Języki
angielski
biegły
hiszpański
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Inspektor ds. kontroli jakości
- Kontrola jakości produktów wytwarzanych na liniach produkcyjnych;
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Rozwiązywanie bieżąych problemów występujących podczas produkcji i pakowania;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Konrola i nadzór nad stanem higienicznym zakładu;
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Rozwiązywanie bieżąych problemów występujących podczas produkcji i pakowania;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Konrola i nadzór nad stanem higienicznym zakładu;
Technolog
- Bieżąca kontrola jakości produktów wytwarzanych i pkowanych na liniach produkcyjnych;
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Analiza stanów i zamawianie surowców, opakowań i materiałów pomocniczych.
- Nadzór na parametrami procesu produkcyjnego;
- Kontrola jakości dostarczanych surowców spożywczych i przemyłowych;
- Pobieranie prób przechowalniczych i ich ocena;
- Analiza stanów i zamawianie surowców, opakowań i materiałów pomocniczych.
Szkolenia i kursy
Licencja nurka PADI, OWD (Open Water Diver)
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Inne
Zainteresowania
Piłka nożna (od 7 do 18 roku, szkółka piłkarska Wisły Kraków, w czasie studiów Zieleńczanka, Jutrzenka Giebułtów), podróże - ulubiony kierunek Azja, powiesci historyczne.
Inne
Obsługa komputera: środowisko Office (Word, Excel, Power Point), CDN XL.
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.