Umiejętności
Prawo jazdy kat B
Książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
html i css
Komputery: obsługa programów Microsoft: Power Point, WorldPad , Excel
Komputery: Złożenie, modernizacja, instalacja systemu i sterowników
dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie Technik kucharz
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kucharz- Zastępca Szefa Kuchni
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Shift Manager
Prowadzenie zmiany zgodnie z obowiązującymi w BKP standardami jakości i obsługi Klienta.
Dbanie o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń kuchennych.
Kontrolowanie właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów.
Odpowiedzialność za utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy (COL) poprzez właściwe reagowanie na bieżący poziom sprzedaży.
Odpowiedzialność za realizację planu sprzedaży restauracji.
Dbanie o wizerunek firmy.
Tworzenie przyjaznej atmosfery w miejscu pracy.
Obsługa kasy i przygotowanie posiłków w wymagających tego sytuacjach.
Dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy pracowników.
Dbanie o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń kuchennych.
Kontrolowanie właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów.
Odpowiedzialność za utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy (COL) poprzez właściwe reagowanie na bieżący poziom sprzedaży.
Odpowiedzialność za realizację planu sprzedaży restauracji.
Dbanie o wizerunek firmy.
Tworzenie przyjaznej atmosfery w miejscu pracy.
Obsługa kasy i przygotowanie posiłków w wymagających tego sytuacjach.
Dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy pracowników.
Szef Kuchni
Przygotowywanie produktów doskonałej jakości.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy.
Przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania poszczególnych produktów.
Dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji.
Dbanie o czystość w restauracji.
Posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw.
Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw.
Zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni.
Ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw.
Kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Sprzedawca
BERPO - www.berpo.pl
Sprzedaż zabawek, klocków LEGO i artykułów papierniczych.
Dbanie o ekspozycję i właściwy wygląd sklepu stacjonarnego.
Opisywanie produktów w sklepie internetowym.
Dbanie o wygląd sklepu internetowego.
Nadzór nad portalami społecznościowymi firmy.
Kompletowanie zamówień.
Przygotowanie towaru do wysyłki.
Zamawianie towaru w celu uzupełnienia braków.
Dbanie o ekspozycję i właściwy wygląd sklepu stacjonarnego.
Opisywanie produktów w sklepie internetowym.
Dbanie o wygląd sklepu internetowego.
Nadzór nad portalami społecznościowymi firmy.
Kompletowanie zamówień.
Przygotowanie towaru do wysyłki.
Zamawianie towaru w celu uzupełnienia braków.
Szkolenia i kursy
E.14 - "Tworzenie aplikacji internetowych oraz baz danych i zarządzanie nimi"
Ukończony kursu podstaw rachunkowości.
Certyfikat księgowego Stowarzyszenia Księgowych w Polsce.
Ukończony kursu podstaw rachunkowości.
Certyfikat księgowego Stowarzyszenia Księgowych w Polsce.
Edukacja
Specjalizacje
Call Center
Konsultanci
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
IT - Rozwój oprogramowania
Testowanie
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca stacjonarna