Marlena Reszczyk

technik ds. zapewnienia jakości, Coca-Cola HBC Polska
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Prawo jazdy kat B Książeczka sanitarno-epidemiologiczna Biegła obsługa komputera: pakiet Office Znajmość Programu SAP

Języki

angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Coca-Cola HBC Polska
technik ds. zapewnienia jakości
Kontrola jakościowa surowców, półproduktów i produktów gotowych pod
kątem mikrobiologicznym. Prowadzenie dokumentacji, raportowanie, praca w
systemie SAP. Zakładanie działań korygujących, naprawczych, wniosków
innowacyjnych. Rozwiązywanie problemów produkcyjnych pod kątem
jakościowym, wsparcie produkcji w ustaleniu i podejmowaniu działań
korygujących. Umiejętność identyfikacji drobnoustrojów, praca z
wykorzystaniem metody PCR. Zakończenie z wynikiem bardzo dobrym
międzynarodowego egzaminu mikrobiologicznego organizowanego w grupie
Coca- Cola Hellenic.
Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris
laborant
Wykonywanie badań fizykochemicznych i mikrobiologicznych surowców,
produktów i mas kosmetycznych, badanie skuteczności układów
konserwujących w emulsjach kosmetycznych. Kontrola mikrobiologiczna
czystości zakładu i personelu. Raportowanie wyników.

Szkolenia i kursy

1. Oznaczenie bakterii grupy coli i E.coli wg PN- EN ISO 9308-1:2014-12 oraz postępowanie ze szczepami wzorcowymi w laboratorium badania wody (Maag Lab- Kompetencje)
2. Bezpieczeństwo prac w laboratorium- aspekty prawne (Centrum Naukowo- Techniczne A2K CeNT s.c.)
3. Ukończony kurs do eksploatacji urządzeń do sterylizacji (Stowarzyszenie Energetyki Bezpieczeństwa)

Edukacja

Logo
technologia żywności i żywienia człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.