tworzenie przyjaznej atmosfery w miejscu pracy.
Obsługa kasy i przygotowanie posiłków w wymagających tego sytuacjach.
Dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy pracowników.
Restauracje Sphinx
Szef Kuchni
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Restauracje Sphinx
Kucharz
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Logo
Sprzedawca
BERPO - www.berpo.pl
Sprzedaż zabawek, klocków LEGO i artykułów papierniczych.
Dbanie o ekspozycję i właściwy wygląd sklepu stacjonarnego.
Opisywanie produktów w sklepie internetowym.
Dbanie o wygląd sklepu internetowego.
Nadzór nad portalami społecznościowymi firmy.
Kompletowanie zamówień.
Przygotowanie towaru do wysyłki.
Zamawianie towaru w celu uzupełnienia braków.
LAMA GOLD POLAND
Telemarketer
Telefoniczne zapraszanie klientów na pokazy pościeli wełnianej i naczyń.
Informowanie klientów o produktach.
Przygotowywanie zaproszeń dla klientów.
Lisner Sp. z o.o.
Pracownik produkcji
Utrzymanie ciągłości procesu produkcyjnego linii produkcyjnej.
Dbanie o jakość produktów według ustalonych standardów.
Prace magazynowe.
Logo
Kucharz
Pizza Hut
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Logo
Przedstawiciel handlowy
Argala
Nawiązywanie kontaktów i budowanie więzi z istniejącymi oraz potencjalnymi klientami firmy.
Reprezentacja firmy na podległym terenie (cała Polska).
Monitorowanie rynku i działań konkurencji w celu rekomendowania zmian w produktach oraz strategii działań handlowych.
Sheraton Poznań Hotel
Praktyki zawodowe
Pełen zakres praktyki zawodowej.
Logo
Telemarketer
Argala
Telefoniczne zapraszanie klientów na pokazy pościeli wełnianej i naczyń.
Informowanie klientów o produktach.
Przygotowywanie zaproszeń dla klientów.

Szkolenia i kursy

E.14 - "Tworzenie aplikacji internetowych oraz baz danych i zarządzanie nimi"

Ukończony kursu podstaw rachunkowości.
Certyfikat księgowego Stowarzyszenia Księgowych w Polsce.

Edukacja

Logo
Logistyka, licencjackie
Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
Logo
Kucharz, średnie
Technikum Gastronomiczne im. Karola Libelta w Poznaniu

Specjalizacje

Call Center
Konsultanci
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
IT - Rozwój oprogramowania
Testowanie
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca stacjonarna

Grupy

4 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Top Manager
Top Manager
Zapraszam do dyskusji kadrę zarządzającą i młodych ludzi na początku kariery zawodowej.