Michał Burdalski

Kierownik zmiany produkcyjnej, POLMLEK
Olsztyn, warmińsko-mazurskie

Umiejętności

Produkcja żywności Microsoft Office praca pod presją czasu Prawo jazdy kat B umiejętność szybkiego uczenia się Znajomość systemów zarządzania jakością w produkcji żywności (HACCP, GMP, GHP). odpowiedzialność praca w zespole Umiejętności komunikacyjne dobra organizacja pracy Umiejętności zarządzania podstawowa znajomość programu Symfonia Delegowanie zadań i kontrola Zarządzanie produkcją

Języki

angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Polmlek
Kierownik Zmiany
1. Dbałość o ciągłość produkcji na wszystkich działach zakładu
2. Określenie stopnia wykonania produkcji na danej zmianie produkcyjnej
3. Zaplanowanie produkcji na poszczególnych działach
4. Rozdysponowanie surowca na poszczególne działy
5. Przyjmowanie zamówień od działu handlowego i ich realizacja
6. Zmiana planu produkcyjnego, gdy wymaga tego sytuacja za porozumieniem z dyrektorem operacyjnym
7. Delegowanie poleceń brygadzistom poszczególnych działów i nadzór nad realizacją
8. Przekazywanie wyrobów gotowych na magazyn handlowy
9. Wypisywanie dokumentów przyjęcia oraz przesunięć na inne działy towarów w programie Symfonia
10. Nadzór nad załadunkami śmietan na samochody oraz kontrola wysyłek ( przygotowanie określonego towaru oraz wypisywanie dokumentów wysyłkowych (HDI, kwit wagowy, atest jakości, CMR [list przewozowy]
11. Decyzja o przyjęciu wadliwego surowca bądź o przekazaniu do utylizacji
12. Nadzór nad przestrzeganiem reżimów technologicznych i higieny
Polmlek
Lider lini - serwowar
1. Prowadzenie procesu produkcyjnego
2. Obsługa kotłów serowarskich
3. Odpowiedzialność za cały dział, delegowanie poleceń załodze i dbanie o ciągłość produkcji
4. Zamawianie materiałów pomocniczych niezbędnych na dziale
5. Informowanie kierownika o awariach oraz samodzielne zgłaszanie awarii do działu utrzymania ruchu
6. Prowadzenie dziennika technologicznego oraz innej dokumentacji znajdującej się na działach
7. Odpowiedzialność za przeprowadzenie inwentaryzacji miesięcznych i rocznej na dziale
8. Rozliczanie kart pracy i modyfikacja grafików pracy załogi
Polmlek
Stażysta
1. Poznanie całego zakładu mleczarskiego
2. Pomocnik serowara i zastępowanie go
3. Zarządzanie magazynem wyrobu gotowego ( dbanie o porządek, wydawanie towaru, sprawdzanie poprawności zapakowania przed wysyłką na magazyn handlowy, dbanie o próby przechowalnicze, sporządzanie stanów magazynowych)
4. Rozliczanie produkcji
5. Dbanie o czystość na dziale produkcyjnym
6. Delegowanie poleceń pracownikom działu
7. Pełnienie funkcji brygadzisty
8. Zastępowanie podczas nieobecności kierownika działu
9. Dbanie o ciągłość produkcji
10. Rozmowy z działem handlowym i przyjmowanie zamówień
11. Tworzenie różnych niezbędnych zestawień w programie Excel
Indykpol S.A.
Technolog Procesów Produkcyjnych

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Logo
technologia żywności i żywienie człowieka specjalność: technologia mięsa, inżynierskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

sport: czynne uprawianie biegania, piłka nożna
gotowanie