Umiejętności
Produkcja żywności
Microsoft Office
praca pod presją czasu
Prawo jazdy kat B
umiejętność szybkiego uczenia się
Znajomość systemów zarządzania jakością w produkcji żywności (HACCP, GMP, GHP).
odpowiedzialność
praca w zespole
Umiejętności komunikacyjne
dobra organizacja pracy
Umiejętności zarządzania
podstawowa znajomość programu Symfonia
Delegowanie zadań i kontrola
Zarządzanie produkcją
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Zmiany
1. Dbałość o ciągłość produkcji na wszystkich działach zakładu
2. Określenie stopnia wykonania produkcji na danej zmianie produkcyjnej
3. Zaplanowanie produkcji na poszczególnych działach
4. Rozdysponowanie surowca na poszczególne działy
5. Przyjmowanie zamówień od działu handlowego i ich realizacja
6. Zmiana planu produkcyjnego, gdy wymaga tego sytuacja za porozumieniem z dyrektorem operacyjnym
7. Delegowanie poleceń brygadzistom poszczególnych działów i nadzór nad realizacją
8. Przekazywanie wyrobów gotowych na magazyn handlowy
9. Wypisywanie dokumentów przyjęcia oraz przesunięć na inne działy towarów w programie Symfonia
10. Nadzór nad załadunkami śmietan na samochody oraz kontrola wysyłek ( przygotowanie określonego towaru oraz wypisywanie dokumentów wysyłkowych (HDI, kwit wagowy, atest jakości, CMR [list przewozowy]
11. Decyzja o przyjęciu wadliwego surowca bądź o przekazaniu do utylizacji
12. Nadzór nad przestrzeganiem reżimów technologicznych i higieny
2. Określenie stopnia wykonania produkcji na danej zmianie produkcyjnej
3. Zaplanowanie produkcji na poszczególnych działach
4. Rozdysponowanie surowca na poszczególne działy
5. Przyjmowanie zamówień od działu handlowego i ich realizacja
6. Zmiana planu produkcyjnego, gdy wymaga tego sytuacja za porozumieniem z dyrektorem operacyjnym
7. Delegowanie poleceń brygadzistom poszczególnych działów i nadzór nad realizacją
8. Przekazywanie wyrobów gotowych na magazyn handlowy
9. Wypisywanie dokumentów przyjęcia oraz przesunięć na inne działy towarów w programie Symfonia
10. Nadzór nad załadunkami śmietan na samochody oraz kontrola wysyłek ( przygotowanie określonego towaru oraz wypisywanie dokumentów wysyłkowych (HDI, kwit wagowy, atest jakości, CMR [list przewozowy]
11. Decyzja o przyjęciu wadliwego surowca bądź o przekazaniu do utylizacji
12. Nadzór nad przestrzeganiem reżimów technologicznych i higieny
Lider lini - serwowar
1. Prowadzenie procesu produkcyjnego
2. Obsługa kotłów serowarskich
3. Odpowiedzialność za cały dział, delegowanie poleceń załodze i dbanie o ciągłość produkcji
4. Zamawianie materiałów pomocniczych niezbędnych na dziale
5. Informowanie kierownika o awariach oraz samodzielne zgłaszanie awarii do działu utrzymania ruchu
6. Prowadzenie dziennika technologicznego oraz innej dokumentacji znajdującej się na działach
7. Odpowiedzialność za przeprowadzenie inwentaryzacji miesięcznych i rocznej na dziale
8. Rozliczanie kart pracy i modyfikacja grafików pracy załogi
2. Obsługa kotłów serowarskich
3. Odpowiedzialność za cały dział, delegowanie poleceń załodze i dbanie o ciągłość produkcji
4. Zamawianie materiałów pomocniczych niezbędnych na dziale
5. Informowanie kierownika o awariach oraz samodzielne zgłaszanie awarii do działu utrzymania ruchu
6. Prowadzenie dziennika technologicznego oraz innej dokumentacji znajdującej się na działach
7. Odpowiedzialność za przeprowadzenie inwentaryzacji miesięcznych i rocznej na dziale
8. Rozliczanie kart pracy i modyfikacja grafików pracy załogi
Stażysta
1. Poznanie całego zakładu mleczarskiego
2. Pomocnik serowara i zastępowanie go
3. Zarządzanie magazynem wyrobu gotowego ( dbanie o porządek, wydawanie towaru, sprawdzanie poprawności zapakowania przed wysyłką na magazyn handlowy, dbanie o próby przechowalnicze, sporządzanie stanów magazynowych)
4. Rozliczanie produkcji
5. Dbanie o czystość na dziale produkcyjnym
6. Delegowanie poleceń pracownikom działu
7. Pełnienie funkcji brygadzisty
8. Zastępowanie podczas nieobecności kierownika działu
9. Dbanie o ciągłość produkcji
10. Rozmowy z działem handlowym i przyjmowanie zamówień
11. Tworzenie różnych niezbędnych zestawień w programie Excel
2. Pomocnik serowara i zastępowanie go
3. Zarządzanie magazynem wyrobu gotowego ( dbanie o porządek, wydawanie towaru, sprawdzanie poprawności zapakowania przed wysyłką na magazyn handlowy, dbanie o próby przechowalnicze, sporządzanie stanów magazynowych)
4. Rozliczanie produkcji
5. Dbanie o czystość na dziale produkcyjnym
6. Delegowanie poleceń pracownikom działu
7. Pełnienie funkcji brygadzisty
8. Zastępowanie podczas nieobecności kierownika działu
9. Dbanie o ciągłość produkcji
10. Rozmowy z działem handlowym i przyjmowanie zamówień
11. Tworzenie różnych niezbędnych zestawień w programie Excel
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
sport: czynne uprawianie biegania, piłka nożna
gotowanie
gotowanie