Mateusz Przysucha

Młodszy specjalista ds. rozwoju produktów i badań, U Jędrusia
Zielonki, małopolskie

Języki

angielski
biegły
hiszpański
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

U Jędrusia
specjalista ds. rozwoju produktu i badań
U Jędrusia
Inspektor ds. kontroli jakości
- Kontrola jakości produktów wytwarzanych na liniach produkcyjnych;
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Rozwiązywanie bieżąych problemów występujących podczas produkcji i pakowania;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Konrola i nadzór nad stanem higienicznym zakładu;
U Jędrusia
Technolog
- Bieżąca kontrola jakości produktów wytwarzanych i pkowanych na liniach produkcyjnych;
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Analiza stanów i zamawianie surowców, opakowań i materiałów pomocniczych.
Logo
Kelner
Restauracja indyjska Bombaj Kraków
Obsługa gości, zamawianie i odbiór dostaw, przyjmowanie i organizowanie rezerwacji, zarządzanie restauracją pod nieobecność właścicela (rachunki, wypłaty, dostawy).

Szkolenia i kursy

Licencja nurka PADI, OWD (Open Water Diver)

Edukacja

Logo
Biologia, licencjackie
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Inne

Zainteresowania

Piłka nożna (od 7 do 18 roku, szkółka piłkarska Wisły Kraków, w czasie studiów Zieleńczanka, Jutrzenka Giebułtów), podróże - ulubiony kierunek Azja, powiesci historyczne.

Inne

Obsługa komputera: środowisko Office (Word, Excel, Power Point), CDN XL.

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.